Letölthető az Overlord demója

A héten nagyon jó dolguk van az X360-nal rendelkező egyéneknek, ugyanis a Codemasters is bejelentette, hogy egy újabb demó érhető el az Xbox Live Marketplaceről!
  • Írta: skiz0

Kommentek

#32
a vitához hosszászólva csak annyit h. haveromnak van x360-a és nála naphosszat tolunk néhány játékot, nálam meg pc-n nyomunk sok játékot szal így kira:)
#31
Ha valaki csak és kizárólag játszani akar, és kihasználja a WAREZ nyújtotta lehetőségeket, akkor egy xbox360 valóban jobb befektetés mint egy pc. Ha warez -ról szó sincs, akkor egy picit árnyaltabb a helyzet, ha pedig nem csak a játék az élete, akkor egyértelműen a pc a nyerő.
#30
felegyiModerátor
Mostmár vegyetek vissza egy kicsit!Köszönöm!
#29
had idézzek egy shadowrunhoz készült előzetesből:
"(Kis kitérőt teszek most, hogy egy kicsit elszomorkodjak azon, ahogy a hazai (bár gondolom, nem csak itthon van ez így) gamer közösség hozzááll a témához. Mondja meg valaki, miért kell egyeseknek körömszakadtáig, gurgulázó torokból, habzó szájjal, a másikat a sárga földig lehordva, védeni saját kis dédelgetett PC-njüket/konzoljukat? Miért nem lehet elfogadni, hogy valakinek ez tetszik, valakinek meg az. Legyünk már annyira értelmesek, hogy nem szidjuk ezért meg a másikat! Köszönöm. Természetesen, aki úgy érzi, hogy nem róla van szó, az ne vegye magára.)"
Ennyit a vetélkedésről ami manapság folyik.Mindkét dolognak megvan az előnye hátránya(inkább nem ecsetelgetem sem a pc sem a konzolok hátrányait)
#28
Obii1 te mit fikázol?Húzzál már ...ba!
#27
Ezu már egyre szánalmasabb.....
A játék valóban jó lesz, majd le is töltöm a live-ról.
#26
Na jó talán kicsit túloztam, de nézd meg például az első képet.E kép alapján egy 2004-es konfigon is vígam elfutna.
#25
meg azért mert nincs norm emulátor:)
bocs de még knfigot sem adtak ehez a átékoz és te ez alapján határozold meg a géépigényt?:D:D:D láttam olyan játok two worlds melynek hasonloak a képei és lehet hogy szarrabbak de a two worldsot egy mai átlag gép nem futtatja le maxon
#24
Sido, boldog tizedik születésnapot!

batnor123: Te se írsz épp okosságokat, egy átlagos Pc ezt a játékot már fél éve maxon futtathatta volna.Az meg hogy azért tudja nehezen kezelni a Pc az emulátoros játékokat mert gyenge hozzá, gratula.
#23
Bartnor!Nincs 300 000 Ft-os gépem,ha erre gondolsz..! :) Ja,és köszi a skiz0 a jó tanácsokat! :)
#22
Hát sajnos ez van, ezt el kell viselni...nem lehet sajna mit tenni ez ellen, de ha nagyon-nagyon szeretnél játszani 1-2 játékkal, akkor tényleg áldozatot kell hoznod, és be kell ruháznod egy konzolra...
Tudom, divat útálni a PC-t is és a konzolkat is, dehát ez van..
Megmondom én neked őszíntén, a konzolokat én is rühelltem elég sokáig...aztán mikor már kezem közé került egy, tologattam, meg úgy elgondolkoztam, hogy tényleg jobban megéri, ha játszani akarsz, mint egy PC, amit legalább évente kell újítgatnod, hogy rendesen tudjál játszani...sőt, rengeteg konzol-exkluzív cím is van ugye, ami miatt érdemes vásárolni egyet... (te esetedben gondolom ez a CoD3)
szóval már én is azt mondom, hogy hosszútávon megéri egy X360 például, mint egy PC, amivel játszani szeretnél csak..pedig nekem csak PC-m van még...
viszont az, hogy ez a tag miért szólt be neked, azt intézzétek már el ti..
#21
sido milyen géped van részletesen:)
#20
Hmmm...Ez jó!Már ismert vagyok!!!De skiz0!MIért szólt bele az a Chab?Én utálom azt,ha csak konzolra jön ki vmi!Ezért utálom a fejlesztőket is+a felhasználókat is!Ennyi!Amúgy az egész konzol-utálatom a COD3-mal kezdődött...!!!Addig semmi bajom nem volt!!
#19
Sido...nem akarok személyeskedni, de te úgy általában is visszavehetnél magadból, mert majdnem minden hírnél megvillantod valamennyire ezt az alpári stílusodat...köszi..
#18
Te is kemény vagy...
#17
fojeszModerátor
Egy pár ember visszavehetne a stílusból, annak ellenére, hogy kemények, mint a hat napos székletem. Köszönjük.
#16
Aha..ÉS pont te leszel az,te nyomorék,mi??!!Ch4Bi HUN...Pfff...!Ilyen nevet is csak vmi buzi válaszhat magának!
A kopasz,kigyúrt csávókák meg kondiba járnak és nem a konzolt püfölik,te baromarcú 40 kilós,szemüveges homokláda!
300 000-es gép?Nekem ilyen nincs!Mert engem hidegen hagy a max grafika,szaggatás mentesség,stb!Elég ha elmegy majd 1024x768-ban!
Úgy hogy nekem te ne pofázzál te csicskaszopó utcai hulladék!
#15
Figyelj felegyi, amint kinnt lesz a PC-s demó, akkor többet tudunk már a gépigényről mondani, most jelenleg azonban még semmi infó róla...mindenesetre nem kell neki majd atomerőmű, ez nyilvánvaló! ;)
#14
felegyiModerátor
Mien gép kell ennek a futtatásához?Mármint engem nem érdekel,nekem fullon is elmegy,de a hugom gépe nem a mai!Értitek!
#13
Már bocs, de amit beküldtél, annak zöme mondhatni "értéktelen" hír...
másrészt patchekkel nem foglalkozunk...