Ronaldinho és Rooney a FIFA 08 dobozán

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Megérkezett a szeptember 26-án boltokba kerülő FIFA 08 dobozképei: a borítón ismét a két világsztár Ronaldinho és Wayne Rooney tűnik fel.
Megérkezett a szeptember 26-án boltokba kerülő FIFA 08 dobozképei: a borítón ismét a két világsztár Ronaldinho és Wayne Rooney tűnik fel.

Ugrás a galériához

Nem tudni, hogy miért, de az EA ismét a két legrondább futballsztárral reklámozza játékát: bár az is igaz, hogy lehet valami haszna, hiszen a FIFA 06 óta minden EA-focijáték borítóján Ronaldinho és Rooney díszeleg. Persze a hír lényege nem a mi személyes véleményünk, hanem a borítók, melyek mindegyikét - a hiányzó PS3-as változat kivételével - megtekinthetitek fent.
38.
38.
Auron
aSYx te kis hülyegyerek. Látszik hogy nem értesz te ehez.KONAMI által fejlesztett sorozat első tagja 1992-ből származik és a Konami Hyper Soccer nevet viseli. Nintendo-ra jelent meg. A FIFA első tagja 94'-es Sega Megadrive-ra. 1995-ban a Konami megcsinálata A Superstar Soccer nevezetü játékot ami már akkoriban is gyalázta a szaros Fifadat.
37.
37.
aSYx
ennyi szánalmat, omg... Ki nem szarja le, hogy a másik min fogja tolni?

Getto: a Fifát sokkal de sokkal többen veszik/vették mint a PES-t, és a Fifa már vagy a 4. részét csinálta amikor a Pes még meg se jelent..A pes egy koppintás, csak azért hogy legyen még egy focis game. Szóval lehet gondolkodni, h melyik a jobb :]
36.
36.
Shagy
Mindegyik pöcsnek aki a normális grafikáról síír az nézze meg a 07 et 360 on.Bár nekem még nincs 360 om de láttam már és játszottam is vele és nagyon is yo.

35.
35.
lxdc
Remélem végre normális grafika lesz a fifa-ban is, mondjuk mint a madden-ben
34.
34.
lxdc
Miért nem a francia válogatott van rajt? :( :( :(
33.
33.
Quent1n
Vagy a mágnestáblás Petit, esetleg Torghelle Sanyit :P.
32.
32.
Mr.BEAN
Gerát??????LOÁLBROÁF!!!!
31.
31.
DerMedve
36: Úgy van ahogy írtad, Ronaldinho alap, mellette lesznek még a felsorolt nevek. Nekünk is rakhattak volna rá valakit...
30.
30.
rafik
Na én most szereztem be a 07-et. Jó játszani vele, de ha hamarabb tudom, hogy ez mindjár megjelenik, ráadásul magyarul..hát várok egy kicsit. I.J.
29.
29.
Tetszik, h minden országban más lesz a boritón. De inkább úgy kellett volna, h Ronaldinho (mert kell egy "jóbarát" :D) és az adott országban egy hazai játékos..
28.
28.
Rod
Klose + Ribéry már Bayern München :D

PS3 csúszik?
27.
27.
DerMedve
Itt van egy lista, hogy hol, kik lesznek a borítón (Ronaldinho mellett):

* Sergio Ramos (Spain - Real Madrid)

* Miroslav Klose (Germany - Bremen)

* Ebi Smolarek (Poland - Bor. Dortmund)

* A.Ivanschitz (Austria - Panathinaikos)

* T. Barnetta (Switzerland - Leverkusen)

* Florenz Malouda (France - Lyon)

* Frank Ribéry (France - Marseille)

26.
26.
DerMedve
Németországban Klose és Ronaldinho lesz rajta.
25.
25.
LonGleY
Nagyon izgalmas.. Színes és csúnya. Nade ötször? Már a játék is agyonunt, de egy bóvli borítóval ilyen szinten foglalkozni még unaloműzőnek is siralmas.
24.
24.
Daveout
TÉNY! az EA nem sokat változtat évről évre 1 sportjátékban sem...legyen az fifa, nba, nhl, vagy NFL! De...minden évben vannak olyan apró újítások mint pl.: a maddenben az egykezes elkapás és társai...ami miatt lázbajövök és megveszem! Most is alig várom h megjelenjen az új NFL és rohanok is megvenni! .gyurka és társai kommentjére pedig nemkell reagálni és abbahagyják...remélem!
23.
23.
Quent1n
Hagyhatnánk már ezt az ocsak dumát h a Fifa semmit sem változott az x. rész ota meg igy meg ugy. Igenis a 05 ös otan voltak érezhető változások. sajna csak a grafika nem változott, de volt ami igen. Nekem a PES pl. egyáltalán nem jött be, ez van. A FIFA-t mindig is hangulatosabb jateknak tartottam a hibái ellenére is. Az meg h PC-n nem jatszhato egy marhaság. Egy gamepad 2-3 k aztán el van intézve. Szerintem amugy a 07es rész pl. nagoyn jol sikerült és a PES -eket veri. Lehet jönni, hogy a hype adja el meg ez meg az de a számok ettöl még nem változnak. És amugy nem csak a reklám adja el, bár az EA figyel erre is. Ettől még ők a rosszak? Ha valoban annyira szar lenne a játék senki se venné meg, legyen bármilyen reklámja is. Talán ha a Konami is fektetne egy kis pénzt a reklámba meg minden könnyebb dolga lehetne. Jokat röhögök mikor vki aztmondja h neki teszik a Fifa, paran csipöböl, h fujj az olyan szarrr. Én nem mondom h a PES szar, csak nekem nem tetszik. H melyik a sikeresebb jatek az meg tény, lehet lehülyézni engem meg mindekit aki szereti attol még tény marad. Erröl a "fifa sose változik semmit" dologrol meg már le lehetne szokni. Én a 97es fifa ota mindel játszom és szinte minden évben volt valami ujitás. Ideje lenne kicsit észhez térni ezek évente megjelenő játékok, nem olyan nagy cimek mint 1 crysis pl. Itt a fejlödés lassabb fokozatosabb. Az h EA egy kicsit lehuzosra veszi a figurát hát ez van tudjuk milyenek, de akkor meg nem kell megvenni a jatekot. Bár elképzelem hányan veszitek meg...A borito amugy sztem ocsmány, nem az effektek hanem a két "szépség" miatt.
22.
22.
huszti
ez mánem az a gyurka, amelyk volt!!!



annak gyurka volt a neve, ennek .gyurka...figyeljün már oda emberek!



amúgy, a PES tényleg jobb, mint a FIFA..a Fifa minden évbe ugyan az, a PEs legalább újít.
21.
21.
Mr.BEAN
egyébként azt nem tudom mért nem jön ki a fifa csak csajokkal, akkor jobban érdekelne ki van a borítón de igy egy majom meg egy hörcsög került rá és nem nagyon érdekel..szal értitek:D
20.
20.
Mr.BEAN
azt nem tudom mért süllyednek(én is:D) gyurka szintjére...mindenki tudja hogy mi a helyzet a konzolokkal mégis gyurkával veszekszünk...komolyan mondom néha ugy érzem magam mint egy 10 éves...:D a lényeg az hogy fifa 08 egy.....
19.
19.
Gerison bacsi
PS3as dobozkép mér nincs itt?
18.
18.
Tomasonda
off: atyúristen milyen egy nagy szutyok a gamekapocs! nem a szerkesztőkre meg a munkájukra gondolok! mert ilyen szempontból ez a kedvenc oldalam! hanem a sok majom miatt,meg a sok idóta hsz miatt! sok barom! egy másik oldalon olvastam a hsz-eket és mindig vártam mikor jönnek az anyázások és a sok hülye hozzászólások a barom emberektől! de aztán rájöttem h nem a gk-n vagyok! sorry
17.
17.
torolaci
vicces..........

azon veszekedtek hogy melyik konzol a jobb, oszt közben a cikk csak a fifa-ról szól, nem pedig bármi másról.

amúgyis a PC a király!!!
16.
16.
Mixer
off:nemlehet vhol a 360omat ps3-ra cserélni kis ráfizetéssel?:D

on:én elvagyok a fifákkal, a pes 3-4-5 teccettek a 6 már nem:S
15.
15.
Messi001
nem tudjátok mikor lesz demója???
14.
14.
shadow16
Xbox 360-van nincs PS3-am. de eddig nem nagyon találtm olyan játékot ami csak xbox 360-ra jött és még király ios lett volna. egyedül a Saints row ilyen XBox 360 exluziv és viszi is a pálmát. a GOW meg a Lostp lanet is jo, de ezek multiplatform játékok. Amugy meg azért vagyok dühös az xbox 360-ra mert a megvétele után 2 honnap be is döglött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...