E3 2007: Cliffy B bemutatja a PC-s Gears of Wars-t

Új videó érkezett a PC-s Gears of Warról, melyben Cliffy B, a játék vezető dizájnere mutatja be az egyébként XP-n is futtatható játékot.

Kommentek

#9
Sztem Multi 100% h lesz benne me mé ne lenne a grafika meg oan javulásnak indult az xbox után sztem kifejezhetetlen a boxon szar ezen zsir én igy vélekszem láttam már box on szal csak azert mondom pc re sztem jobban megérni ha grafikát akarunk de a játékélmény az valami felejthetetlen lesz azt a mozgás mehanikát k jo csak egyet hijányolok nem leeht benne mindent vandál modon szét lőőni vagy verni mint a crysis ben de mad rongálni jatszom a crysis-en
#8
#7
Ha a live nélküli online nem lényeges :)
egyébként kipróbáltam, és vegyes érzések keringtek bennem...
maga a játék egy 'figy, józsi menny oda és lődd ami mozog' kategória, de az élmény óriási
remélem lesz benne multi...
#7
felegyiModerátor
Jó lesz ez!Bár grafikailag nem fog lényegesen többet nyújtani az Xbxos verziónál!
#6
user 1 : sztem a msn nek az a jo ha egy gamet megjelentet xre is meg win re is.Persze várnak vele de sztem senki nem vesz egy game miatt xboxot,igy kadják mert ugyem nem nagy munka Xröl Pcre pakolni.
#5
Há nem játszott v mi jól a csávó. Különben én már játszottam vele a Media Markt-ban!Nagyon jó játék és ha egyszer odaülsz a játék elé utána má nem nagyon akarod abbahagyni!Szóval nagyon jó Game!
#4
Emlékszem mikor mindenki rajtam nevetett tavaj, hogy a microsoft csak visszatartja a gépe számára ezeket a játékokat, és később pc -re is megjelennek. Most meg itt van a lost planet, és a gears of war is, amik ugyan továbbra is csak szép grafikával felszerelt középszerű arcade lövöldözős programok, viszont aki akar az mostantól pc -n is játszhat velük....
#3
juj....
#2
Neked mi a jó?
#1
Nagyon várom de az ubisoftnál nincs semmi jó hír?