Shadowrun, Vampire Rain és Tenchu Z demók

  • Írta: Daks
  • 2007. június 8.
  • Hír
Link másolása
Kellemes meglepetés érte azon ifjoncokat, akik tegnap délután bekapcsolták az Xbox 360 konzoljaikat. A Live-ra egyszerre három szuper játék demója is felkerült!
Kellemes meglepetés érte azon ifjoncokat, akik tegnap délután bekapcsolták az Xbox 360 konzoljaikat. A Live-ra egyszerre három szuper játék demója is felkerült!

A mágia és a modern technológia találkozását, és az erre épülő harcokat feldolgozó Shadowrun-nak a többjátékos demója mától tölthető. A progi mérete 1 GB, úgyhogy aki még előzetesünk elolvasása után sem szeretett volna bele a játékba, az most adhat még egy esélyt az anyagnak!

Szintén Microsoft termék a Tenchu Z, mely egy akció elemekkel színesített, japán játékstílust hordozó kaland. Ha szeretnéd megtudni, milyen egy ninja élete, akkor csak 640 megát kell letöltened, és indulhat a leszámolás.

A Vampire Rain 850 megás single player demója tele van vérrel, vámpírokkal, akcióval, és mindenféle finomsággal, ami egy horror rajongót lázba hozhat. A cucc a papírforma szerint csak Ausztráliában, Kanadában, Hong Kongban, Mexikóban, Új-Zélandon és Szingapúrban érhető el, ám ha minden igaz, elég csak átállítani LIVE accountunkat, és már szedhető is a játék. A nap Gamekapocs villámtippje: ha kamu külföldi cím kell a regisztrációhoz, akkor irány a Google! ;)
3.
3.
kharami
hát 3 nagy darab szart kaptunk! ez nem jó kör....!
1.
1.
battlefield2
Hogy műkődik ez az XBOX LIVE????

erre most fizetni kell havonta hogy legyen live-od?

amugy hogy jácchas xbox360-on multiba azért is fizetni kell??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...