Játék készül a Bleach című anime alapján

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Európában kevésbé ismert Bleach alapján játék készül a Sega gondozásában: az anyag kizárólag Nintendo Wii-re és DS-re készül.
Az Európában kevésbé ismert Bleach alapján játék készül a Sega gondozásában: az anyag kizárólag Nintendo Wii-re és DS-re készül.

 

A Bleach: Shattered Blade főszereplője a tizenöt éves Ichigo Kurosaki, aki különleges képessége révén képes látni a lelkeket, így azokat a túlvilági harcosokat is, akiket Soul Reaper néven ismerünk - az ő feladatuk, hogy megvédjék az emberiséget a gonosz Hollow-któl. Egy napon Ichigo találkozik Ruikával, egy Hollow által megsebesített Soul Reaperrel, aki minden erejét hősünkre hagyja. Így kezdődik az ő igazi kalandja...



A Nintendo Wii irányítójának segítségével izgalmas akciójáték kerekedhet ki a Bleach-ből: a készítők szerint a választható 32 karakter mindegyike más-más játékélményt ígér, miután speciális képességeik és fegyvereik miatt minden szereplő más játékstílust követelhet meg.



Az eredeti szinkronhangok mellett érdemes megemlíteni a többjátékos módot, melynek keretében havarjaink ellen is megküzdhetünk majd egy-egy arénában. A Nintendo Wii-re és DS-re megjelenő Bleach: Shattered Blade idén ősszel kerül boltokba. A bejelentéssel együtt 12 új képet is kaptunk a játékról.

9.
9.
LoboHerido
#4: Ha az 1-366 reszrol beszelsz akkor sajnalom de 160-166-dik resztol Japan nyelv magyar felirattal van legalabb is ahol en szoktam nezni. De Japanul jobb:)
Ha esetleg kell a link akkor kuldom Indavideon nezem
8.
8.
Aswer
ha v.ki tud pc-re bleaches játékot az szóljon/ küldje pls! emulatorral is jó, ha mondod az emu nevét és azt hogy hogyan emuláljam. pls küldjétek THX Bleach forever!
7.
7.
hathorok
Ki fog ez jönni magyarországon is?

Egyébként meg Bleach 4ever
6.
6.
oturw
bleach 4 ever

már kidobtak egy kupac játékot..

pl.: psp-re ott van a heat the soul sorozat ami már a 4. résznél tart...

nem jáccott senki vele?
5.
5.
badsector84
van ps2 -re is Bleach játék, egy mászkálós-verekedős, és egy RPG, persze ezek csak Japánban jelentek meg ha jol tudodm..
4.
4.
Utys
Francért nem jön PC-re egyik se. Egyébként meg van már pár Bleach játék :P



Nekem meg kéne néznem végre a legutóbbi részt :D. Magyar fordítás ennyire lassú? (én is akartam segíteni annó, de a kutya se válaszolt...)



A shinigami, death god-ot jelent tudomásom szerint, nem? (hamár a korrigálásnál tartunk :P)
3.
3.
SanAndriska
Én a 74. részig néztem az animét. Jóh. Csak a magyar feliratra várok. Gondoltam hagy jussanak kicsit előrébb.
2.
2.
StoryTeller
Most néztem végig a képeket... Amint elnézem ez a Soul Society saga. Picit sajnálom... Arrancar/Vaizard saga-ban 1000szer durvább szereplők vannak meg Ichigo is keményebb.
1.
1.
StoryTeller
Hey fojesz! Picit korrigálhatlak? Remélem nem veszed sértésnek... Nem ez az első játék ami a Bleach alapján készül. Van 1 PSP-re is! ;) Meg az 1ik név : Nem Ruika hanem Rukia de gondolom ezt csak elirtad! Amúgy flash ismertető lett. Remélem ezáltal többen megismerik majd az Animét. Sztem k.va jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...