Elkészült a Flatout: Ultimate Carnage

  • Írta: Daks
  • 2007. június 15.
  • Hír
Link másolása
A Bugbear büszként jelentette be tegnap, hogy elkészült a Flatout: Ultimate Carnage. A fejlesztők voltak oly kedvesek, és 10 új képet is feltettek az internetre.
A Bugbear büszként jelentette be tegnap, hogy elkészült a Flatout: Ultimate Carnage. A fejlesztők voltak oly kedvesek, és 10 új képet is feltettek az internetre.

A játék a régi Flatout 2 kizárólag Xbox 360 konzolra írt remake-je, természetesen a legmodernebb grafikai és fizikai megoldásokkal. A cucc egészen pontosan június 22-én debütál szerte Európában.

Ugrás a galériához

9.
9.
Sido
8.
8.
Utys
Az ESRB táblázata szerint PC-re is besorolták a játékot, és innen következtett mindenki, hogy lehet PC-re is kidobják. Itt a GK-n is kint volt a hírek között ez.



Legvégső esetben majd a FlatoutJoint-os arcok összeollóznak az Ultimate Carnage anyagából egy FO2 graf modot. Hasonlót amit annó a Mortal 4-hez csinált egy arc. (Ti. ott a Dreamcastos változatból ollózta be a PC-sbe a high poly modelleket)
7.
7.
PS3!!!!!!
De!! Azt olvastam h. ki fogják dobni pc-re is v. lehet h. az másik flat-out volt nem tom :D
6.
6.
Utys
Az egyetlen újítás amit felfedezni véltem benne a hivatalos oldal alapján - a grafikától elteketintve ofkorz - az az, hogy új ellenfelek vannak benne. Szám szerint 4 új arc található meg. Tehát a verseny létszám 8-ról 12-re emelkedett.



Igazán kidobhatnának valami PC-s patchot. De ha ki is dobják, akkor rohadtul remélem, hogy nem a steam változatra. Ti. nem lehet reggelni az offline dobozos gémet steamen...



Új játékként kicsit pofátlanság lenne PC-re is kirakni, de ha ugyanúgy budget kategóriában jönne ki, akkor azért elgondolkoznék a megvételén.
5.
5.
Kolipoki
De valahol azt olvastam hogy végül pc-re is kinyomják.
4.
4.
Sido
Ez szted mit jelent???-------->"A játék a régi Flatout 2 kizárólag Xbox 360 konzolra írt remake-je, ..."
3.
3.
PS3!!!!!!
EZ kira gém!!!!!!!!!!! azt lehet tudni h. pc-re mikor jelenik meg?
2.
2.
kharami
ha elkészült , akkor demot akarunk!!!!

1.
1.
Waz
jó móka PC-n játszani. MUST HAVE kategória minden x360-as tulajnak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...