A heti játékmegjelenések

Mint az sejthető volt, ezen hetünk sem lesz hangos a remek játék megjelenésektől, mindenesetre egy-két ínyenceknek szóló cím akad azért a felhozatalban.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
Ne szidjad a Mario-t...ez nem kalandjáték hanem Mario Sport :)
#8
Plusz van/lesz egy halom kalandjáték is.
Például asszem az Ankh 2 angol verziója még nem jött ki hivatalosan Európában, az Evil Days of Luckless John-ról (amely immár vagy a 3. nevet fogyasztja, talán a Riders of Lost Casino-ként a legismertebb) már nem is beszélve.
#7
hát FeroxX lehet hogy tényleg öreg vagy,ugyanis volt itt WOW,F.E.A.R,
OBLIVION, ja és jött egy generációváltás is olyan játékokkal mint a Gears of War, vagy PS3-on a Resistance.Ja és idén a játékvilág elmúlt tíz évének talán legjobb téli felhozatalálval állunk szemben,ha nem vagy szupergazdag akkor szinte lehetetleneség minden jó játékot beszerezni.
#6
nem tom ti hogy vagytok vele, de sszerintem kb olyan 2004 óta (HL2) giga pangás van a piacon, egyedül egy Stalker meg CnC TW tudott valami felmutatni......... :/ vagy csak én vagyok ennyire öreg és lemaradott ?
#5
ennyi játékot. úristen!? Függők ezrei fognak átpártolni a wowból, h ezekkel játszhassanak. Még egy marió? nem most jött ki az a papíros izé is? hánymarió van már? minden hétre jut egy?
#4
Novemberben meg ingem gatyám rá fog menni annyi játék lesz...
#3
azta nem mondjátok hogy ennyi komolyan mondom a fiókomba több játék van mint a listán!
#2
megint nagy lesz a választék...
#1
kb:(