PC-re is készül a Flatout: Ultimate Carnage?

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Flatout: Ultimate Carnage eredetileg Xbox 360-exkluzív címként volt bejelentve, azonban úgy tűnik, számítógépre is készül egy változat az új autóversenyből.
A Flatout: Ultimate Carnage eredetileg Xbox 360-exkluzív címként volt bejelentve, azonban úgy tűnik, számítógépre is készül egy változat az új autóversenyből.



A készítők egyelőre nem jelentették be a PC-s változatot, azonban annak létezése szinte biztos. A fent látható táblázat az ESRB szoftverértékelő bizottság hivatalos oldaláról származik, ahol mintegy értékelt játékként feltűnik a Flatout: Ultimate Carnage, mely a szájt szerint X360-ra és PC-re készül. A konzolos változat júniusban kerül boltokba, remélhetőleg ekkortájt érkezik a számítógépes játék is!
10.
10.
gel00
Ez most meglepetés????
9.
9.
demon68
hát ez a játék teljesen ugynaz mint a 2. rész csak más skinekkel... nem baj, az is jó volt pc-n most meg tolhatom xbox 360-on, úgy hogy nem kell levenni a grafikáját :) egyébként szerintem hülyék lennének kiadni egy patchet a flatout 2-höz pc-re, ha ezt is el lehet adni. és el lehet.
8.
8.
Utys
Ha túl sok újdonságot nem adnak hozzá, akkor szép lenne, ha FO2 tulajoknak valami okos megoldással lehetne "upgradelni" a gémet. Egyébként úgy vagyok vele, hogy elnézem, hogy eladják majdnem ugyanazt. De csak ezegyszer :D (mert legalább ez a gém nagyon jó :P)
7.
7.
Madd Dogg
lesznek másabb autók, mega pályákon is bütyköltek. nem ugyanaz, olyan mint egy patch. lehet letölthető lesz egy grafjavító pack(mint a duke nukem 3d-hez), meg pár autó.
6.
6.
N3v3r7and
A videók alapján még a pályák is 96%-ban ugyanazok.

De őszintén: nekem akkor is örömöt okozna egy pc-s megjelenés :)

A készítök elgondolkozhatnának akár egy 3. részen is :)
5.
5.
Utys
Én viszont nem úgy tudom, hogy csak tupírozott második rész. Tehát nem ugyanazt fogják eladni. (legalábbis reméljük nem érik el az NFS színvonalat)
4.
4.
huszti
el akarják adni nekünk ugyan azt?
3.
3.
Mililiter6527
én úgy tudtam hogy az ultimate carnage csak a második rész x360 as verziója
2.
2.
Utys
Helyes. Remélem ugyanolyan árkategóriában jelenik meg, akkor azonnal megveszem :D
1.
1.
FNorberto
Igaz hogy ez csak a 2-ik rész next-gen verziója,de legalább a PC-sek is élvezhetik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...