UK TOP 10 - Potter a csúcson

Ezen a héten is megkaptuk a legfrissebb eladási listát Angliától is, ahol jeleneg az ifjú varázslótanonc új része viszi a pálmát, de még kérdéses meddig bír az élen maradni.

Kommentek

#43
szerintem a harry potter filmek jók csak rengeteg minden nincs benne ami a könyvben igen... a gyűrűk ura 2. részénél én majdnem elaludtam már nemtom meddig néztem de végül én is kikapcsoltam, rettenetes volt :S
#42
érdekes én nem vagyok homokos, de amikor szerelmes voltam nem az elsődleges dolgom volt, hogy lefeküdjek a lánnyal. természetesen egy idő után ez megváltozott. ami pedig a szexet illeti, természetesen én is lefeküdnék egy jó csajjal.
a plátói szerelemről meg annyi, hogy a szerelem mindenkinél máshogy alakul, minthogy nincs két egyforma személyiség semm.
akkor ha Neked így tetszik, akkor amit írtam azt magamra értem. részemről ennyi.( a hp 3. és 4. rész tényleg nem a legjobb.)
#41
Rexor:
Amúgy a harmadik filmet már nem is láttam, mert a második felénél úgy döntöttem elegem van belőle, és kikapcsoltam......
A gyűrűk urával is így voltam, bár ott a másodikat már a feléig sem néztem a sok logikai bukta miatt.
Harry -vel egy kaptafa volt az a ilm is, volt ugye gonosz varázsló, meg bamba fejű gyűrű hurcolászó, akik kergetőztek......
#40
tombar:
Nem tudom miből gondolod hogy engem csak a sex érdekel, csupán annyit írtam, hogy a filmben ennek hiánya az egyetlen olyan jellemző, amitől még mesének lehet tartani. Amúgy meg ha "ha valakibe IGAZÁN bele vagy esve" - ahogy te írtad - akkor bizony éppen hogy az az elsődleges hogy lefektesd, még akkor is ha ezt nyíltan nem mondja ki senki sem. Tudod a plátói szerelem csak azért létező fogalom mert platoon meleg volt, és nem vallhatta be mert abban a korban komoly következményei lettek volna, ezért inkább verseket írt....:) Tehát tévedsz.
#39
raven_b [38]: Nem :) Nekem van nyelvtan tanárom és járok iskolába! ;) Illetve, segítek másokat azzal, hogyha olvasshatóbbá teszem irományom. Na, mindegy engem nem a helyesírásod hanem a véleményed zavart, egy kicsit. Üdv.
#38
rexor sry csak tod én gyorsan gépelek és nemnézem mit írtam,van e benne hiba......gondolom te 1 kézzel a mutatóujjaddal nyomogatod a billentyűzeet
#37
user1 vald be, tetszik a harry potter! :) amúgy valakinek nem csak a szex a lényeg. sajnállak, hogy Neked csak ez jár a fejedben.
már nem azért, de ha valakibe IGAZÁN bele vagy esve nem az az elsődleges dolog, hogy lefeküdj vele. ezt csak úgy mellékesen jegyzem meg. (azért érdekes, hogy egy ilyen hír ilyen vitát váltott ki. szerintem az eladási listára kellene figyelni. amúgy van egy hp topic is.)
#36
raven_b [25]: "amúgy aikor 10 éves voltam nekem bjött a h játékbande mostmr semmi izgalmat nemtalálok benne....kb 11 éveseknek még jó csak mi már nagyobbak vagunk csajok érdekelnek meg multy-s játékok:Dez teljesen term."

Ezt az írásodat, ha beküldöm egy helyesírás-ellenőrzőnek végez magával! XD
#35
user1 [25]: Ne tőlem kérdezd hanem attól az x millió rajongótól! ;)
#34
wow wow...abban is mi olyan jó?ez az a játék ami 100%os kockává tesz----ha már 40es szint felett vagy akkor több órát kell...van akiknek napot hogy 1 szintet lépjenek....a grafika meg nem a legjobb
de ízlések és pofonok :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
#33
ajjjaj dúlnak az indulatok:D
#32
Egész eddig, (legalábbis Amerikában) első 5-ben bent volt a WoW BC. Most mitől csuszott le? Ienek hogy Mario strikers, ienek nyomták le? Elég durva
#31
Hát ez lol :D Én sose mondtam h szeretned kell ezt a történetet. Ha vki egy új világot akar felépíteni, akkor bele kell vinnie egyedi dolgokat, ez az amit Rowling tett, ebben az esetben, többet közt azokat a dolgokat amiket felsoroltál. Én nem próbáltalak arra vezetni, h most hirtelen kezdjél Potterfankodni, csak arra próbáltam válaszolni, h ez mitél különleges. De igazad van, ezt nem lehet.
#30
meg a 18-as filmek, nem? :D
#29
carbon:
Én nem kérdeztem semmit, csak azt írtam hogy nem értem....:)
Egyébként is azt írtad hogy "ez igenis jó. Lehetetlen elmagyarázni h miért."
Azóta is azt magyarázod...:) Vállalkoztál a lehetetlenre, pedig amint azt én is írtam, izlésekről nem lehet vitatkozni. A történetet kellőképpen ismerem ahhoz, hogy tudjam semmi különleges nincs benne, ami kiemelné a műfaj hasonló tucatregényei közül. Ezzel nem azt állítom hogy rossz, csak azt hogy nem értem miért kell ott ökröt csinálnia magából mindenkinek a sátorral, meg az esernyővel. Érted? Az pedig hogy engem nem fogott meg a hp. az ég világon nem jelent semmit. Ettől te még szeretheted nem? Engem egyszerűen teljesen hidegen hagy hogy mi lesz a potter -el. A befejezést nyilván nem ismerem, de tőlem aztán megeheti reggelire az a "jujj de gonosz" varázsló, akitől mindenki fél, és akinek állítólag félnek kimondani a nevét is, mégis állandóan róla beszélnek....:) Olyan ez mint a falu című film, ahol halálra röhögtem magam mikor ötvenedszerre elhangzott az "akikről nem beszélünk" meghatározás..
Amúgy elárulom hogy az első hp -ben sem találtam semmi különlegeset, inkább az apró logikai bakik dühítettek fel benne. Pl, az imbusz2000 vagy mi a fene volt a seprű neve. Azon kezdtem gondolkodni hogy varázsló világban biztosan kapitalista rendszer uralkodik, mert a jobb varázslók, jobb seprűt gyártanak, így a kis tanoncok több zsebpénzből, jobb repülő masinát kapnak....:) Ez így elég fura. Vagy a baglyok. Mi a fenének a bagoly? Miért nem lehet odavarázsolni a levelet? Ha már mozog a kép a keretben, akkor ez igazán nem lehet probléma. De akár varázs távbeszélő is lehetne náluk, amit mi muglik, vagy moglik, vagy mik, egyszerűen csak telefonnak hívunk...:) Vagy pl minek hallgatózni mikor egy kristálygömből is nézhetném a beszélgetéseket mintha biztonsági kamera lenne?
Mindent nem sorolhatok fel, mert betelne az oldal, de még azt megjegyezném hogy mindenben a legbosszantóbb az idióta harry potter figurája. Sose tudja miről van szó, csak áll bambán, és néz, közben mindenki hasraesik ha meglátja a "hatalmas, csúcs szuper, mindent túlélő" sebes homlokú harry pottert. Közben mindent megold ugyanazzal a bambasággal, teljesen véletlenül.....
Meg az a fülzsír ízű cukorka..... Ki a frász forgalmazna ilyet akár a varázslóvilágban?
Tehát láttam én már sokkal jobb varázslós történetet is, ami nem felejtett el mese maradni, de közben nem is voltak benne ekkora ökörségek, a varázslók azok voltak amik, és a varázs világ nem egy újragondolt kapitalista társadalom volt ahol azon kívül hogy mindent máshogy hívnak, és istenként ezelik pottert, illetve félnek a jaj de gonosz varázslótól, az ég világon semmi nem történik.
Mesének is csak azért mondható az egész, mert harry potter még nem fektette le azt a kis vörös lányt, holott a kamasz koron már rég túl vannak, és mindíg is kedvelték egymást ugyebár.....
A harry -nél is bambább vörös hajú gyereket pedig egy az egyben ki kellett volna hagyni. Bele se írtam volna a könyvbe.
#28
amúgy aikor 10 éves voltam nekem bjött a h játékbande mostmr semmi izgalmat nemtalálok benne....kb 11 éveseknek még jó csak mi már nagyobbak vagunk csajok érdekelnek meg multy-s játékok:Dez teljesen term.
#27
jó kishangulatot teremtettem tt :D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD
am sztem is jó akönyv 7.olvastam és tetszett,,,,,de énse nagyon értem ér kell flfjni enyie ezt z egész hp-t...emolyan nagy cucc
#26
Azt kérdezted mi külénleges van a Harry Potterben? Annak talán nincs köze a könyvhez? Vagy a minőségéhez? Sztem igenis van. Értelmezésemmel pedig semmi gond.
#25
carbon:
Hányszor írjam még le neked hogy nem a könyv minőségét kritizáltam abban a hozzászólásban amire te válaszoltál?

"Rexor:
Pedig igaza van raven_b -nek abban hogy őrültség napokig sátorozni egy könyv miatt. Mi lesz akkor ha 2 nappal később kapják meg a könyvet? Talán lemaradnak valamiről? Őrültek ezek. Egy kivizsgálást minimum megérdemelne mindegyik.
Valaki árulja már el nekem, mi olyan különleges a harry potter -ben? Mitől több ez a történet mint pl egy hétvégi hallmark (vagy mi a neve annak a csatornának...:)) műsornál, amiket a kishúgom néz? Van egy gonosz varézsló, meg a potter akik kergetik egymást. Na és? Menjek ki sátorozni én is a könyvért? A star wars -al is hasonló a helyzet. A sok őrült táborokat szervez, ahol kivesézik a filmeket másodpercekre bontva, miközben neoncsövekkel rontanak egymásra. Normális az ilyen ember?"

Olvasd át, és értsd meg! Nem számít hogy a harry potter jó, vagy rossz könyv, mert a fentieknek a világon semmi köze ehhez.
#24
Nem elég egyszerűen ismerni a történetet. Ne csodálkozz h nem érted mitől olyan jó ez köny, mitől van nagyobb sikere mint másoknak. Nagyon tartalmas könyv, ma hajnali négyig olvastam, nem bírtam le tenni. Akkor vmi tényleg lesz benne... Mivel én nem sokat olvasok, legalább is nem ilyen könyveket. És akkoriban sem olvastam többet, mikor az első, akkor még csak kicsit ismert első részt a kezembe vettem, és nem tudom miért, olvastam. És nagyon sokan voltak még így. Ezért mondom, pontos véleményt csak akkor tudsz alkotni ha elolvastad, nem csak ismered a történetet.