Alig két év után lehúzza a rolót a Hyper Scape

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 28.
  • Gyászhír
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy április végén lekapcsolja a Hyper Scape szervereit, ezzel véget vetve a battle royale-játék kétéves haláltusájának. A cím ugyanis kis túlzással már a megjelenése napján halálra volt ítélve.

A pandémia miatt otthon ragadt játékosok miatt elképesztően jó éveket tudhat maga mögött a Fortnite, az Apex Legends vagy éppen a Call of Duty: Warzone. Papíron jókor és jó időben érkezett a Hyper Scape, a valóság viszont egészen mást mutatott, így a Ubisoft battle royale-játéka gyakorlatilag már a rajt pillanatában halálra volt ítélve; hiába volt felfokozott a várakozás, egyszerűen a kezdeti érdeklődés után hamar kiderült, hogy nem találja saját közönségét a játék.

Ennek ellenére a francia kiadó mindent megtett, hogy életben tartsa, így a tavaly márciusban befutott harmadik szezonban például alaposan átdolgozták Neo-Arcadiát, a játék helyszínét. Végül ez is kevésnek bizonyult, mostanra pedig a Ubisoft is belátta, nem érdemes tovább életben tartani a projektet, és úgy döntöttek, hogy április 28-án leállítják a játék szervereit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...