SimCity Societies megerősítés képparádéval

  • Írta: Daks
  • 2007. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha a játék készültét már korábban leleplezték, az Electronic Arts csak ma jelentette be hivatalosan a SimCity sorozat ötödik, Societies alcímre hallgató részét.
Noha a játék készültét már korábban leleplezték, az Electronic Arts csak ma jelentette be hivatalosan a SimCity sorozat ötödik, Societies alcímre hallgató részét.

 

Az idén karácsonykor boltokba kerülő játékban immáron nem csak a városmenedzsment lesz a feladatunk, hanem kedvünkre alakíthatjuk a kultúrát és a lakosok szokásait is. Ha kedvünk tartja, akkor egy jövőbe mutató, tudósokkal és modern vívmányokkal teli metropoliszt készíthetünk, de van rá mód, hogy egy zöldövezeti, amolyan szélpesti kertvárost alapítsunk. A teljesen átalakított lehetőségeknek köszönhetően az elvakultabb játékosok akár egy agresszív életvitelű rendőrállamot is megálmodhatnak a képernyőre.



Összesen 350-féle épületet pakolgathatunk le mi magunk, sőt ezek mindegyikét akár testre is szabhatjuk. Ezek együttes képe színessé fogja varázsolni városunkat, ugyanis egy része klasszikus építésű, míg másik része modern és futurisztikus lesz.



Lakóink jókedvét rengeteg aprósággal növelhetjük majd. Ha azt akarjuk, hogy jól érezzék magukat, akkor nyithatunk vidámparkot, mozit, színházat, vagy felhúzhatunk egy csokigyárat is, de ha masszívan egy jól képzett, üzleti életre felkészült lakosságot akarunk nevelni, akkor egész egyetemi- és kutatóhálózatot is kialakíthatunk.



Az előző részekhez hasonlóan persze nem csak a lakók boldogságáról, hanem a város működéséről is gondoskodni kell. Kezünkben van a rendőrség, a mentők és a tűzoltóság irányítása is, a várost vízzel és árammal kell ellátnunk, sőt mindenféle apró trükkökkel azon kell dolgoznunk, hogy egy jól működő, rengeteg lakost és befektetőt vonzó paradicsomot varázsoljunk. Jól hangzik mi?

8.
8.
lxdc
Nagyon Jó. Olyasmi lesz mint a City Life.Az egy Sim city klón, de az is jó! És az EA mindig olyan képet ad ki amilyen lesz a játék is.
7.
7.
lxdc
JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :)
6.
6.
hunlord
Ez mind szép és jó ,ráadásul az egyik képen egészen kidolgozottnak tűnnek az emberek (persze egy városmenedzselős játékhoz képest), de az EA-s szöveget már ismerjük. Az egész csak marketingduma... Sajnos :(
5.
5.
sTERNKERN
Az a baj, hogy már réges-rég elfelejtették (valahol a SimCity 2000 táján), hogy miért is volt jó a Sim City. Harmatgyenge, erőltetett próbálkozás.
4.
4.
Utys
S még csak nem is a Maxis fejleszti...
3.
3.
Celeborn
Viszont ami a leírásból kiderül, az izgalmasnak ígérkezik. Szerintem ki fogom próbálni.
2.
2.
Celeborn
Igen. Így a képeket elnézve... fura. Nem a jó öreg SimCity az biztos, de lehet, hogy nem lesz rossz. Mondjuk ha nem SimCity néven adnák ki, akkor talán nem elsősorban a jól ismert játék nyomait keresnénk benne, és máris más lenne a "leányzó fekvése".
1.
1.
kharami
ez nagyon ratyi! nekem a régiek feelingje 5 jobban bejött! ez nem! nekem legalábbis!:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...