Jövő héten jön a World in Conflict demo

  • Írta: rility
  • 2007. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A bétateszt után nyilvánossá vált, hogy hamarosan kézhez kaphatjuk a Massive Entertainment legújabb alkotásának, a World in Conflict-nak a kipróbálható változatát.
A nyílt bétateszt után nyilvánossá vált, hogy hamarosan kézhez kaphatjuk a Massive Entertainment legújabb alkotásának, a World in Conflict-nak a kipróbálható változatát.

Ám nem lehetet tudni, hogy mikor, egészen ideáig. Ugyanis a mai nap folyamán David Polfeldt elmondása szerint a World in Conflict demo változata, hasonlóan a BioShock-hoz, augusztus 20-án kerülhet mindenki "vinyójára". A kipróbálható változatban bekukkanthatunk majd a Singleplayer és a Multiplayer módokba egyaránt, ám a LAN-t kihagyják a hétfőn érkező változatból. A teljes játékot szeptember 18-án foghatjuk majd a kezünkbe.

Ugrás a galériához

7.
7.
Sido
Jó lesz ez!!! :) Fasza lesz!!;)
6.
6.
Glek
Húúú már nagyon nem szeretem az RTS-eket. Kinőttem belőlük... :P Persze kiprószálom meg minden, de hosszútávon nem köt le... :) Majd ha csinálnak egy olyan RTS-t ami nem arról szól ki ismeri jobban a játékot és az egységeket és ki a gyorsabb, hanem tényleg a taktikáról akkor visszatérek a témára. Jah és az még ennél is sokkal fontosabb hogy végre csináljanak MI-t az egységeknek is... mert azok jelenleg egy gilisztáéval vetekednek :P Én főleg ezt útálom a stratégiákban hogy megáll azt lövi az ellent és az nyeri a csatát akinek több vagy erősebb egységei vannak. Jó tudom ez már a tökéletes RTS lenne és még jópár év... de akkor is. :D
5.
5.
kenny22
azaz pár szárezer... de egye fene lehet euró is :)
4.
4.
kenny22
mindenkinek high-end gépe van??? de nem csak itt hanem mindenhol!!!

jó jó ha nem is high-end akk 2 magos cpu+ dx10-es vga sok giga rammal

nekem is kéne már százezer ft!!! :(
3.
3.
IQ-HarCos
:( biztos kurva eros gep kell neki . de azert nem panaszkodom :D

2.
2.
I
Ez a játék nekem is bejön.
1.
1.
wolfkinger
Ez király lessz csak 1 baj van hogy csorog a nyálam a teljes játékra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...