Tölthető a Skate demója

  • Írta: Daveout
  • 2007. augusztus 21.
  • Hír
Link másolása
Kicsit megkésve ugyan, de elérhetővé vált a Tony Hawk-játékok első trónkövetelőjének, a Skate Xbox 360-as változatának kipróbálható verziója.
Kicsit megkésve ugyan, de elérhetővé vált a Tony Hawk-játékok első trónkövetelőjének, a Skate Xbox 360-as változatának kipróbálható verziója.

Ugrás a galériához

A minap a Skate-en dolgozó Electronic Arts lepte meg az Xbox 360-nal rendelkező játékosokat, miután kiadták Tony Hawk-verőként becézett gördeszkás játékuk demóját. Az anyag a megszokott módon az Xbox Live-ról érhető el, természetesen ingyen és bérmentve!
14.
14.
mohoyo01
13.
13.
Atek
soha többet tony hawk!!! ez a játék áhh iszonyat durva, nem gondoltam volna hogy ennyire jó, nicnsenek benne idiota háztetőre ugrándozások meg lehetetlen trükkök, itt minden trükköt élvezet beadni, na meg iszonyat szép az egész, ez a flick it controll meg nagyon király!!! töltse mindenki a demot!!!
12.
12.
mohoyo01


nem tom eggyesek mért hurrogják le!!:(? | sztem a th má túl sablonos volt | higgyünk az újjban:))

ja és sztem a gameplay_ek alapján jobb mint a tony :D
11.
11.
huszti
NA kellett ez nekünk te nyikhaj?:D
10.
10.
shadow16
nekem unalmasnak tünik, a városban nincs élet hangulat is nagyon rosz. lepukaddt asz egész. Tony hawkban épithets saját gördeszka pályát, lesz benne rpg rész is, szerezhetsz ebenne haverokat stb... . TH a nyerő.
9.
9.
Shagy
daveout vagy tjames ha leszedtétek és jáccottatok vele majd érdekelne hogy milyen :D
8.
8.
Atek
hey! első videok alapján én is rosszabbnak ítéltem meg mint a thp8-at, de néztem az újabb gameplayeket, na meg aki benne van a gördeszkázásban ennél jobb karaktereket nem is várhat, szóval megtetszett...viszont én már reggel óta próbálom szedni, de valahol mindig meg akad, és nem tudom miért, lehetséges lenne hogy ennyire le van terhelve a rendszer?:)
7.
7.
Daveout
shadow16: Megmondanád miért szar? Még én is csak töltöm..és nemtudom! Érdekelne a konkrét véleményed, mert rálehet mondani bármire azt h szar...

De azért szar mert ellentétben a Tony Hawkal itt nem lehet a menyországig felugrani és végig "szlálydolni" a szerencs-veszprém vasútvonalon??? Vagy lehet és épp ezért szar????

Kíváncsian várom válaszod!
6.
6.
tjames
nem mondod???? én még csak töltöm így tele vagyok várakozással

5.
5.
shadow16
ritka szar egy játék lett. többet nem is vártam az ea-től Tony Hawktol telejsen elmarad. most játszottam vele
4.
4.
Csoola
vki irja le milyen, kiváncsi vagyok rá, habár nincs X360-am:P
3.
3.
tjames
Szeretem a híreid Dave!!! :) Legközelebb azt mond: MohA, BiA, AoT Cod4 demo is fent van!

1.
1.
lac15
akkor sztem ps storen is fent lesz csütörtökön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...