Warhawk ajándék Bluetooth headsettel

  • Írta: Daks
  • 2007. július 27.
  • Hír
Link másolása
A Playstation 3 exkluzív Warhawk már augusztusban a tiéd lehet Blu-ray lemezen, vagy szeptemberben megkaphatod a JABRA 135 Bluetooth headsettel együtt!
A Playstation 3 exkluzív Warhawk már augusztusban a tiéd lehet  Blu-ray lemezen, vagy szeptemberben megkaphatod a JABRA 135 Bluetooth headsettel együtt!

Hivatalos közlemény: "A jövő háborúit on-line csatatéren fogják megvívni, és a jövő már ezen a nyáron elkezdődik – a Warhawk™ piacra dobásával.  A Warhawk, amely a Sony Computer Entertainment Europe és az Incognito Entertainment játéka, elvisz téged a többjátékos on-line csaták birodalmában, ahol csak a legvadabb, a legbecsvágyóbb és legfegyelmezettebb katonák reménykedhetnek a győzelemben.  

A Warhawk, amelyet kizárólag a PLAYSTATION®3 (PS3™)-ra fejlesztettek, és csak on-line játszható a PLAYSTATION®Network (PSN)-en keresztül, olyan fegyveres csapatküzdelemben hozza össze a játékosokat, ahol a kommandókat élőbeszéd parancsokkal irányíthatod. Harcolj saját magadért az on-line játékban, vagy állj be az eucadiai vagy a chenoviai csapatba, ahol többféle játékmódban is próbára teheted a katonai tudásodat: beállhatsz a Team Deathmatch életre-halálra menő küzdelmeibe, támadhatsz és hódíthatsz Zóna módban, de azt is megteheted, hogy Szerezd meg a zászlót módban gyilkos pontossággal rontasz az ellenségre.  Akár gyalogos katonaként harcolsz, akár egy tank vezetőülésében, egy katonai dzsipből vagy egy félelmetes Warhawk pilótafülkéjéből, felkészülhetsz a véget nem érő csatázásra.  Csapatok és klánok elit on-line közösségének leszel a tagja: mindehhez jár még a folyamatos statisztika, rangsorok, dicsőségtáblák, rangjelzések és kitüntetések – minden, ami a harctéren kiválóan teljesítő katonáknak kijár.

Warhawk gépedben szárnyalni fogsz majd a csatamező felett, és halálos légi harcban ráirányíthatod rakétáidat az ellenfeledre.  Repülés közben minden irányban mozgathatod a Warhawk gépedet a SIXAXIS™ Vezeték nélküli irányítóddal. Megtapasztalhatod azt, milyen érzés dübörgő tankokban rohamozni az ellenség állásai ellen. Utolsó töltényig védelmezheted a géppuskafészkeidet, miközben az ellenséges támadók hullámai sorra megtörnek meg a bázisod falain. Csatamezős reflexeiddel és fegyvereiddel – a rakétától kezdve a lángszórón, aknákon, föld-levegő rakétákon, nehézgéppuskákon, gránátokon és sok más fegyveren keresztül egészen a géppisztolyig – levadászhatod ellenfeled dzsipjeit.  Akár a levegőben harcolsz, akár a terepen vagy földi járműben, egy dolgot soha ne felejts: mindig van valaki, aki éppen rád vadászik.

A játék Blu-ray lemezes változatával együtt kapott JABRA 135 Bluetooth headset segítségével utasításokat adhatsz ki és összehangolhatod a csapatod hadműveleteit.  Nagyszerű esélyt kapsz arra, hogy élőhanggal szervezd meg a csapataidat az ellenséges klánokkal szemben. A rendkívül kompakt, könnyen kezelhető és akár 8 órai beszélgetési lehetőséget kínáló JABRA 135 Bluetooth headset tökéletes szövetségesed lesz ahhoz, hogy túléld a Warhawk adrenalin-pörgető katonai kalandjait. Neked kell a zárótűzről gondoskodni, miközben a bajtársaid életüket kockáztatják, hogy megszerezzék az ellenség zászlaját és területét. Öldöklő háborúra számíthatsz földön és levegőben, rommá lőtt városokban és hatalmas, elhagyott szigeteken egyaránt. A több száz négyzetkilométer területű, teljesen interaktív játékterület gondoskodik arról, hogy soha ne legyen két egyforma csata – a Nagy Felbontású grafikával és azzal a teljesen integrált on-line támogatással, amelyet csak a PS3 ereje tud biztosítani, a Warhawk idén nyári megjelenése az on-line játékok világának óriási szenzációja lesz.

Fő jellemzők:
  • Vegyél részt a kizárólag a PLAYSTATION@Network-ön on-line játszható, óriási, életre-halálra menő, sokféle fegyvert felvonultató csatákban.  Az on-line játékhoz nem szükséges előfizetés!
  • Akár négy fő játszhat osztott képernyővel a Warhawk egyedülálló Quick-Split technológiája révén.
  • A JABRA 135 Bluetooth headsettel és USB töltővel kínált Blu-ray lemezes változattal élőszóban is beszélgethetsz a többiekkel, és szóbeli parancsokkal vezetheted csapataidat az ellenséges klánokra.
  • Harcolj a több száz négyzetkilométeres Nagy Felbontású terepen egy különleges világban, ahol egymásba olvadnak a régi és az új technológiák.
  • Harcolj gyalogosan, földi járművekben vagy a levegőben.
  • Kizárólag az PS3-on: A Warhawkban on-line játékhősök és harci járművek példátlan választéka áll a rendelkezésedre, a PS3 Cell processzor erejének köszönhetően.
  • Csatlakozz te is az egyre bővülő on-line közösséghez, ahol teljes körű csapat támogatást, rangsorolást és kommunikációs eszközöket találsz.
  • Nagy mértékben testre szabható – válaszd ki magad a katonáid harci uniformisát és fegyverzetét, akár az utolsó pár surranóig, de személyre szabhatod a Warhawk színeit és a csatajelvényeket is.
  • A játékot az Incognito Entertainment – a legendás Twisted Metal™ franchise alkotója készítette.
  • Kizárólag PS3-on

Foglald el őrhelyedet már idén nyáron a jövő csataterén a kizárólag PS3-ra fejlesztett Warhawkkal, amelyet már idén augusztusban megvásárolhatsz Blu-ray lemezen. Készülj fel egy olyan akciódús és frenetikus on-line játékélményre, amilyenben még soha nem volt részed..."
7.
7.
kisbika69
nekem van,PSN nevem aliaskrisz,ha valakit érdekel.
6.
6.
Dentis 360
Ez a játék isten király lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.
5.
rafik
Most ebbe nincs single mód?Csak érdeklődök, nincs PS3-am...
4.
4.
Dentis 360
Ez igazából milyen játék lesz?FPS?És akkor négyen lehet multizni?Mert az elég pöppec lenne.
2.
2.
Ennek kicsit reklám szaga van, de a leírtak mind jónak ígérkeznek. Ehhez a 4-osztott képernyőhöz mondjuk egy jó net sem árt, meg 4 SIXAXIS kar sem.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...