E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!
Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

7:00 - Vége. Nagy meglepetések nem voltak, mindenesetre megérte elmenni a konferenciára. Hamarosan külön hírek keretében kiválogatjuk a fontosabb bejelentéseket és pár jobb cikk keretében értekezünk róla. Hamarosan lesznek ennél a hírnél is frissítések képek és videók formájában. Köszönjük, hogy velünk tartottak, találkozzunk a Sony és a Nintendo konferenciáján is!

6:57 - Végül következik egy trailer a Halo 3 egyjátékos módjáról. Az ingame jelenetekkel tarkított videóból látszik: lesz egy-két epikus csatajelenet, az már tuti!





6:53 - Különleges külsejű X360-at láthatunk. Egy sötétzöld színű gépet, mely a Halót reklámozva készült el, s idén szeptemberben kerül boltokba. Ez lenne a várva-várt szürke X360?


6:49 - Atyaúristen! Bemutatták a Halo-mozi teaser trailerét - elképesztő!



6:42 - A japán közreműködő cégek felsorolása után egy exkluzív Resident Evil 5 trailert láthattunk Jó kis játék lesz ez! Most pedig következik a várva-várt Assassin's Creed bemutató a gyönyörű Jade Raymond társaságában.







6:39 - A GTA4 második - már-már agyonnézett - trailerét láthatjuk. A játék október 19-én kerül boltokba. Az EXKLUZÍV letölthető tartalmak jövő tavasszal jelennek majd meg.

6:37 - Exkluzív bejelentés: hamarosan indul a játék többjátékos bétatesztje kizárólag X360-on. Részletekért keressétek fel a hivatalos oldalakat!

6:35 - Elképesztő ez a játék, imádjuk! Kelet-Európában járunk a küldetés során és egyszerűen leszakad a fejünk a hangulattól!


6:30 - Call of Duty 4: Modern Warfare - a már látott E3-as trailer láthatjuk. Az anyag Bell szerint PC-re és X360-ra jön. (Valószínűleg a PS3-as változatról direkt nem beszélt...) Infinity Ward-os arcok érkeznek ingame CoD4-bemutatóra!

6:26 - Bell visszatért és a Windows Vistáról mesél: 20 millió játékos váltott már Vistára a felmérések szerint. Videómontázs az új Games for Windows játékokról (Flight Simulator X: Acceleration, Thrilville: Off the Rails, Bee Movie Game, Hellgate: London, Age of Empires III: Th Asian Dynaties, Stranglehold, Gears of War, BioShock, Crysis, Universe at War: Earth Assault, BlackSite: Area 51, World in Conflict, Age of Conan: Hyborian Adventures, Lost Planet, Kane & Lynch, Company of Heroes: Opposing Fronts, Zoo Tycoon 2, Juiced 2, Viva Pinata, Spider Man: Friend or Foe).



6:22 - Cliffy PC-n mutatja be a Gears of Wart: sajnos rossz hír, hogy automatikusan a kontrollerét kereste - remélhetőleg nem szúrták el a hagyományos számítógépes irányítást sem. A játék természetesen tolható lesz Games for Windows Live-on is keresztül: új módok, pályák várnak a PC-s játékosokra. Az anyag karácsonykor kerül boltokba.





6:20 - Hoppá! Két elképesztő Windows-cím bejelentése! Viva Pinata és Gears of Wars! Kim vicces jegyzi meg, hogy milyen meglepetés a Gears of War. :) Jön Cliffy B, a GoW vezető dizájnere.

6:18 - A Too Human-ről, a Fable 2-ről, az Alan Wake-ről és a Halo Wars-ról hallhatunk egy keveset. A srácok bejelentik, hogy egy új Halo-játékot fognak bejelenteni. :) Jelenleg egy új Lost Odyssey trailer látható.


6:15 -
Bemutatásra kerül a legfrissebb trailer. A játék szeptemberben kerül boltokba.

6:13 -
Project Gotham Racing 4 bemutató a soron következő prezentáció. Természetesen a Bizarre srácai egyből motorral, esős városi pályán indítják az ingame bemutatót. :)





6:11 - "Everything starts with the games!" Színpadra lép Shane Kim, a játékokért felelős MS-fejes.


6:07 - Bell bejelentette, hogy az eredeti Sonic és a Golden Axe elérhető az Xbox Live-ról. Fény derült továbbá a Walt Disney Studios-szal kötött szerződésre is, mely révén utóbbi cég számos klasszikus címe lesz letölthető: Tarzan, Notre Dame-i toronyőr és más finomságok - természetesen HD-minőségben!

6:03 - Xbox Live: a Live folyamatosan növekvő közössége elérte a hétmilliós létszámot! Negyvenöt millió játékot töltöttek le a Live Arcade szolgáltatásán keresztül, ami szép számnak mondató. Videomontázs következik az XBLA-s címekről (Bomberman, Undertow, Hexic 2, World War, Geon, Wing Commander Arena, Feeding Frenzy 2, Track & Field, Golden Axe, Space Giraffe, Marathon Durandal, Tetris Splash, Puzzle Quest)





6:00 - Nincs megállás, jön Reggie Bush, a világhírű amerikai focista, aki bemutatja Bell társaságában a Madden NFL 08-at. A redmondi cég egyébként nagy reményeket fűz az EA sportjátékaihoz, elsősorban a Live kihasználása terén.





5:59 - Naruto: Rise of a Ninja trailer. Hangulatos darab, Naruto-játék még nem tűnt ennyire élvezetesnek. A Rise of a Ninja, kizárólag X360-ra jön.





5:56 - Az Xbox 360-játékok árán fog boltokba kerülni az az új kontroller, melyet most jelentett be Bell: nem szentelt neki túl sok időt, mindenesetre mindenkinek ajánlja sok szeretettel.

5:55 - Színpadra lép Jeff Bell.

5:50 - Dicsekvés következik: Xbox 360-ból majdnem kétszer annyit adtak el eddig, mint Wii-ből és PS3-ból. (...) A játékeladások is az égben, az Xbox 360 vezeti a konzolpiacot. A legnagyobb sikert a GTA IV-től, a Madden NFL 08-tól és a Halo 3-tól várják természetesen. Rengeteg játékból álló videómontázs következik (Stranglehold, Beautiful Katamari, PGR, NBA Live 08, Mass Effect, Fatal Inertia, Medal of Honor Airborne, Call of Duty 4, Ace Combat Six, NHL 08, Assassin's Creed, Spider Man: Friend or Foe, The Simpson's game).




5:46 - Új Mass Effect-trailert láthatunk. Minden bizonnyal a leglátványosabbat. Star Wars-ba illő csatajelenetek, férfikórussal feldobott zene aláfestét. Lenyűgöző!


5:43 - A Rock Band hasonlítani fog a Guitar Heróhoz, azonban itt énekelni illetve dobolni is nekünk, vagy haverjainknak kell majd. Időközben bemutatták a Viva Pinata: Party Animals-t, mely egy Xbox Live-ról letölthető party játék lesz.




5:39 - Moore elmondta, hogy minden játékot magukkal hoztak, amire igazán szükségünk van. Minden exkluzív címet. Kezdésként itt a Guitar Hero-fejlesztőitől a Rock Band. Ez a játék zseniális. Moore gitározik, az éneket a fejlesztő Harmonix-os úriember biztosítja. Komikus egy helyzet. :)


5:25 - Pár perces késéssel ugyan, de elkezdődött a konferencia. A Halo zenéje hallható. Kemény. A közönség pedig hatalmas ovációval fogadja az alkotást. Most pedig színre lép Peter Moore.


5:19 - Megérkeztünk a tetthelyre, magyar idő szerint tizenegy perc múlva, fél hatkor fog elkezdődni a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Az alant látható képeket a 1UP és a Jostiq srácai adták nekünk kölcsön, köszönjük szépen!

19.
19.
Pukhi-zik
16 biztos vagy te abban? ps3 on?
18.
18.
user1
Akárhogy is, ez a bérgyilkos engem nagyon emlékeztet perzsia hercegére..:) Kezdve a mozgással, a kamera kezelésen át a textúrákig.
17.
17.
Guppi
Mikor lesznek a következő konferenciák??
16.
16.
felegyi
Az Assasin Creed nagyon ütős!Nekem van egy COD4 trailerrem amin PS3-on játszanak vele!Odabasz!
15.
15.
Gery8
Hopsz! Van itt egy CoD4...! Akkor megvan a kivétel!:P
14.
14.
Gery8
Hogy őszinte legyek, nincs benn olyan játék, amit előre láthatólag végig is fogok játszani, vagyegyáltalán megveszek... de az E3ra elmentem volna:D
13.
13.
tjames
:) Dave :) LOL

Resident Evil 5? Jó lenne egy HD trailer... :)

Igaz nagy újdonságok nem voltak, mégis... baró lehetett élőben!
12.
12.
Daveout
Itt a recepción a HALO 3 trailert tapsvihar követte...igaz csak én tapsoltam, de nagyon!!!:D
11.
11.
fojesz
10.
10.
fojesz
9.
9.
fojesz
Igen, nagyon jó volt mindkettő. Amúgy jó érzés tudni, hogy nem csak én keltem fel. :D
8.
8.
nimat16
na most néztem meg a microsoft sajtó konferenciát,a gamespoton élőben lehetett streamelni.Az Assasin's Credd fantasztikus,gyönyörű,mesés.A Call of Duty 4 pedig szerintem szebb mint a Crysis(legalábbis nekem jobban tetszik a grafika)
7.
7.
fojesz
Dolgozunk a beszerzésen. :)
6.
6.
Daveout
mikor kerülhet netre az amit ott a srácok látnak...érdkelne 1-2 trailer:D
5.
5.
Daveout
hihetetlen...nagyon élvezem ezt az élő közvetítést...szerencsésnek érzem magam...köszi GK
4.
4.
fojesz
Úgy tűnik, várni kell egy picit, most elég sok játékot fognak bemutatni.
3.
3.
tjames
Ok-ok.... mindjárt hat. Remélem kifáradnak az animátorok hamar....és akkor jön a szakmai rész! :)
1.
1.
tjames
szürekboxról remélem lesz valami :) 5:46. Lassan kiderül minden
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...