Virtua Fighter 5 - akár online is

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A PlayStation 3-as változatból kimaradt, míg az Xbox 360-ra átírt Virtua Fighter 5-verzióban benne lesz a többjátékos mód - örüljünk, Vincent?
A PlayStation 3-as változatból kimaradt, míg az Xbox 360-ra átírt Virtua Fighter 5-verzióban benne lesz a többjátékos mód - örüljünk, Vincent?

Az online egymás elleni játék nagy meglepetés a Virtua Fighter-rajongóknak, s általában a verekedős gammák imádóinak, hiszen jól tudjuk: egy ilyen - sokszor másodperceken múló - játékfajtának árthatnak a hálózat okozta kellemetlenségek, így például a lag. Ami még inkább meglepő, hogy a PS3-as változatból kimaradt az online játék. A Sega tegnapi bejelentése után sokan érdeklődtek egy esetleges későbbi kiegészítésről, a srácok válasza - "No comment" - azonban valószínűleg nem fogja kielégíteni a rajongókat.

Az augusztusban megjelenő Xbox 360-as változat azonban nem csupán a multiplayer mód révén lesz több az eredeti PlayStation-ös változatnál: a készítők szerint több ellenféllel is bővülni fog a Quest mód, valamint a Dojo módban is több érdekesség vár a játékosokra, melyek segítségével szélesedik a lehetőségek tárháza karakterünk tápolását illetően. A bejelentés mellé négy új kép is érkezett az X-es vörzsönből.
9.
9.
t.roli
8.
8.
t.roli
sztem max verbatimra v tdk ra írj. de te tudod
7.
7.
t.roli
nem azt mondtam h feltétlenűl el kell romlania, de ha elromlik szívni fogod. 3 piros led. ezt ne felejsd. ha bejönn, akkor...

lehet nem fog elromlani neked, nem is kívánom, mert az nagyon szar érzés, ha befuccsol egy konzol, vagy egy gép :(
6.
6.
Azt nem akarod elmesélni, h milyen progival és milyen márkájú DVD-re írod ki? :SSSS
5.
5.
t.roli
Majd elfeljtettem. Csak akkor vegyél x360 at ha eredetivel játszól, mert ha kiflashalteted (másolt játékot futatsz), és elromlik, rengetegszer, rengeteg pénzt ott tudsz hagyni mert akkor a garanciádnak, oroszzsepivel integethetsz. Most adjátok el a gépeket sztem, akinek már nem garanciális, mert ha nálatok romlik el egy ideig nem lesz gta4..
4.
4.
t.roli
Igen? Bill bácsi jobb? Persze, neki is Gyurcsány ágyában kéne feküdni Gyurcsánnyal eggyütt. Gatesről ennyit. a Boxáról meg nekem meg régóta az a véleményem , h összevissza elromlanak. Ps3 még egy se romlott el!!!! amikor már a megjelenés napjá kiabálták az emberek h hibás a gép. na üsse kavics. bill gates és társai csak vesztegetnek, én meg vcsak azt mondom, a 360 jó lenne ha minőség lenne. de ami így tönkremegy... na olvassatok csak utánna:



http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20070706-egymillard-dollarba-kerul-a-microsoftnak-az-xbox-360-konzolok-garancialis.html
3.
3.
silenthill
vaze. olyan mintha karácsonyfadíszek harcolnának úgy csillognak. hol van a második rész varázsa...
2.
2.
nicknamemd
2: Nana már megint egy félreértés: nem a konzol jobb hanem azok akik pénzelik!
1.
1.
Vajon miért van az, h több extra tartalmat adnak a boxhoz? Mennyit fizetett Bill??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...