Új Stranglehold videó érkezett

Link másolása
A Stranglehold nevű akció játékból került ki egy öt perces gameplay videó, amiben tömény akciót szemléhetünk meg, maguk a fejlesztők társaságában.
A Stranglehold nevű akció játékból került ki egy öt perces gameplay videó, amiben tömény akciót szemléhetünk meg, maguk a fejlesztők társaságában.


A játékról köztudott, hogy fejlesztéseinél a híres John Woo is segédkezik, mivel az Ő nagysikerű filmjéből, a Hard Boiled-ből készül az imént említett játék. Aki ismeri a John Woo- filmeket, tudja, hogy miről híresek... Két pisztoly és lövöldözés - persze mindezt elképesztően látványos formában. Nos, ezen a téren a játéknál sem kell csalódnunk, mivel itt is ugyanezt kapjuk majd. Akik játszottak a nemrégiben kiadott X360 demóval, azok tudják, hogy hála a Unreal 3.0 motornak elképesztően látványos a játék és mindent, tényleg mindent porrá lehet zúzni benne. Gondolom, most már minden John Woo és akció rajongó a videót nézi...Meg is értem őket!
12.
12.
felegyi
Ez is törölt user lesz!
11.
11.
Mast3rmind
Augusztus vége és Szeptember eleje.
10.
10.
rafik
Nagyon kemény lesz!!!...mikor is jelenik ez meg??
9.
9.
K.G.
9: John Woo filmjei sem túl realisztikusak. Ez a játék mind az ő filmjei a felhőtlen és stílusos lövölvözésről szólnak.
8.
8.
huszti
Áhh...még hogy ennek szar a grafja? :D De azért nem vmi realisztikus. cSAk 80000 Headshotot számoltam a videó alatt, amit bekapott a játékos:D
7.
7.
Shagy
Ez mikor jelenik meg ? Nekem kell :D!
6.
6.
FNorberto
2:te komolyan vak vagy?Vagy csak izlés ficamod van de rendesen?Ronda?Szar?Ez egy igen jó játék lesz,és rohadt jól vog kinézni,neked nem jön be az már a te bajod!
5.
5.
fojesz
Walter:

1. Még egy ilyen megszólalás és ki leszel tiltva az oldalról.

2. A hírt nem én írtam, nem is én tettem ki.

3. A kolléga VÉLETLENÜL lefelejtette a PS3 címkét (ha jobban megnézed a helye ott van neki)-

4. A szerkesztő "gyerek" megszólítás kicsit gáz, miután bármelyikünk idősebb nálad.
4.
4.
Csacso
3.
3.
user1
IQ-HarCos:



Teljesen kizárt hogy az a valós gépigény legyen, márcsak a két vga miatt is, amik képességüket tekintve igen messze álnak egymástól. Nézd meg az előző hírt (demo), ott írtam róla. Szerintem csak szórakozik az a moderátor aki írta. Majd ha megjön a pc -s demo, minden kiderül. Amúgy a külföldi forum -ozók is csak a fejüket rázzák arra a gépigényre.
2.
2.
bem
crysis ezt a gémet 10x leveri ez egy sza.rakás ez a játék!!!

jo grafikáju gémek ezek lesznek:haze,crysis,ut3,cod4 meg még sorolhatnám ezt a szar.t nem sorolnám közéjük!!!!!!de azt hozzá teszem hogy a müfajában jo lesz az tuti!!
1.
1.
IQ-HarCos
Kurvára letort a gépigénye !!!:@ a crysis-nek nincs ilyen nagy... l Am nagyon jo game a graff es a fizika fogott meg

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...