Transformers The Game demó

Link másolása
Egy hónap kellett, de "elkészült" az új Transformers: The Game játék demója, melyben több kisebb küldetést próbálhatunk ki az Autobotok oldalán, Űrdongóval.
Egy hónap kellett, de "elkészült" az új Transformers: The Game játék demója, melyben több kisebb küldetést próbálhatunk ki az Autobotok oldalán, Űrdongóval.


Elsőre ilyesztő lehet, hogy a telepítő nyelve francia. De nyugalom, a játék, és minden egyéb angol. Akinek kétségei vannak a Transformers: The Game megvételével kapcsolatban, az most kirpóbálhatja a játékot!

21.
21.
DJ Gábor
Üdv all. Hát én kedvet kaptam ehez a játékhoz most jön lefele...a vélemények alapján elég sz*rnak igérkezik de megnézem én ezt magamnak.Mondjuk van 1-2 dolog ami érdekes... 700mega a demója??? Kicsit soknak érzem mert eggyes torrent oldalakon 200 megára van letömörítve...na mind 1 :-D

Én meg belecsapok a lecsóba jön most lefele a demó meg jön lefele a teljes is :-D Nem szarozunk bár ha a demó nem fog tecceni megy is a kukába a teljes...lassan kiderül. További jó játékot mindenkinek.



ui: Szégyen hogy ennyire elhanyagolják a grafikát meg a kidolgozottságot pc-n...bezzeg az xbox meg a ps3....
20.
20.
dany999999
leírnátok,hogy mi kell a gépre a transformers-hez.mert nekem nem ment rá a gépemra
19.
19.
nagyi199305
Nekem már megvan az eredeti játék angolul
18.
18.
user1
A játék pontosan olyan, amilyenre egy filmből készült játék esetén számítani lehet. Elhibázott vacak, ami csak arra épít hogy a kisgyerekek kisírják maguknak a moziból hazafele a játékot. Engem 10 percig sem kötött le, de egy fél órát azért rászántam a tesztelésre. Fel sem sorolom mennyi bajom van egy ilyen ócskasággal. A leginkább szembetűnő gond a fizikával van. Olyan mintha minden papírból lenne hajtogatva. Nem érzem hogy egy hatalmas robotot irányítok mint pl egy mech warrior játékban, vagy esetleg az elmúlt időszak egyik legjobb stratégiai játékában a supreme commander -ben. Papír ház, papír robot. Minden pehelykönnyű, és nevettségesen mozog amikor kontaktusba lépsz vele. Ezen a ponton pedig már halott a játék. A többi probléma megemlítése nélkül is.
17.
17.
KD
annyi a baj a jatekkal hogy k*rva ronda a robanás és nem csinálták meg a fegyvereket rendesen, lustaság.... amugy nekem bejön
16.
16.
Optimus Prime
Dzsekk: nyugi, még nekem se jött meg. De megnyugtat, hogy nem csak nálam van így.



Addig is itt a demó. Nem tdom miért kellett egy hónap a kiadásához. Na, de én már végig nyúztam. Bónusz videó Teaser Trailer és az Armada Intrója, meg az a 16 kép, amiből 2 nem elérhető, pedig mindne subot végig vittem, mindent begyűjtöttem. Tényleg gagyis minőség, de mi köze az egészhez a Marvel borítóknak? (na jó, az legalább Transformers volt).

Tény, átok sok hibája van, de a salakba is Transfan vagyok és nem tudom hány éve ez az első PC-s TF játék! A legnagyobb baj a kevés és gyenge ellenfelek, lecsapom őket egy fával vagy villanypóznával. :D
15.
15.
JcGross
Háááát... a képek alapján jobbra számítottam. Ezis olyan mint az új pirates adoptáció. X360-ra tök fasza PC-re meg szarnak rá. Borzalmas és undorító grafika, az elllenfelek RETTENTŐ unalmasak, az átváltozás túl gyors és semit sem látni belőle, a harcrendszer kidolgozatlan, és amint mondtam a fele grafika nem található meg abból ami a képeken van.

ENNYI!
14.
14.
Kharas
Max a demo. Egyébként tényleg borzasztó a bónusz galéria... Rossz minőségű képek a filmből és a Transformers képregényekből pár kép, amiket úgy is meg lehet nézni, hogy beírod a googleba... Van bónusz film galéria, amiben mindenféle előzetes trailer van... Meg van valami G1 charakters is ami meg tuti a filmben szereplő katonákat akarja jelenteni. A harcok is érdekesek tudnak lenni jól mondod Dzsekk.
13.
13.
Trishtan
Legalább a demót érdemes kipróbálni. Nem azt mondom, hogy súlyos ezerseket adnék a teljes verzióért, de én jól szórakoztam az alatt a 40 perc alatt, míg kivittem :-)
12.
12.
Rexor
Most töltöm a demót, remélem jó lesz!
11.
11.
tjames
na akkor az utóbbi pár hsz alapján összesítve nem éri meg időt áldozni rá... :( pedig kipróbáltam volna, de jól levettétek a kedvem :( de inkább hálával tartozok :)
10.
10.
Kharas: Hasonlókat tapasztaltam én is, engem leginkább az autó irányíthatatlansága idegelt! Bonus képgaléria: beraktak egy iszonyat fos minőségű filmből származó képet.. nesze neked, örülj neki! :S De a harc az elég jóra sikerült, de ebben is rengeteg a hiba..
9.
9.
Kharas
Ez egy rakás sz*r! A minimum a grafika és kész. A víz egy textúra és ha belemész sötét képernyő és annak túlpartján ébredsz. O.o Van a játékban autópály, ahol van egy bokáig érő beton"korlát" a az út közepén... na abban robot elakad, vagyis egyenesen fut és nem halad. A lerombolt házaknak megmarad az eredeti kockájuk amibe bele rakták őket és az ember azt hinné két lerombolt ház között simán átfér, közben meg ez a kocka megakadályozza. Ja és amivé átalakul a robot azt lehetetkenség irányítani! Egyszerűen szuper sz*arul oldották meg! Ráadásul amikor a 20 tonnás robot átalak autóvá és lehet vele ugratni (tartsuk fejben a 20 tonnát) akkor szerény személyem simán ugratott át 2 házat... egy 20 tonnás robottal!!! És még van egy csomó kis hülye sz*rság ami rontja a játékot.
8.
8.
Trishtan
A Gamershellen sem kell regelni, és egy halom szerverről lehet szedni egyszerre Flashegttel :-)

A Demó amúgy elég jónak tűnik. A grafika szép (főleg a robotok kidolgozása és a fényeffektusok), és a játékmenet is hangulatos, amikor kocsiként száguldasz az Álca robot felé, gombnyomásra átalakulsz és ugyanazzal a lendülettel jól rásózol egyet ;-)
7.
7.
Az első nem kért, én onnan szedtem, és jó hogy emlékeztettél, mert már rég lent van.. :D telepítem is..
6.
6.
KD
mi a kukinak rakjátok ide a linkeket ha mindegyikhez account kell....
5.
5.
SWBF2
Már a teljes játék is megvan rég :)
4.
4.
Non_0
lol...teljes játék is van ingyen...:D csak tudni kell h hol kell keresni....
3.
3.
Utys
Domasi: mert ingyen van...
2.
2.
Domasi
de miért kell demó ha már van teljes játék???
1.
1.
Optimus Prime Te már megkaptad a saját Transformers gémedet? Én még nem, de ezt a demót kipróbálom, hogy tudjam mire számítsak.. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...