Final Fantasy - nem lesz Xbox 360-ra

Link másolása
Nem lesz Final Fantasy Xbox360-ra és kész! A határozott cáfolat egyenesen a Square Enix-nél dolgozó Shinji Hashimotótól érkezett.
Nem lesz Final Fantasy Xbox360-ra és kész! A határozott cáfolat egyenesen a Square Enix-nél dolgozó Shinji Hashimotótól érkezett.



"A Wii tulajoknak ott van a Crystal Chronicles, az X360 pedig, mint platform egyáltalán nincs tervbe véve". Mi lehet ennek az oka? Minden bizonnyal két tényező: az alacsony X360 penetráció Japánban, valamint egy meg nem nevezett fél által történt ajánlattétel. Az FF sorozat tehát marad ott, ahol már a kilencvenes évek vége óta van. PlayStation-ön!
20.
20.
gel00
De a lényeg hogy a farok Sony, bábozik a Square-ral! Sajna a filmlészítés kinyírta a néha Squaresoft-ot, amin a Sony segített! Azóta Ps exclusive a FinalFantasy, ráadásul nem naon engedik ki a nagy kontinensről, holmi picike Európai piac miadt. Az amerikaiakat nem érdekli megveszik a PS3-at mert egy havi zsebpízből simán kijön :(! PC-re viszont visszatérhetne a sorozat, de sajna az eddigi naon gyenge Sony-s bevételek miadt, amit a Ps3 bakik okoztak, nem naon reménykeddhetünk!
19.
19.
gel00
Jól nyomjátok megint!!! Eyg Pc "buzi" meg egy Konzol "buzi" hiába vitatkozik egymással! Programtervezőként mondhatom nektek hogy anyagilag egy PC és egy Konzol ugyan annyiba kerül, és ugyanaddig bírják (ha kicsit jártas valaki a tuningban még a PC ráverhet egy évet a Konzolra ;) ). Kb egy csomó mindent lehet mind a kettővel, csak ha vki ért hozzá meg nem lelkiismeretes törvénytisztelő polgár :D, akkor pc-n bármien szoftvert ingyen használhat, jó nettel szinte azonnal XD! És a Pc-t nem kell drágán chippeltetni vagy bármi hasonló! Sajna viszont igaz hogy PC-n meg kell tanulni egy erős rendszer kiépítését és biztonságos használatát! Szóval kell egy kis ész is a PC-hez! PC elég képlékeny arra használhatod amire akarod. Aki csak az office-szal akr pöcsögni meg a mailekkel, annak 30-35eHuf-ért komplet jó gépet már simán lehet kapni.(akár nálam is ;) )
18.
18.
user1
Abban legalább egyetértünk, hogy nem értünk egyet...:)

A minőség alatt egyébként nem azt értettem, amire válaszoltál. Szó nem volt hardware -ekről. Olvass újra.
17.
17.
FutuRetrO
Az utolsó bejegyzésem és megszünök ebben a témában...

Egy konzol nem is álmodhat olyan minöségröl???

A PS3-ban olyan csúcstechnika van, amiröl a te géped álmodik...

Emlékeztetöül: BLU-RAY (1080p), SACD, TRUE HD (7.1 tömörítetlen hangsávokkal), HDMI kimenet (Digitális jelátvitel), RSX vido kártya...

Ebböl mi szerepel jelenleg a csodagépedben?? Milyen eszközökkel használod ki?? Ja és mennyiért tudna mindez belemászni??

JÓ TANÁCS: vegyél TV-t mozizni, HI-FI rendszert zenét hallgatni, játékgépet játszani és egy PC-t DOLGOZNI!!! :D ENGEM NEM GYÖZTÉL MEG A GÉPED FELSÖBBRENDÜSÉGÉRÖL, AHOGY ÉN SEM TÉGED! :D

Sokak örömére vége a kommentemnek!
16.
16.
user1
Nem fogunk dűlőre jutni úgy látom..:) Mindegy. Megszoktam már hogy itt a gamekapocs olvasók 99% -a egyetlen kijelentésemmel sem ért egyet, bármiről is szóljon az.



Hogy is fogalmazzak. Nem tudom milyen meghibásodásra gondolsz. Nekem nem szokott tönkremenni a gépem, legfeljebb az optikai meghajtók az intenzív használat következtében, de azt vehetek újat néhány ezer forintért. Az op rendszerem - amit szintén nem kímélek, lévén hogy a pc -t használom gyakorlatilag mindenre - másfél, két évente kerül újratelepítésre, sés álltalában akkor sem azért mert tönkremenne. Vírusok is elkerülnek, sok sok év alatt egyet sem kaptam, néhány cookie -t kellett csak törölnöm. A jól beállított géppel a világon semmi baj sincs. Győz a BD? Rendben teszek bele bd meghajtót, és kész. Vagy a hddvd? Nem gond akkor olyat veszek. Megjelent egy új video tömörítő eljárás? Rendben töltöm is a codec -et. Mellesleg ez utóbbival sincs soha gond. Mindent csak ésszel szabad csinálni tudod..... Aranyszabály, hogy codec pack -ot véletlenül se telepíts fel a gépedre, mert az álltalában több kárt okoz mint amennyi hasznod van belőle, és akkor lehet kézzel takarítani utána.



Tehát. Digitális jelfeldolgozással kapcsolatban nincs olyan feladat, amit a pc ne tudna megoldani. Akkor minek mellé egy ilyen "media központ" ???...:) Azt a 7.1 -es hangrendszert csuklóból lekezeli a hangkártyám, de ennek persze semmo köze ahhoz amiről beszélünk. Ha nagyon akarom, hdtv -re is köthtném, de én inkább megmaradok a szép nagy monitornál, és a bőrszékemnél. (nincs is tévém mert útálom a tv ,űsorokat, csak a filmeket szeretem, teljes hosszában vágatlanul eredeti nyelven tv logók nélkül)



Na de most már én is kezdek eltérni a tárgytól, túl álmos vagyok most ahhoz hogy koncentráljak. Lényeg hogy szerintem én két három program letöltésével megoldom azt, hogy a "media központ" működjön, és ezért nem kell 160 000 ft -ot fizetnem, valamint dinamikusan bővíthetem, módosíthatom ahogyan, és amikor csak akarom. Ha majd ezt tudja egy konzol, és mellé még azt a millió lehetőséget amit egy álltalános célú rendszer ad, akkor lehet majd media központ.



Értem én hogy lehet vele jpg fotókat meg bd filmeket nézni. Ez rendben is van. De úgy látom hogy ma este má nem leszek képes értelmesen elmagyarázni amit akarok..:) Majd alvás után....
15.
15.
FutuRetrO
GARANTÁLTAN NAGY ÉLMÉNY LESZ!!! De ugyanezen körülmények között játszhatnál is egy jó nagyot!!

Elgondolkodtam, hogy vajon a PC-t tényleg a nagy multimédia élményekre találtak ki, vagy inkább csak egy munkaeszköz, amit megpróbálnak szórakoztatásra bírni...

Ebböl a szemszögböl sokkal inkább a PC tünik mosógépnek, amivel grillezni akarnak! :D

A csöppnyi 4:3-as monitor NEM gyöz meg, hogy PC-vel DIVX-et bámuljak, de a pici aktív hangszórókkal sem túlzottan mozis a feelingje!!! :D Házibulira sem kifejezetten alkalmas!

A PC ELSÖSORBAN MUNKAESZKÖZ!!

A PC-d két év múlva semmit nem fog érni, ha csak ki nem cserélsz benne mindent!!

Ez a tendencia...

RÉSZEMRÖL LEZÁRVA!

Nekem a PC kispálya, ha igényesen akarok szórakozni!

ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITÖL, AKIT ESETLEG EZZEL AKARATOM ELLENÉRE BÁNTOTTAM MEG!
14.
14.
FutuRetrO
Én nem támadtam rád és érzésem szerint meg sem bántottalak! Egyszerüen csak butaságnak tartom, amit mondasz! A bonyolult dolgoknak, mint a számítógépek elég nagy a meghibásodási lehetösége és itt most nem feltétlenül müszakilag értem...

Op rendszer újratelepítése, ezerféle codec és miegymás..., a fatal errorokról nem is beszélve...

Miért baj, ha valami egyszerü és végtelenül könnyü a kezelhetösége?

A PS2 játékkonzol, mert no HDD, no fotónézegetési/tárolási lehetöség, no internet, no fotó nyomtatás, no letöltés...

Mit értünk multimédia alatt???

Tudok filmet nézni: DVD, BLU RAY, MPEG 4...

Tudok zenét hallgatni: MP3, AAC, ATRAC...

Tudok fotókat nézegetni: JPEG, GIF...

Tudok netezni: FLASH PLAYER, JAVA SCRIPT, ZOOM, LETÖLTÉS...

Tudom szerverként használni: PSP REMOTE PLAY...

MI A SZ@R KELL MÉG AHHOZ, HOGY MÉDIA CENTER LEGYEN EGY GÉP EGYESEK SZEMÉBEN??? :D

Vagy talán néhány info még számodra is új???

Ülj be egyszer egy 32 -os vagy nagyobb BRAVIA HDTV elé egy cool 7.1-es hangrendszerrel BLU RAY-t nézni! :D
13.
13.
user1
FutuRetrO:

"Tudod miért médiaközpont a PS3? Segítek Neked! :D Mert lejátsza a ma használatban lévö médiatartalmak legtöbbjét! :)"



A pc viszont az ÖSSZESET lejátsza, és a 10 év múlva megjelenőket is lefogja, hiszen mindnek van/lesz software -es implementációja, így egy mozdulattal alkalmassá tehetem a számítógépemet.



Egyébként pedig nem kellene így nekem támadni, nem azt írtam hogy a ps3 nem jó semmire, csak azt, hogy nem több egy játékgépnél. Jár ugyan hozzá néhány szolgáltatás, ám azok csak extrák. Olyan ez mint amikor valaki mobil telefonnal akar fényképezni. Kétségtelen hogy lehet vele ilyesmit csinálni, de a légypiszok objektívvel nem tudsz olyan képet csinálni mint egy digitális fényképezőgéppel, akárhány megapixelesre is konvertálja a képet. (igen igen. Nem a ccd tudja azt amit kellene neki egy mobil esetében, de ha úgy is lenne, megfelelő objektív, és egyáltalán fogás nélkül nem lehet mit kezdeni vele, ráadásul rettentő zajos is a mobillal készült kép)



Tehát. Ha ki akarod mosni a ruhádat, mosógépet veszel. Hiába akar a ps3 pc lenni, nem képes azt adni amit ettől a géptől kap az ember. A pc a digitális eszközök netovábbja. Mindent tud, egymaga. Ha van egy megfelelően összeállított pc otthon, akkor semmi sem kell mellé. Minden más eszköz speciálisan egy feladatra van kihegyezve, ilyen a játékkonzol is.



Amúgy eszem ágában sincs bántani a ps3 -at. Az az igazság hogy a sony -ban jobban is bízom mint a microsoft -ban. Ők nem ölték meg az előző generációs gépüket hogy eladhassák az újat. Ez becsülendő lépés volt tőlük, hiszen nem feltétlenül olyan hasznos üzleti lépés mint az ms -é, ám a közmegítélésnek mindenképpen jót tesz. Lehet hogy néhány év múlva a ps3 elterjettebb lesz mint a box, és akkor az ms ismét elvágja a kis doboz útját, hogy egy újat adhasson ki.



Szóval mivel a pc -ről nem mondanék le - mivel önmagában mindent pótol, önálló szórakoztató központként is működhet ha úgy akarom, olyan minőségben amiről egy konzol nem is álmodhat - és nem nyertem meg a lottót, ezért nem veszek "nextgen" gépet. Ha viszont megnyerem, és addigra lesz sok ps3 játék, akkor a sok felesleges millából hajlandó lennék beruházni egyre. És valószínű hogy inkább ps lenne mint box..:) Persze az akkori helyzetnek megfelelően.



Elégedett vagy? Nem bántani akarom a kis gépedet, csupán kétségbe vonom hogy több lenne egy egyszerű játékkonzolnál.
12.
12.
FutuRetrO
Ez sem véletlen... :D Minden fontos dolgot kétszer mondok el! :D

Lehet, hogy ezt is el kéne'!? :D
11.
11.
FutuRetrO
Végre valami örömhír a sok lehangoló elbukott brand után!!!

Jaaahhh, még mielött valaki le PS FAN-oznak, azt gyorsan megelözném és bevallom halálos bünömet: PS FAN vagyok! Mi a büntim? :D

És ha szó érné a ház elejét, hogy esetleg nem vagyok hozzáértö személye a konzoloknak és reklámszövegekben hiszek, saját meggyözödés helyett akkor rossz hírem van! :D

Vidojáték szaküzlet vezetö vagyok.
10.
10.
FutuRetrO
Végre valami örömhír a sok lehangoló elbukott brand-ek után!!!

Jaaahhh, még mielött valaki le PS FAN-oznak, azt gyorsan megelözném és bevallom halálos bünömet: PS FAN vagyok! Mi a büntim? :D

És ha szó érné a ház elejét, hogy esetleg nem vagyok hozzáértö személye a konzoloknak és reklámszövegekben hiszek, saját meggyözödés helyett akkor rossz hírem van! :D

Vidojáték szaküzlet vezetö vagyok.
9.
9.
FutuRetrO
Akkor Te meg minek játszol a PC-del??? :D

A nevében sem szerepel a játék szó és még csak nem is arra találták ki! :D

Tudod miért médiaközpont a PS3? Segítek Neked! :D Mert lejátsza a ma használatban lévö médiatartalmak legtöbbjét! :) Nem kell rá költenem évek alatt százezreket, nem kapok vírust a neten..., és még a nagyon bölcs PC fan-ok okos hozzászólásait is tudom olvasni/kommentálni! :D Bántam volna meg, hogy PS3-at vettem az oly nagyra tartott PC helyett? ALIGHA! :D
8.
8.
Triple T
user1:

Nekem van PSem, és hidd el, h nem csak játékra használom. Használom a Media Centetr, blu ray filmeket nézek, zenét hallgatok, és netezek rajta. Haverom már a PCjét se kapcsolja be amióta linuxot telepített. Hidd el, h nem csak reklámszöveg.
7.
7.
user1
8:

Nem? Mire gondolsz? Arra hogy BD filmeket is megnézhetsz vele? Annak a világon semmi jelentősége, mivel a technika olcsósodása maga után vonja a lejátszók árának csökkenését is, illetve a lemezek, valamint a pc -be szánt meghajtók ára is esni fog, HA - és csak akkor - a formátumháború kiélesedik, és esetleg a BD nyer, ami még korántsem biztos. Tehát, a ps3 játékkonzol. A nak nevében hordozza a választ arra a kérdésre, hogy mire is találták ki. A mosógépeddel nem sütsz grillcsirkét. A hajszárítóval nem fűtesz be egy szobát, a játékkonzollal pedig nem - vagy csak nagyon korlátozottan - végzel olyan feladatokat, amire a számítógép, valamint az optikai lejátszók használatosak. A "szórakoztató központ" csak reklám szöveg. Nem véletlenül terjednek inkább a htpc -k.
6.
6.
StoryTeller
user1 : jogos! de én akkor is sérelmezem hogy az x360-asokat megfosztottát az FF sorozattól...
5.
5.
user1
Legalább a ps3 is megerősödik egy picit. Ennek a játéknak hatalmas rajongótábora van, és bár sosem értettem pontosan miért, tény hogy rengetegen akár csak ezért az egy játékért is hajlandóak lennének ps3 -at venni. Nem is baj hogy így lesz. Az igazi konzol háborúból úgyis a felhasználók kerülnek ki győztesen...

De én azért még mindíg nem adnék ki 100 000 ft -ot egy csak játékra alkalmas masináért. Még a silent hill 5 sem tudna rávenni erre, pedig azt a sorozatot nagyon szeretem.
1.
1.
StoryTeller
Vérlázítóóóóóó! :@@@ A meg nem nevezett fél pedig a Sony... volt már szó róla régebben amikor kis balhéba keveredett a Square a Sonyval hogy más konzolra is fejleszt majd de persze a $ony meg tudta őket győzni gondolom most is ez történt. Pénz beszél kutya ugat én meg szívok... de 1 gammáért nem veszek PS3-at...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...