Augusztusban érkezik a Blue Dragon

  • Írta: Daks
  • 2007. június 28.
  • Hír
Link másolása
Végre az európai gamerek is találkozhatnak Shu-val és barátaival, az X360 régen várt Blue Dragon játékából, amikor a lemez augusztus 24-én az üzletekbe kerül.
Végre az európai gamerek is találkozhatnak Shu-val és barátaival, az X360 régen várt Blue Dragon játékából, amikor a lemez augusztus 24-én az üzletekbe kerül.

Közlemény: "2007. június 28. Budapest: A Microsoft Games Studios örömmel tudatja, hogy a nagy érdeklődéssel várt ”Blue Dragon” című játék augusztus 24-től Magyarországon is megvásárolható lesz. A japánban már sikeresen debütált újgenerációs RPG, a „Blue Dragon” kizárólag az Xbox 360 újgenerációs játékkonzolok tulajdonosai számára készült, élethű környezettel, animált szereplőkkel, egyedülálló csatákkal és mély, lebilincselő cselekménnyel.

A magas színvonalú japán fejlesztési technika és az Xbox 360 segítségével létrejött „Blue Dragon” a Mistwalker Stúdió legendás játék producere, Hironobu Sakaguchi és az Artoon digitális fejlesztő vállalat közös munkájának csúcspontja. A Kék Sárkány epikus figuraterveit Akira Toriyama, a „Dragon Ball Z” tervezője készítette, a zenéjét pedig Nobou Uematsu, a „Final Fantasy” sorozat zeneszerzője komponálta.

A játékosok felfedezhetik a kék Sárkány óriási világát Shu, egy fiatal fiú bőrébe bújva, aki négy barátjával nyomoz annak érdekében, hogy legyőzzék a világukat veszélyeztető gonosz erőket. Az emberfeletti hősök varázslatos erővel bírnak, és csodálatos képességiekkel uralni tudják káprázatos árnyéklényeiket, melyek között akár minotauruszt, főnixmadarat, vagy sárkányt is találhatunk.

Ráadásként a kalandorok Shu-t, barátait és világmentő nyomozásukat akár saját weboldalukra is felvihetik a hivatalos „Blue Dragon Rajongói Oldaltervező Készlettel”, amely a http://www.xbox.com/en-US/ games/b/bluedragonxbox360/ internet címen tölthető le. A Rajongói Oldaltervező Készlet fantasztikus artwork, skin, avatar és screenshot gyűjteményből, és más olyan eszközökből áll, melyek segítségével az oldalak tulajdonosai létrehozhatják saját, egyedi Kék Sárkány rajongói oldalukat."
2.
2.
norbee007
Ha lenne X360-am, akkor tuti ezt megvenném! Videók, és az anime alapján nagyon király játék lehet, bánom hogy nincs egy ilyen konzolom. :(
1.
1.
StoryTeller
Jöjjön csak jöjjön! A készítők nevei magukért beszélnek szerintem! Ha már FFXIII nem lesz X360ra akkor legalább ez! Elvárásaim alapján nagyon jó lesz! Mellesleg akit érdekelne picit a története vagy csak tetszenek a karakterek elkezdheti nézni ugyanis ANIME is készült belőle és már az első néhány rész ki is jött! ^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...