Új játékon dolgoznak a Gothic alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Deep Silver bejelentette, hogy a Gothic-játékokról elhíresült Piranha Bytes új játékon dolgozik, melynek semmi köze nem lesz az említett szerepjátékokhoz.
A Deep Silver bejelentette, hogy a Gothic-játékokról elhíresült Piranha Bytes új játékon dolgozik, melynek semmi köze nem lesz az említett szerepjátékokhoz.



Mint az ismeretes, a Gothic-szériát kiadó JoWood Productions a borzalmasan elszabott harmadik rész után megköszönte a Piranha srácainak munkáját és elküldte őket melegebb éghajlatra, éppen ezért nem a Piranha Bytes fogja fejleszteni a negyedik Gothicot. Nem ülnek tétlenkedve viszont a kollégák, s a Deep Silverrel a hátuk mögött új cím fejlesztésébe kezdtek, mely a hírek szerint legalább olyan jó lesz, mint a korábbi Piranha-gammák. Várjuk, várjuk!
6.
6.
Gorn
Szerintem is jó a Gothic 3. Nagyon! Megkockáztatom: minden idők legjobb játéka! Annak ellenére hogy sok a hiba benne, olyan a hangulata, a képi világa, zenei világa és a játékmenete, amit más játékgyártó cégek még csak meg sem közelítettek soha.. Az Oblivilon lényegesen gyengébb a Gothic 3-nál. Jajj de nagyon!



Persze mindezt csak akkor állapíthatjuk meg egy játékról, ha legalábbis a közepéig eljátszogatunk vele...



A Gothic 3 legfőbb hibája a nagy hardverigény. Ami fejlett országokban nem probléma, hiszen vesznek egy új gépet (ha véletlenül nincs még) kb 1000 doláárért és megy a game. Mi csóró magyarok viszont csillagokat látunk (még a nagyságos elit réteg is), ha megfelelő hardvert akarunk rakni a G3 alá. Fáj kiadni, de valahogy össze kell kaparni rá, mert megéri!

Jó hardveren a legtöbb hiba megszűnik és ha minden patch-et fel is rakunk, egy komoly gépen nagyon élvezetes a játék, nem akad, nincs texturaátesés és egyéb hibák, majdnemhogy tökéletesen fut a G3. Na ha e környezet megvan csakis ekkor érdemes elkezdeni belemerülni, mert ha nem valóban idegtépő és utálatos játék, a rossz vélemények tán ennek köszönhetők...
5.
5.
martin95
Szerintem Gothic 3 a legjobb Gothic ami készült. Bár nekem nincs még meg de a többi igen PL:Gothic 1,Gothic 2,Gothic 2 gold edition.

A 3D-s világban és még sok másban is.Csak olvastam róla de amit olvastam azis nagyon tetszett.Aki tudja kuldje el a:martin.d@freemail.hu-ra.


NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!





martin95
4.
4.
Glek
Én nem tom, hogy van ez, de nálam az évszázad egyik bukása volt a Gothic 3 XD Olyan szar játékot ritkán látok... az haggyá, hogy a grafikája közel nem volt az Oblivionhoz, de iszonyú bugos volt. Szaggatott, ha le vettem a grafikát akkor meg széthullott az egész (átláttam a földön, meg a falakon) és még jobban szaggatott... És maga a játékmenet is iszonyú szar volt... Pedig vagy 20 percig kerestem azt a híres Gothic 3-at... de csak egy iszonyú szar játékot találtam... ;) Ízlések és pofonok.
3.
3.
Utys
Hát pedig a PB keze is benne van azért rendesen. De én úgy tudom a PB dobbantott, mivel a JoWood nem akart új szerződést velük. Jó fejek mit mondjak. Ezt a Gothic 3-at közösen szabták el.
2.
2.
nagi
kenny22: akkor viszont mind a 3 gothicot kb fél évvel túl korán adták ki.
1.
1.
kenny22
remélem nem a piranha-s fejek nyomták el a gothic 3-at hanem a jowood akarta előbb kiadni, mert azt nagyon elbaszták!!!! a témához meg annyit, h amit csinálnak az tényleg jó, ha más nem akk a történet része
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...