Sosem látott felvételen a Star Wars 1313

  • Írta: gorien
  • 2022. január 27.
  • Videó
Link másolása
A Boba Fett főszereplésével készült Star Wars 1313 sosem látta meg a napvilágot, hiszen a Star Wars átvételekor a Disney kukázta. A The Vault című YouTube-csatornának hála előkerült néhány jelenet, amin mozgásban láthatjuk a játékot.

A Star Wars 1313-nak már réges-régen (egy messzi-messzi galaxisban) búcsút mondhattunk, ez azonban nem azt jelenti, hogy egyáltalán ne kerülnének elő hébe-hóba anyagok a Boba Fettet főszereplővé tevő játékról. Tavaly például képek szivárogtak ki a soha el nem készült anyagról, most pedig a szintén soha el nem készült Battlefront III archiválásának szentelt The Vaultnak hála kaptunk mozgóképeket.

A Coruscant bűntől mocskos, 1313. szintjén játszódó alkotásban Boba Fettet irányíthattuk volna, és az új felvételen kapunk is egy részletet abból, hogyan nézett ki egy utcája ennek a világnak, utána pedig egy jóval korábbi állapotban lévő üldözéses jelenetnek is szemtanúi lehetünk. Végül néhány karaktermodell és animáció fájdítja azok szívét, akik tűkön ülve várták anno a Star Wars 1313-at.

3.
3.
crytek
Video alapján ezt a Jedi Fallen is tudta így már nem is kár érte..
2.
2.
mojohnny
Boba Fettzio. :D
A videó alapján jó kis játék lehetett volna, kár, hogy soha nem fog megjelenni. :(
1.
1.
Slik
ezt a jatekot mindig nagyon sajnaltam hogy elkaszaltak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...