GC 2007: BlackSite - Area 51 látnivalók

Link másolása
Megérkezett a BlackSite:Area 51 GC-trailere! Aki kicsit is szereti a látványos akciót vagy a paranormális jelenségeket - például a földönkívülieket -, azoknak kötelező a videó!
Megérkezett a BlackSite:Area 51 GC-trailere! Aki kicsit is szereti a látványos akciót vagy a paranormális jelenségeket - például a földönkívülieket -, azoknak kötelező a videó!



Bár jómagam nem vagyok nagy rajóngója a "Alien-shooter" játékoknak, a videót megnézve mégis kedvet kaptam néhány földönkivűli seggbe rúgásához - főleg ilyen látványos formában!



Ráadásként szintén a kiállításról érkezett egy közel ötperces videó, melyben az egyik fejlesztő mesél új FPS-ükről. Egy biztos: grafikai téren nem lesz szégyenkeznivalója a Blacksite-nak!
14.
14.
kenny22
vakószínü.. de a helyedben még tunkolnék rajta amit az alaplap megenged vagy core 2 duo vagy + 1gb ram sokat dob rajta
13.
13.
gringos
KEGYETLEN JO EGY JATEK LESZ EMBEREK CSAK AGGODOK HOGY NEM FOG JOL MENNI. Igaz van egy 8800gts 320 MB os de csak 1 giga ramom es egy Intel single Core 3,2+-om van. Szkartok velemenyet kernem: menni fog?????
12.
12.
kenny22
felegyi ha az a gép amit vettél 200 vagy felette volt akk nem tom h mi bajod van az jó min 3-évig tuning nélkül!!! de nekem 5 évig is jó lenne... nem tom, h miért akar mindenki minden áron 1 évente újítani????
10.
10.
t.roli
Hát én nem tom. a 360 on úgy él a warez mint a csuda. bioshock megsem jelent és elöbb volt full torrentje mint pc-n. Ez csak észrevétel, nem warezolok! (legalábbis a kommentemben tuti nem :P ). Felegyi. 360 at hűtéssel bátran ajánlom, mert nagyon jó gép, és bőven szép a grafikája h 3 év múlva se legyen rá panaszod. Én csak azt utáloma boxba, h ezzel a hülye hűtéssel szúrták el, és a marketing fontosabb volt mint a felhasználó. Ez pofátlanság és elvből nem támogatom a Microsoftot, és az h külön kell bele hűtés már szánalmas. Jó konfig, csak nincs összerakva egy érzékeny szerkezet minden darabja. Én anno sokat gondolkofdtam a 360 on, h a ps2 őmet becserélem az akcióban, de nagyon örülök h nem tettem emg, mert vízhűtéssel együtt drágább lett volna mint amit alapból ér. Ha a szíved a boxhoz húz, azt csak vizecske hűtéssel ajánlom. Máshogy NEM!



Csak nehogy úgy járjon a 360 mint a sima box...
9.
9.
Jery
Nem lesz ez olyan roszjatek csak van egy kis problema!!! A tag mikor lot volt a fegyverel s toltot a masik tarat nem hasznalta fel. Pedig televolt a melletelevo tar!
8.
8.
felegyi
Nekem egy bivalyerős PC-m volt!Hidd el,nem érte meg!Kurvasokta fogyaszt,és 1 év mulva megint tuiningolhatom!Inkább BOX!Max veszek bele vízhűtést!Mingyárt jönnek a kommentek hogy az k drága,ha van pénzed bivalyerős PC-re,akkor egy vízhűtés semmiség mellé!
7.
7.
kenny22
slik: nekem előbb éri meg egy erős pc, mint egy konzol. egyrészt az irányítás miatt, másrészt lehet, h a pc drágább, de a játékok olcsóbbak rá és így hosszú távon nekem jobban megéri. (nem beszélve a warezről:)),
6.
6.
martinho95
nekem valahogy nem nagyon jönnek be a földönkivülies gamek

4.
4.
szkorhetz
akkor ps3-at de a box éri meg ezek köül legjobban

3.
3.
Slik
Mit érdemesebb venni egy bivaly erős gépet vagy egy PS3-at ????

Mert X360-ra nem költök, az egy fos honaponta tönkremegy egyszer

2.
2.
t.roli
Paranormnális az jöhet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...