Skate ugrándozás

  • Írta: rility
  • 2007. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Újabb videóval gazdagodtunk az Electronic Arts emberei által fejlesztett, állítólag Tony Hawk gyilkoló játékról, a Skate-ről, melyben minden finomság megtalálható lesz!
Újabb videóval gazdagodtunk az Electronic Arts emberei által fejlesztett, állítólag Tony Hawk gyilkoló játékról, a Skate-ről, melyben minden finomság megtalálható lesz!



A látvány ismét magáért beszél, trükkökben nem lesz hiányunk, a zene hallgatható (számomra), ám ami igen zavaró az az, hogy a városban nincs élet. Néhány az utcákon "száguldó" járműn és a járdákon magukban gondolkodó gyalogosokon kívül semmi életjelét nem látni a város "lélegzésének". Reméljük ez csak a videó alapján tűnik így! Pörgős jelenetekkel ezúttal sem árasztottak el bennünket a készítők, ám vigasztalásul, tanúi lehetünk néhány szép úgrásnak. A Tony Hawk klón várhatóan jövő évben kerül a boltok polcaira, PS3 és Xbox 360 platformokon.
12.
12.
General Thomas
Érdekesnek tánik de a Proving Ground sokkal jobb volt videók alapján.

Ennnél így ránézésre még az Undergorund 2 is jobb volt, de az se volt semmi :DD
11.
11.
rafik
Lábtörés van benne???...:D
10.
10.
felegyi
Jó ez!Nem vmi sokat tudtam meg belőle!
9.
9.
Csoola
annyi vele a bajom h mindegyik deszkás olyan vizszintesen tartja a deszkát mikor leérkezik h vizmértékkel se lehetne pontosabban beállitani:D a realitással van még baj, ha azon dolgoznak akkor sztem tök jo game lesz, bár igy sem utolso
8.
8.
huszti
jah, és benne lesz az Music Television (MTV)-n is sorozatot csinálo Rob.
7.
7.
huszti
a zene kicsit erőltetett, érzésem szerint. a kameranézet mehetne a kukába...és kicsit még mindig "darabosak" a trükkök. azért ezen van még mit javítani a TH-ig.
6.
6.
Glek
Úúúú EZ NAGYON ÁLLAT!!! Szerintem szarrá veri a TH-t!!! :DD:D Nah ezt nevezem én deszkázásnak, nem azt a hülyegyerekeknek való nem is tudom mit... Én a régebbi részeivel nem játszottam, csak az utolsó 2-vell talán, de azok... pfff Szánalmas hogy még a mostaniban is úgy mennek rá a deszkások a rámpákra mint a merevlábú játékbabák... Ezek legalább rájöttek hogy van olyan fizika nevezetű dolog is... :P :D

Meg ha jól tom ebben lesz vmi különleges trükközési módszer, amikor az analóg karokkal irányítod a lábait, vagy vmi ilyesmi :D

Nah aszem újra beizzítom a deszkám... :D
5.
5.
Shagy
nekem a tony hawk véget ért a 3. résznél sajnos a következők részek hülye ilyen olyan feladatai nem jöttek be.jó lenne ha vmi olyat mutatna eza játék mint a régi tony hawkok.
4.
4.
lac15
nem rossz de tony hawkoktól sehol nincs
3.
3.
FNorberto
1:én sztem nem vesztetek sokat.Ez gyilkolja le a TH játékokat?Amit eddig láttam a játékból,az gyenge,annyira hogy a Project 8 demója veri.A végén talán jó lesz,de eddig kevés.
2.
2.
torolaci
ebbe is lesznek hires deszkások???
1.
1.
majoros25
KIRÁLY !!!!!!!!!! Csak MEGINT EGY GOND VAN !!!! NEM JÖN KI PC-re :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...