Februárban kerül boltokba az új Turok

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Disney Interactive ma reggel bejelentette, hogy a Turok Rebirth jövő februárban kerül boltokba. Az FPS PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon lesz elérhető.
A Disney Interactive ma reggel bejelentette, hogy a Turok Rebirth jövő februárban kerül boltokba. Az FPS PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon lesz elérhető.

Ugrás a galériához

A Propaganda Games új lövöldéje idén ősszel jelent volna meg, ám a készítők úgy gondolták, egy kicsit még dolgozniuk kell a játékon, így annak boltokba kerülési dátuma 2008. február 8-ára módosult. A Turok Rebirth elnevezés nem véletlen: az új darab egyfajta újragondolása lesz a Nintendo 64-es eredeti játéknak - a feldolgozás egyik legnagyobb ismérve természetesen a megújult grafika, melyről az Unreal Engine 3 kezeskedik nekünk. A bejelentés mellé tizenkét vadi új kép is érkezett - csekkoljátok őket!
21.
21.
juhaszroli
20.
20.
Sörivó
Kit érdekel a pc ? Éljen a konzol !
19.
19.
demon68
sido egyszerű hozzászólása egyetértésre talált:D
18.
18.
kenny22
sido: jól beszélsz!!! mi az, h nem adnak ki egy fps-t pc-re???
17.
17.
Sido
A kurva életbe...No PC!:(:(:(ROhadt konzol...:(
16.
16.
felegyi
Voltam a boltban!Fasza a dögcédula!A fólia már megvolt kezeve,lehet kiakarták belőle lopni!Szerencsére belvolt fűzve az újságba!
15.
15.
felegyi
Már van GS????Tegnap még nem volt!Na szaladok a boltba!
14.
14.
KD
ez kirkir játék.

amugy azér jelenik meg mostanába egy csomó jó játék csak konzolra mer arra könnyebb fejleszteni mint pc- re, adott egy rendszer- és azon fusson. ennyi.....

(vegyétek meg az ehavi GameStart mer király az Airborne- os dögcédula!!!!!!!!)
13.
13.
t.roli
Azért utánna néztem. Uff nagyot szltam, úgytom nem volt pc-n, de volt. de téged meg offollak mert nem pc-n kezte:



The Turok franchise is most notable today for the Turok video games. The first Turok video game appeared early in the life of the Nintendo 64 console, and the next two sequels were also Nintendo exclusives, though were later ported to PC. The fourth installment of the series, Turok: Evolution, released in 2002 across all console formats, was a critical and financial disappointment.



http://en.wikipedia.org/wiki/Turok
Remélem nem fogsz máskor oltogatni senkit, ha te sem vagy százas

12.
12.
t.roli
jó mondom úgy tudom. rosszúl tudtam. de nem állítottam semmit...

11.
11.
Dakkon
t.troli. Ufff . ez most hangosan szólt. ez a gamma (is) pc kezdett még anno asszem '96 körül. én imádtam a Turok 2őt. aztán átkültözött konzolra, ahol már elég harmatosak lettek. azokat sose játszottam. és vágül az Acclaimnak Game over lett. és aztem nem is lesz több Tudok. de lett. és tetszik! A turok2ben sztem a fegyverek garmadája utánozhatatlan volt! :D
10.
10.
t.roli
dracox: én úgy tom ez a játék még sosem volt pc-n...
9.
9.
user1
Én azt hittem ez a játék pc -re is készül.... Lehet hogy tévedtem. A régi epizódokat egyáltalán nem szerettem.
8.
8.
dracox
óóóóóó..ne b*sszák már meg!!!meg is őrülok ha nem fog pc-re kijöni..Enneka játéknak ki kell,hogy jöjjön PC-re.Mnapság midnen volt PC-s game lassan csak konzolon lesz elérhető..Alias MORTAL KOMBAT:(:(
7.
7.
kenny22
glek: sztem azért nem játszottál még egy turokkal sem, mert az egész játék kb 100 db kocka a képernyőn...
6.
6.
Glek
Disney???? LOL :D:D:D:D Micimackót is lelőhetem benne? XDXD



Wildláma, az nekik miért lenne jó? ;) Ha te lennél a fejlesztő nem annak örülnél ha már egy évvel a megjelenés előtt mindenki a játékért sírna, megaztán ha megnézed nagyon sok esetbe még be se jelentik a játékot már megtudunk egys-mást... :)



Egyébként iszonyat nagy játék lesz! Ha jól emlékszem én nem játszottam egy Turokkal se... nemtom miért... kimaradt az életemből :) szal ez lesz az első.
5.
5.
Domasi
fura, én úgy tudtam h lesz pc-re is...nem baj
4.
4.
wildláma
De miért jelentik be ha elcsúszik! pl úgy kellene csinálni hogyha már majdnem kész van, csak 1 húnap kell a piacra dobásik, max 2, akkor kellene bejelenteni! És senki sem idegeskedne hogy: "mikor jön már ki?" meg "Már megint elcsúszott!"
3.
3.
alex_512
Néhány helyen azt írják hogy jön PC-re is de máshol azt mondják hogy nem én nemtom viszont jó lenne ha meglátogatna minket is mert szuper lesz. Az E3-as videókon nem láttam a PC-t kiírva ami nem bíztató.
2.
2.
fojesz
Eredetileg úgy volt, de most a hivatalos bejelentésekből mindig kihagyják. Vagy nem lesz, vagy késik. :|
1.
1.
battlefield2
ma már az a menő ha késik a játék ugy fél évet...

PC re nem jőn?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...