Úton a következő Asterix-film és játékadaptáció

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A filmvilágban jártas olvasóink már tudhatnak a harmadik - élőszereplős - Asterix-film készültéről, a játékadaptáció bejelentése azonban nekik is újdonság!
A filmvilágban jártas olvasóink valószínűleg már tudnak a harmadik - élőszereplős - Asterix-film készültéről, a játékadaptáció bejelentése azonban még nekik is újdonság!



Az Atari a minap egyezett meg a film producereivel a játékadaptáció elkészítésének jogairól: szinte nem is volt kétséges, hogy a cég végezheti a fejlesztéseket, miután minden eddigi Asterix-játék az ő kezei közül került ki.



Az Asterix at the Olympic Games 2008 januárjában kerül boltokba a filmmel egyidőben minden platformra - a megjelenés az európai játékosokat, rajongókat érinti, az óceánon túl élőknek várniuk kell majd. Komolyabb bejelentés júliusban várható, mikor is bemutatják Cannes-ban a filmet egy nagyszabású rendezvény keretében.
6.
6.
Son In Law
Hát ha az első nekem nem is annyira, de a második az az egyik kedvencem, és jó, hogy lesz harmadik is. (Son In Law-ra változtatta nevét Gabboo)
5.
5.
hahakocka
Hét a 2. nekem is tetszetta Kleopátrás. Nem csak Beckam lesz hanem Shumix szerepében fogathajtóként egy igazi ferraris csákó :D na kicsoda? :D Miki a kezdőneve. :D

Ezenkivükl Ceasar szerepében Alan Delon 71 évesen is. Zidane is szerepel benne majd.
4.
4.
danielfox
A kleopátra rész nekem is tetszet.
3.
3.
fojesz
Igazságszerint nekünk magyaroknak, a második résszel szerencsénk volt, hiszen a magyar szinkron mentette meg. Én franciául láttam még, és úgy elképesztően béna volt (rímek természetesen eleve nem voltak). Ez a harmadik viszont jónak tűnik eddig és állítólag szerepelni fog benne Beckham is - legalábbis az imdb.com szerint. :)
2.
2.
Myko Alto
Hááláistennek készül belőle még ez az új rész! :) A kleopátra küldetés hatalmas űrt hagyott maga után :( Remélem ez az olimpiás is oda fog csapni! :)
1.
1.
danielfox
Azt hittem nem lesz több rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...