GC 2007: Medal of Honor: Airborne demó

Igen, megérkezett ez a nap is. A régóta várt Bioshock demó után nem sokkal megérkezett közénk a Medal of Honor széria friss tagjának első próba verziója is.
  • Írta: norbi

Kommentek

#27
tes7h: Telepítsd fel a .net 3-mat majd külön a moha mappából a phisicset és a 2005 C++ -t és frissitsd a directx-et.
Ha ez megvan akkor a EAsetupot próbáld meg. Én is egy hétig kinlódtam mire jó lett. Így nekem sikerült.
#26
Sziasztok! Nekemis az a problémám, hogy amikor fel akarom telepíteni,kicsomagolja a fájlokat és utána ujraindul a gép.De nem települt fel semmi!Valaki legyen szíves leírni hogy mi a teendő ilyenkor!A válaszokat elöre is nagyon szépen köszönöm!Maximális tisztelettel:Dávid
#25
Medal of honor AIRBORNE....méghogy nem indul .csak bizonyos kártyákon.....röhely
A felinstalált demót (GF766GT) átmásoltam a fiam gépére (GF6600GT) majd a játék
exéjére kattintva kért sorban 3 dll fájlt.amit az én gépem Windows/system32 mappájából
átmásoltam az UnrealEngine3 mappába,ezután átmásoltam a dokumentumok mappából az
Eagames mappát az ő dokumentum mappájába .A játék még ekkor is visszabeszélt és kérte a physx programot ,amit a
http://www.physx.hu/ oldalról letöltöttem,majd telepítettem.
A játék simán futott 1024/768-as felbontáson
#24
watto mondd meg pls,h hogy oldottad meg,mert nekem is újraindul!!!!
#23
Megoldottam, sikerült feltenni. Nem olyan rossz játék, elég viccesek a ruhákon csillogó gombok. :D:D
#22
Ezt hogy kell telepíteni? :S Mikor ráklikkelek egyből csomagol ki valamit, mittudoménhova, és a végén újraindul a gép de a játék nincs fenn a gépen
#21
(Gringos)
#20
@Grigos szvsz menni fog de azért, hogy kitudjál hajtani egy 8800gts-t kéne valami jobb fajta core2duo.(és azért mondjuk egy E6400-at is felkell húzni 3ghz-ra hogy kihajtsa)
#19
a ps 3 as képek elég jók én meg kari ra ps 3 at kapok de nem tom hogy mit válasszak 1 játékot kapok hozzá ingyenés nem tom hogy ez legyen az vagy a nfs pr na. most mi legyen?a fifa 08 on is gondolkodok de nem tom mikor lessz kész. mind 1 ami nem lesz meg azt ugy is le lehet tölteni mit aggódok?????
#18
figyu nekem olyan gondom van hogy azt irja ki hogy
,, A videokártyád nem támogatott "
mi lehet a gond aki tudja légyszi irjon eleőre is kösszzzz
:):):):):):):):):):):):):):):):):)
#17
Na végigvittem a demót. Nem volt rossz, nem tom h felére egy Cod2 demójával, még friss élmény. Grafika szép de ezt tudjukminek köszönhetjük, emberek kidolgozottak, az Mi sem rossz. Pl nagy volt amikor meglőttem a katonát, de még mozgot és már alig élt, de odament az MG hez és elkzdett lőni elég pontatlanúl. Remélem majd az egész játékban megmarad ez a társas lövöldözés, és nem egyszemélyes hadsereg leszünk. Az pl még mindig zavar h a videóban is, az emberek egy fa raklap mögé bújnak fedezékbe, és mg vel lövik őket, és az a nyűves raklap sose lyukad ki, sőt elsem mozdúl. Ezt már ezekben a motorokban igazán megcsinálhatták volna, ha a a HAlf Life 2 motorja képes ezekre, akkor miért nem tudják megcsinálni az UT Engint is ilyenre? Voltak zavaró momentumok. Pl a "Virágok". Nem jöttem rá mik azok az aranysárga kilógó tibérium félék, szerintem virágok. De eléggé zavaró egy foszforeszkáló virág a pálya közepén. Lehet más, de nem tom mi tud ki adni magából fényt még. Gondoltam parázs, de ennyi minek a pályára? Feltűnnek továbbá a játékban a világító gombok. Ez egy Rainbow Six Vegas kaszinóban elmenne, ha gomb kivan fényezve, de egy második Vh-s hadszintéren ne csillogjanak úgy a gombok, h szinte HDR efekt kell ahoz h láss valamit. Hibákat ezeket találtam. Pl jó volt, h én irányítom hova landolok, és sikerűlt elsőre a tetőn landolnom. Öszességében jó game lesz sztem. Mondjuk lehet ezek a Demo hibái voltak, de nem hiszem h kijavítanák SZept 4 ig, mert ugyanis akkor jelenik meg.

Az irányítás: Tipikus konzol irányítása van de2jay. Ezt az irányítást a konzolokban használják, mert így könnyen összhangba lehet hozni a két analóg kart egymással. Célzól, a jobb analóggal mozgatod az egész fegyvert, a ballal meg amennyire kicsúsztatod az analógkart, annyira kukucskál ki. Engem itt zavart mert nem PCre való ez az irányítás, a könnyebb összhang miatt jobb ez konzolon. Tána Brothers in Arms ban találkoztam elösször ezzel PS2őn. Na az egy nehéz játék volt, és nem azért mert nem volt célzássegítség, mert az nem érdekes, hanem mert lehetetlen vele célozni még PC-n is. Kevesebb embert találtam el vele PC-n mint psen de ez most mind1. Szal ez az irűnyítás az analóg gamepadra van optimalizálva, engem zavart h nem lehet lefeküdni, csak ha célzok és megnyomom az S-t.
Mindenestre szivesebben toltm volna egy rendszerbiztos x360 on vagy egy ps3 mon, de sajnos nincs rá lehetőségem :(
#16
Ami nagyon tetszett az az irányítás megoldása, ahogy kombinálták a célzást + mozgásokat
#15
krokostamas: köszi a linket ;)
#14
Szkartok-Szakertok. Bocs elirtam
#13
KEGYETLEN JO EGY JATEK LESZ EMBEREK CSAK AGGODOK HOGY NEM FOG JOL MENNI. Igaz van egy 8800gts 320 MB os de csak 1 giga ramom es egy Intel single Core 3,2+-om van. Szkartok velemenyet kernem: menni fog?????
#12
KD
FASZOMBAMÁ BAZMEG 3 ÓRÁT VÁROM HOGY LEJÖJJÖN OSZT FELTELEPÍTEM ÉS KIÍRJA H A VIDI KÁRTYA NEM TÁMOGATOTT.. BAZZZMEG MOSMÁ EZ SZAR A PC KONZOL RULEZZ BAZMEG FASZ FOG KÖLTENI PC RE.....
BAZMEG
#11
Kipróbáltam, sztem nagyon fajára sikerült. Alig várom hogy játszhassak a teljessel :P A grafika és a játékélmény kiváló.
#10
jeah,majd letöltöm és kipróbálom
#9
Énis adok még1 linket, 600al jött nekem max, átlagban 550.: http://new.pcdome.hu/MOH_Airborne_Demo.exe

A link címének tartalmávan semmi szándékom sincs reklámozni. :D
#8
Császtok! Ha nembaj, hogy adok még linket, akkor tessék:

http://gamedaily.newaol.com/pub/MOHAirborneDemo.exe

Egyből lehet tölteni, és nekem maxal jön;) Sok szerencsét!