Októberben jelenhet meg a Redfall?

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 28.
  • Pletyka
Link másolása
Az Arkane Stuidos spanyol rajongói oldalának Twitteren megjelent friss bejegyzése szerint mégsem nyáron, hanem valamikor októberben jelenhet meg a csapat új játéka, a Redfall, amiben öt játszható hőst kapunk majd.

A tavalyi E3-on mutatkozott be a Dishonored-sorozatot és a Preyt is jegyző Arkane Studios legújabb játéka, a Redfall, ami egy Left 4 Dead-címekre emlékeztető shooter leszahol a 80-as évek hangulatával körítve kell majd halomra lövöldöznünk egy nagy adag vámpírt.

Eddigi ismereteink szerint a játék most nyáron jelenne meg, de az Arkane Stuidos spanyol rajongói oldalának Twitteren megjelent friss bejegyzése szerint erre nem kerül sor, mert valamikor októberben kapjuk csak meg. Emellett a rajongói oldal információi szerint nem négy, hanem öt játszható hős közül választhatunk, továbbá vérszívó állatokkal is meg kell majd küzdenünk. A főgonosz angol szinkronját a Buffy, a vámpírok réme című sorozatból ismerő James Marsters kölcsönzi majd. A kampány pedig közel 18 órás játékidőt ígér.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...