Gabe Newell szereti a Wii-t

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Valve egyik fejesének, Gabe Newell-nek meglehetősen jó véleménye van a Nintendo új konzoljáról, a Wii-ről - sokkal jobb, mint a PS3-ról vagy az X360-ról.
A Valve egyik fejesének, Gabe Newell-nek meglehetősen jó véleménye van a Nintendo új konzoljáról, a Wii-ről - sokkal jobb, mint a PS3-ról vagy az X360-ról.


A csapat ugyan egyelőre nem fejleszt Wii-játékot, ám Newell szerint a Valve tisztában van a Wii helyén lévő űrrel játékaik terén. "A Wii hatalmas lehetőségeket hordoz magában. Sokkal jobb, hogy egy Wii-s játék fejlesztésekor nem a grafikában gondolkodsz, és nem a processzor és a videókártya ereje jár az eszedben." Newell egyébként maga is Wii-tulajdonos, így nem véletlen, hogy remek véleménye van a gépről - reméljük hamarosan egy-két Valve-projekt is feltűnik majd a Wii-játékok palettáján: legyen mondjuk valamilyen Half-Life-cím! :)
38.
38.
DerMedve
A Wii tényleg olyan hogy nem dobsz hátast a grafikától, de a játékélmény rendkívül jó. Igaz pénzt nem adnék érte, kipróbáltam, de inkább PS3.
37.
37.
t.roli
de ő volt. nem értem h lehetett ez. Ez egy katasztrófa. mármint a manus
36.
36.
t.roli
Nincs egy Black grafikája de azért szép. egy közepes ps2 es játék, és ezt nem sértésnek mondom hanem tényleg így látom. Mellesleg egy második világháborús játék tök jó lehet wiin
35.
35.
t.roli
A film Far Cry nek is az lesz a sorsa mint a wiisnek (Uwe Boll gondoskodik róla). Ubisoftvolt az egyik kedvencem, de amit az utóbbi időben művel egykettő dologgal....
34.
34.
user1
NALIAC:

A wii az egyetlen konzol ami még nekem is tetszik. Nagyon szívesen meg is venném, ha nem volna magyar viszonylatban olyan irdatlan drága....:)

Az xbox, és a ps pedig valóban nem nyújt mást, mint egy pc (csak éppen sokkal rosszabb irányítási lehetőségekkel mint a pc...:)) és ha valakinek egyébként is kell a számítógép, az inkább vesz 2 évente egy vga -t, amit meg is tudok érteni.

A wii viszont különleges, egyedi, érdekes, és természetesen valódi next-gen. ha már a játékélményről van szó.
33.
33.
kenny22
ahogy elnézem a hsz-eket mindenkinek csak az a baja, h a wii szar mert nem a leges legjobb a grafikája... hát én nem vennék semmilyen konzolt, mert inkább veszek helyette gépet, de ha arra is jutna a dolog akk biztos, h nem vennék x360-at vagy ps 3-at mert az nem nyújt mást, mint egy pc... amugy nem tom, h miért kell mindenkinek egy napra kész config én világ életemben le voltam/vagyok maradva 3 évvel config terén és mégis tudom élveni az enyhén akadozó és legszarabb garifikán futtatott játékokat, de igaz akinek van pénze rá az csak csinálja.... én csak 16 vok, de saját pénzből veszek gépet nem anyu apu ad rá, mert nekik, még annyi sincs... jah és megdolgozok érte!!!
32.
32.
Hycker
már akkor is éreztem hogy a wii odafog b@5zni a többi konzolnak és lám az eladási statot is megmutatták / megmutatják ezt. az meg hogy egy valve fejes áradozik rola megint csak jelent valamit. kéne egy wii... manhunt2 tolni rajta kifulladásig. na jo. inkább gyüjtök a quad slire :D
31.
31.
Rod
user1: én végső esetben akkor is bevállalnám :)
30.
30.
user1
rod:

A rendőrök nyugdíjazási rendszerét épp most készülnek kitolni....:)
29.
29.
Rod
temes69: ha a bölcsészdiplomával nem megy az elhelyezkedés - és ezt most tök komolyan mondom - akkor van asszem 1 éves átképzés friss diplomásoknak rendőr-nyomozóra. Legjobb dolog. Dolgozol 42-45 éves korodig, ott kötelező nyugdíjaztatás, ami 150-200-as nyugdíjt jelent. Én ha nem boldogulok, tuti megyek nyomozónak.

Pukhi-zik: vedd már le a szemfedőt. Ezek mind kihasználják a kontrollert, nem is akárhogyan.

t.roli: engem is hidegen hagyott a Zelda, soha nem toltam vele, de dupla vagy semmit alapon megvettem. Nem lehet elmondani milyen játék, ki kell próbálni. Neked is csak annyit mondanék, hogy METROID PRIME 3. Keressetek már rá, könyörgöm! Attól, hogy a GK nem ír róla, megjelent, és azta. De gondolom ebbe is beleköttök majd. Nézzetek inkább videót róla vagy az IGN-es videoreview-t.

Nekem megvan a DBZ BT2, tök poén, és nagyon jól lehet irányítani a Wiimote-tal. Örülök, hogy nem csak a gombokkal kell benne májerkedni :)
28.
28.
temes69
kedves rod: munkanélküli frissdiplomás bölcsész vagyok, szal az ösztöndíj elúszott, de a munka ügyön rajta vagyok:)
27.
27.
t.roli
Naridar: X360 at a habenyomod hűtőbe, sokkal hamarabb elromlik. De ha neked van, nyugodtan rakd be, és élvezdahogy a külső hideg és a belső meleg miatt szétreped... Ekkora marhaságot

A másik. 120 PS3! nem győzöm elégszer leírni. a Wii sem rossz, de itthon ahoz drága h azzal szerencsétlenkedjek, és lemaradjak a nagyobb címekről. Mondom nem rossz, társaságban, de egyedűl nem sokáig lehet élvezni. Biztos nincs teljesen igazam, a neked sem volt a ps3 és a boxxal kapcsolatban

KD: Azért nem rak bele hűtőt, mert még van egy csomó hűtőnélküli a raktáron. És azt ki venné meg? Mellesleg, drágább is lenne, de azért már megérni fizetni, de szólok, az kb egy ps3 120 000 es árához közelítene, és akkor már tényleg a játékválaszték, és a késöbbi konzolodra tartott igény döntene.

Sztem is nagy hátránya Wii nek, h sikerjátéka a Marion kívűl nincs. Egem Sonic, Zelda, és mario nem visz el. Marió régen volt jó (mario bros), Sonic elmegy, Zelda hidegen hagy

Rod a listádból ez érdekel: Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2

és SSX érdekelne, HA! normálisan néznének ki az emberek. Az irányítás miatt meg nem fogom újra megvenni a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 őt, amikor már ps2 őn meg van. Egy jó starwars játékért, már jobban megérné számomra, ha le akarnak kenyerezni a nintendónál...



26.
26.
Pukhi-zik
ROD ezek mind megjelentek már??? És én igazábol a kontroller adta bombasztikus lehetöségeket kihasználó eddig megjelent játékokra gondoltam.
25.
25.
Rod
Azt kifelejtettem, hogy a PC-seket én is mindig irigyeltem, SOHA sem volt naprakész konfigom, 1 évvel mindig le voltam maradva. Ezért döntöttem végül a Wii mellett innovációja és az ára miatt.
24.
24.
Rod
temes69: tanulj jól és sokat, és neked is lesz ösztöndíjad. Erre többet nem tudok mondani. Én tényleg megdolgoztam a Wii-mért. (igaz, hogy szinte vért h*gyoztam a félév végére, de megérte)
23.
23.
temes69
annyira irigylem azokat akik éjjel nappal dolgoztak azért hogy legyen wiijük meg ps3uk meg még futotta egy 250ezres gépre is.

picsába...

úgy látszik csak én vagyok ilyen lusta.....
22.
22.
Rod
Pukhi-zik:

1. The Legend of Zelda: Twilight Princess

2. Metroid Prime 3: Corruption

3. The Godfather: Blackhand Edition

4. Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2

5. Super Paper Mario

6. Resident Evil 4: Wii Edition

7. Mario Strikers Charged

8. Scarface: The World is Yours

9. Elebits / Eledees

10. SSX Blur

======================

Nézd meg a hozzájuk tartozó teszteket, de inkább ajánlom, hogy próbáld ki valamelyiket. Ha nem hiszed el, hogy jók, idézlek, "magadat vered át".

Nekem van Wii-m, akármekkora gamer is az ember, megéri. Örülnék egy HL címnek, biztos megvenném.
21.
21.
kharami
én pl kiprobáltam és ugy mondom hogy kisegitösöknek való!

20.
20.
hopcsiri
Én meg Gabe Newell-t nem csípem.
19.
19.
I
A Metroid 3 biztos király game.
18.
18.
SWBF2
ezt annak küldtem aki(k) szidta(ák)
17.
17.
SWBF2
Miért szidod a Wii-t?Annyira dühít ez a sok fanboy
16.
16.
SWBF2
Nyugi:Star Wars játék lesz. shadow
15.
15.
Pukhi-zik
fojesz tévedsz én már fogtam.Magadat vered át ha ezt tartod.Hol van rá rengeteg siker game? ne viccelj már.Mineki arrol ir h loszar sincs rá.Csak nagymaminak mega pecásoknak készitenek játékot.ez tény.
14.
14.
shadow16
6 érv miért nem veszek wii-t. Metrt nem lesz rá:

1. GTA 4

2. MAFIA 2

3. Star wars the force unleashd

4. Bioshok

5. Lost planet.

6. COD 4

+ még egy tucat játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...