Magyar nyelvű játékok a Codemasters-től

  • Írta: rility
  • 2007. július 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Codemasters büszkén jelentette be a minap, hogy fordítóik javában dolgoznak három kiváló játékuk magyar nyelvű fordításán.
A Codemasters büszkén jelentette be a minap, hogy fordítóik javában dolgoznak három kiváló játékuk magyar nyelvű fordításán.

Az Overlord antihos-szerepjáték és stratégia, illetve a Hospital Tycoon kórházmenedzser játékok felirattal, míg a rally-szimulátorok legnagyobbika, a Colin McRae: DiRT magyar szinkronnal kerül majd a boltok polcaira. A stúdió elmondása szerint, a szinkronhangok terén kellemes meglepetés fogja érni az új Colin McRae rajongóit. Aki nem bír várni a magyarul megjelenő programokra, azoknak jó hír, hogy angol verziójuk már elérhető a boltokban, viszont jóval drágább áron, mint a magyar változatok.
34.
34.
wolfkinger
Na ebben igazad van zaz teljesen igazad van.
33.
33.
zaz
az Overlord most jött be a piacra:) és nagyon jó játék.
32.
32.
wolfkinger
Nemcsípem a magyar játékokat mert általában csak azokat szokták lefordítani amik már kimentek a piacról is.

Mert én ritkán láttam ilyet pl:(magyar wow vagy halo 2)..........................
31.
31.
biolencse, elnézést?! inkább a részed a reklámozásért! :D
30.
30.
biolencse
:) Aranyosak vagytok. Úgy is fogalmazhatnék, hogy közelebb vagyok a 25-höz, mint a 23-hoz :) Mellesleg dolgozok is, és ráadásul állandó munkahelyen. Szerencsére jó fizetéssel. Csak arra gyűjtök, hogy el tudjak költözni szüleimtől. Na az sem olcsó mulatság. De az biztos, ha addig élek is veszek egyszer egy PS3-at, hozzá meg fain magyarnyelvű játékokat(nem gondolom, hogy sok lesz belőlük) Minden esetre várom és a Media Markt-ban meg úgyis ki lehet próbálni a játékokat. (Vagy ez most reklám volt? Mert akkor elnézést kérek!)
29.
29.
Csige791
tjames: Te vagy nem játszottál rbr-el vagy ha igen akkor ,nem korményal és ugy hogy minden segitség bevolt kapcsolva, egyáltalán te váltottál vagy auto shiften volt????

DIRT-ben alig van külömbség aszfalt meg murva között, vicc az egész, boxon meg főleg eltudom képzelni joypadal, lebutitott szar. GT legends-be is azért kerult arcade mód mert megjelent konzolra is aztan bele kellet rakni hogy joypadal is lehessen irányitani... :)
28.
28.
felegyi
Karácsonykor piszokul lemegy a boy ára!
27.
27.
zaz
rility: köszi!

és ez érvényes az X360 verzióra is?
26.
26.
tjames
dirt mióta sziulátor? mióta megjelent! RBR felett már eljárt az idő. Azzal is játszottam, de ez most jobb!

Boxos verzióról beszélek....
25.
25.
Csige791
én ugytudtam hogy a Rally Simben a DIRT max a 2. helyen lehet, természetesen a nagy RBR után, egyáltalán mióta szimulátor a DIRT, demobol itélve az valami arcade 10 perc allat végigverek mindenkit szint, majdnem hogy nfs....
24.
24.
tjames
DIRT magyarul az biztos odavág. Colin 2-t én átírtam anno (asszem a 2 volt az) *.wav-ben voltak benne a szövegek, simán felvettem magyarul, és rámentettem. K nagy élmény volt. Pláne hogy saját magam mitfárere voltam :) De tényleg marha jó!

Bal bukkan, vigyázz, jobra sodor, és már állszrá, állsz rá, kövér gáz dobott kuplung bukkan vigyázz belső ív tempó...
23.
23.
Mat00
Én még a helyedben nem vennék, megvárnám míg 2 kontrollerrel meg 2 játékkal dobják utánad, jobban megéri sztem, meg addig pénzt is tudsz rá gyűjteni, márha akarsz. :D
22.
22.
rility
zaz: Igen még olcsóbb is lesz!
21.
21.
battlefield2
most a XBOX360 -ra is megleneik magyarul a z OVERLORD?????????
19.
19.
zaz
hát ja... viszont egy ps3+plazma/lcd kombó azért nem egy nyárimeló fizetéshez van kitalálva.

ok a plazma/lcd kimaradhat, vegyük csak a ps3-at, de még akkor is egy rakás plusszmelót kell vállalni a konzervgyárban:):)
19.
19.
tjames
100-200 Ft-ot megkeresni nem túl időigényes. pl 1 perc koldulás. De abból nem veszel még egy PS matricát sem. Ahhoz 100e-200eFt kéne minimum nem :) ?
18.
18.
100-200 Ft-ot nem nehéz megkeresni.. ;)
17.
17.
Én is suliba járok és a nyáron dolgozok.. nem lehetetlen dolog..
16.
16.
zaz
és ha még suliba jár?
15.
15.
biolencse: Lehet, h most újat fogok mondani neked, de van az a szó, h MUNKA. Ezzel hidd el lehet pénz keresni. :)
14.
14.
biolencse
Egyre jobban úgy tűnik számomra, hogy le kellene cserélnem szeretett PS2-met egy PS3-ra. Nagyon jó játékok jönnek rá...DE MIBŐL VEGYEK??? ÉS HA VESZEK, MIBŐL VESZEK UTÁNA JÁTÉKOKAT??? Áhh! Igazságtalan az élet, pedig olyan szívesen hallgatnám, hogy "Jobbra négyes, enyhén döntött, vissza kettő, bal hatos és hosszú egyenes százötven." Tényleg tök király lenne :)
13.
13.
zaz
+ x360 verzióra is igaz?
12.
12.
zaz
" Aki nem bír várni a magyarul megjelenő programokra, azoknak jó hír, hogy angol verziójuk már elérhető a boltokban, viszont jóval drágább áron, mint a magyar változatok"

na ezt nem értem:) nem elég ,hoyg magyar felirat, még olcsóbb is lesz?:)
11.
11.
felegyi
Sztem a Jerichot is magyarul fogják ki adni!Egyszer!
10.
10.
Daveout
Én azt terveztem h ha hazajön a boxom (ami remélem minnél hamarabb megfog történni...) akkor még nyomok pár kört a forzával aztán becserélem 1 DIRTre....de így lehet h várok vele!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...