Két új Stormregion játék is készül

  • Írta: Daks
  • 2007. június 20.
  • Hír
Link másolása
A 10T bevétele 52 millió Euró, és a várható adózás előtti nyeresége 9.3 millió Euró lesz. A legújabb pénzügyi jelentésében két új Stormregion játék is szerepel.
A 10T bevétele 52 millió Euró, és a várható adózás előtti nyeresége 9.3 millió Euró lesz. A legújabb pénzügyi jelentésében két új Stormregion játék is szerepel.

Hivatalos közlemény: "Darmstadt, 2007 Június 15. – A 10TACLE STUDIOS AG 2007 Június 19.-ei Éves Közgyűlése alkalmával mutatja be részvényeseinek a bevételére és a nyereségére vonatkozó előrejelzését. A mostani pénzügyi évre a Vállalat várható bevétele 52.0 millió Euró, a várható adózás előtti nyeresége 9.3 millió Euró lesz. Az előző év adataival összevetve ez 77%-os növekedést jelent a bevételek és 97%-os növekedést az adózás előtti nyereség tekintetében.

Az előrejelzés kedvezőbb számai, főleg a Cég legutóbbi befektetéseinek köszönhetőek, úgymint az MTV zenei csatorna tartalmának a beillesztése egy 3 dimenziós online világba, egy média alap sikeres beindítása Szingapúrban és a budapesti székhelyű STORMREGION játékszoftver-fejlesztő stúdió megvásárlása.

A Vállalat reményei szerint az MTV Online Világ fejlesztéséből és piacra hozatalából -együttműködésben a média alappal- 25 millió Eurós bevételhez származik a 2007 – 2008-as időszakban. Ez az együttműködés – a megszokotthoz képest korán - már 2008-ban nyereséget termel a Vállalat számára. Továbbá az együttműködésre vonatkozó, már lezárult tárgyalások az internetre fejlesztő partnerekkel és számos online játék is a magabiztos profit előrejelzés irányába mutatnak.

A Szingapúri média alappal kapcsolatos megbízás nagysága magasabb lesz, mint a korábbi prognózisok mutatták, ezt kihasználva a Cég egyes új projektjeit a vártnál hamarabb tudja megvalósítja. Ennek kapcsán a média alap két nagy volumenű -Stormregion projekttel kapcsolatos- előszerződést írt alá, melyeknek nagysága 14 millió Euró. A fejlesztőstúdió néhány nappal ezelőtti megvásárlása így jelentősen megemeli a 10TACLE STUDIOS AG előrejelzett nyereségét a 2007-2008-as pénzügyi időszakban."
1.
1.
Gabe$z
... Stormregion? ... L (O_O) L :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...