Felfedték a PS3 kémkedős MMORPG-jét

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Unod már az orkokat és az elfeket? Rühelled a jövőben játszódó MMORPG-ket? Szívesen kipróbálnál valami újat? A Sony kémkedős címe a te játékod lesz akkor!
Unod már az orkokat és az elfeket? Rühelled a jövőben játszódó MMORPG-ket? Szívesen kipróbálnál valami újat? A Sony kémkedős címe a te játékod lesz akkor!


A Games Radar elsőként számolt be a Sony Online Entertainment (Everquest-játékok) új MMORPG-jéről, a PlayStation 3-exkluzív The Agency-ről. A játékban egy elit ügynököt fogunk alakítani, ahogy sok ezer más játékostársunk is: a készítők szerint ezen alapszituáció révén nem lesz hiány akcióból, kalandból, árulásokból és cselszövésekből sem.

A játékban - hasonlóan a Splinter Cell-részek többjátékos módjához - két játszható fél kapott helyet: a sunyizós kémek és a lövöldöző zsoldosok. A két frakció más-más játékstílust követel majd meg magának természetesen. Lehetőségünk lesz mesterséges intelligencia által irányított csapattársakat toborozni, akik segítségével könnyebben teljesíthetjük a ránk váró feladatokat.

A készítők szerint az Agency-ben a "ruha fogja tenni az embert". A közmondás ellentéte több szempontból is igaz lesz: egyfelől a küzdelmekben sokkal eredményesebbek lehetünk jó felszerelést birtokolva, másfelől pedig megjelenésünk, imázsunk javulásával olyan helyek lesznek elérhetők idővel, mint a kaszinók vagy éppen a nightclubok.

A helyszíneket elsősorban kelet-európai országok tájai, városai ihlették, de jószerivel akadnak majd felhőkarcolós területek is, valamint állítólag lesz egy körzet, mely szinte tökéletes hasonmása lesz Velencének. A The Agency kizárólag PlayStation 3-ra jelenik meg 2007 végén - nem kétséges, hogy a gép egyik sikervárományos címével állunk szemben!
3.
3.
TONYSAKKA
faszopó mi az hogy ha másért nem????
2.
2.
huszti
:D Nesze neked, ha másért nem, ezért vegyél PS3-at! Azárt a Sonynál is van elég sok egyedi játékcím, és játékterv is, ez is ezt mutatja!
1.
1.
fojesz
Mi az hogy! Ez kurta jó! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...