Ajándékoz az UbiSoft

  • Írta: zoenn
  • 2007. szeptember 1.
  • Letöltés
Link másolása
Négy játékát tette ma ingyen letölthetővé az UbiSoft. A Far Cry-hoz, a PoP - SoT-hoz, a Ghost Recon-hoz és a Rayman Raving Rabbits-hez immáron bárki grátisz hozzájuthat.
Három, nagysikerű játékát tette ma ingyen letölthetővé az Ubisoft. A Far Cry-hoz, a Prince of Persia - Sands of Time-hoz és a Rayman Raving Rabbits-hez immáron bárki grátisz hozzájuthat. Sok helyen még mindig kemény ezreseket is elkérhetnek, de ha rendelkezünk egy Fileplanet accounttal, minden akadály elhárulhat attól, hogy ezeket a pár éves, klasszikus teljes játékokat kipróbálhassuk. Jack Carver tehát ezentúl ingyen koslat a dzsungelben, csakúgy mint Perzsia Hercege is ellenszolgáltatás nélkül használhatja az Idő Tőrét, de még a Vérnyulak inváziója is hadtáp nélkül megy végbe. Ez az Ubisoft, nem találok több dicsérő szót!

UPDATE!!! Időközben a tudomásunkra jutott, hogy a Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon első része is ingyé szedhető!


99.
99.
Quent1n
73 :"Szóba került természetesen a fájlcserélő hálózatokról letöltött tartalmak legalitásának kérdése is. Azt minden szereplő elismerte, hogy a hatályos szerzői jogi törvény betűje szerint a magáncélú letöltés törvényesnek tekinthető" Jha csak azt felejtetted el h tulképpen itt miröl volt szó miért érintett az ASVA az ügyben. Segitek. Audiovizuális müvek. Zene film. Ennyi.
98.
98.
Quent1n
Annyiban javitanám az előző hszt h a PS rossz példa volt hisz az letölthető legálisan az Adobe-től is akár. Csak probaidövel használható, aminek lejárta után illegálissá válik a szoftver használata amenniyben nem aktiváljuk.
97.
97.
Quent1n
Jajajj t.roli te nagyon nagyon nagy tévedésben élsz!! Jobb volna sürgősen utánanézni a dolgoknak. Jelenleg ugy áll a magyar törvény, hogy a magáncélú letöltés a forrás legalitásától függetlenül legális. AZONBAN EZ CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A ZENEI ANYAGOKRA ILLETVE A FILMEKRE VONATKOZIK!!!!!!! Szoftverek letöltése továbbra is illegális, legyen az Photshop, vagy épp a C&C3.



http://www.mp3portal.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1470


Itt az ominozus cikk. Törvénykönyvel jössz? Ok: 35. § (1) Magáncélra bárki készíthet a műről másolatot, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. E rendelkezés nem vonatkozik az építészeti műre, a műszaki létesítményre, a szoftverre és a számítástechnikai eszközzel működtetett adattárra, valamint a mű nyilvános előadásának kép- vagy hanghordozóra való rögzítésére.



Ez kiköti h szoftvert magáncélra sem másolhatunk kivéve ha a 59. § (2) bek. alapján jogos tulajdonosai vagyunk. Azonban a magáncélú másolás lehetőségét ez a cikk korlátozza:



329/B. § (1) Aki a szerzői vagy szomszédos jog védelmét szolgáló, és a szerzői jogról szóló törvényben meghatározott műszaki intézkedés megkerülése céljából az ehhez szükséges eszközt, terméket, berendezést vagy felszerelést haszonszerzés végett a) készít, előállít, b) átad, forgalomba hoz, vagy azzal kereskedik, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. (2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a szerzői vagy szomszédos jog védelmét szolgáló műszaki intézkedés megkerülése céljából az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő gazdasági, műszaki, szervezési ismeretet másnak a rendelkezésére bocsátja. (3) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a szerzői vagy szomszédos jog védelmét szolgáló műszaki intézkedés kijátszását üzletszerűen követik el.



Ez nem korlátozza a magáncélú másolásra való jogunkat ugyanis a magáncélú másolás nem fogyasztói jog csupán egy megengedő kivétel a szerzői jog alól, mint ahogy az it.news.hu -n ezt 2évvel ezelőtt megfogalmazták. Nem ez a szakmám de utánanéztem a solgoknak és ügyvéddel is áll kapcsolatban a család, pont egy ilyen ügy miatt.



Ennyi nagyjából. Kérlek a közeljövőben hülyeséget ne terjessz! Thx! Ekkora marhaságot, méghogy bármit letölthetünk legálisan! Persze! ÉBRESZTŐ!
96.
96.
kenny22
95.
95.
t.roli
Nem vetlek meg ne érts félre. nem ebbena témában nem értünk egyet. Másban :P Itt veled vok
94.
94.
kenny22
t.roli én tisztában vagyok vele, h ez nem szép dolog amit csinálok és mihelyt lesz normál gépem nem spórolni fogok egy újra hanem játékra költeni, de sztem ezt valamilyen szinten meg lehet érteni, de ha nem is megértésről beszélünk akk is tudom, h nem jó amit én és még velem egyetemben mások is művelnek
93.
93.
Trishtan
watto: ez hülyeség.

A torrent technológia NEM illegális. Amire a fél világ használja, az már igen :-)
92.
92.
t.roli
hát hallod. Sok mindenben nem értek veled egyet kenny, de ha valakit így vádolnak, ráadásúl szinte ártatlan vagy, akkor neharagudj de felhúz... Tök mindegy ki, vagy mi, mit vesz, de normálisan szóljon hozzá és ne ócsárólja a másikat, amíg nincs a másik helyében. Akárkit is ócsáról. Ha meglát egy totál igénytelen, egyáltalán nem szimpatikus embert, akkor sincs felhatalmazva h itélkezzen felette, vagy megmondja h "szerinte" ki vagy mi Főleg nem mindenki elött, egy olyan társaságban ahová mindennap jár. "Szerintem" ha csak így bír beszélni akkor inkább fogja be. Senki sem felsőbbrendű a másiknál, akár paraszt, király, hajléktalan vagy elnök. Az ember az ember, és mindenkire ugyanaz vonatkozik. De főleg úgy nem szólhatna egy szótse, h egy szóval nem bántottad addig amíg ő benem szólt neked... De ahogy elnézem értelmiszintjét már szinte várom és természetesnek venném ha azt mondaná h: "kenny kezte..."
91.
91.
watto
Huh, épp csak lapozgattam mikor megláttam mennyi hsz. van itt, erre mit látok? ilyen vita bazz, mi az hogy letölteni lopás? xDDD ezt hol álmodtad sebi öreg? :Dtorrent az tényleg illegális , de a rendes letöltés nem
90.
90.
kenny22
azt hittem csak engem húzott fel xD
89.
89.
t.roli
Sebestyén? pont te beszélsz nekem h nagyképű? Pont te? Nagy lol vagy, csak csoda h még van bőr a képeden. Szánalom. Szólás szabadság? Annak is vannak határai! Legyen eszed. Nem mondhatsz csak azt amit akarsz. Honnan veszed h tolvaj vagyok. mondtam én egy szóval is erre utaló jelet? Ha kenny mondott volna si akkor sem tolvaj. De látom csökkentett intelligenciáddal még a 15 beszúrásra sem hiszed el, h nem lop. Ha a törvénykönyv lenne a kezedben, és hangosan felolvasnád, még akkor sem értenéd meg ami oda le van írva. LETÖLTENI LEGÁLIS!! De látom ezt az életben nem fogod fel. És nem tom mit dumálsz h kocka vagyok. Miattad még játszani sem marad időm, mert a hülye elmebajoddal foglalkozom egész nap, neked keresem a törvényeket és a szádbarágom a szitut. Amúgy nem gondolod h egy kicsit kevés eszed van a 34 hez? Bocsi. de a hozzászólásaidat elnézve, 13 nak gondolnálak. Persze lehetsz 34, de sztem a kommentjeid értelmiszintje akkor is a béka fenek alatt van, mint egy kis ovodásé. Már nem tudok mit írni felejthetelenűl pocsék megnyílvánulásaidra, amiket csak ebbe a kommentedbe fektettél. Egyáltalán ki kérdezett? Ki kérdezett meg téged arról mi a primitív semmitmondó véleményed, kenny másólt játékairól? Ha kivagy te? Anyuci kisfia? 34 évesen anyukáddal vagy? Gondolom azért mert nincs feleséged a 150 Kg od nem teszi lehetővé amit összegyűjtöttél 34 év alatt. Én legalább 18 évesen kultúráltabb kommenteket teszek be ide, mint te a "húdenagyonérettfejeddel". "Tolvaj! Tolvaj! Kapják el!" Ezt nem tom egy ovisnak vagy egy öreg nénis szitunak könyveljem el. Mert rosszabb vagy mint egy papagáj. folyton csak "Tolvaj!Tolvaj". Ez aztán az értelmi luxus. Ahogy elnézem agyilag a felsőbb osztályba tartozol. Vagyis klinikailag. Biztos van beutáalód az elmebajosoknál a 3. emeleten. Én nagyon büszke lennék magamra, h megtudok venni eredeti játékot. De még egy kérdés. A "vállalkozásod" ugye nem a THE SIMS 2: Vár az üzlet kiegészítőjében van. Bocs tényleg, de nagyon úgy érzem h onnan jött az ötleted, mert gratulálok hozzá. Biztos vetekedne a vállalkozásod a húgom simses vállalkozásával. A 140 ezres fizud meg biztos segélyként kapod az államtól. Elmebajra.



Jó tanács. Szerezz egy nőt aki szeret, és ne zaklass a hülye, primitív, és analfabétizmust tükröző beszólásaiddal. Ez az oldal nem kiváncsi ERRE. Egyáltalán minek írtál ehez a hírhez, ha eszedbe nem jutott letölteni egyik játékot sem. Menj és játsz az eredetieiddel...



Áh. felkavartál. Megyek KAKAÓT INNI. HE-HE
88.
88.
kenny22
ember(ha egyáltalán az vagy) te nem vagy normális!!!!! amugy ha ennyire alul vagy maradva akk elárulom neked, h szoktam rövidítéseket használn,i h ne kelljen annyit gépelni!!!! a válaszodból ítélve meg te se voltál ilyen "szent ember" tehát már igazán befoghatnád azt a qrva nagy képedet!!!! mert ez már nagyon felidegesített, h milyen arogánsak tudnak lenni az emberek!!! veled az élen
87.
87.
Sebestyen
majd a bíró is jól kiröhög ha elmondod valaki lehülyézett lebuzizott a neten! pffff! ember! te beszélsz akkora faszságokat hogy ihaly! jókora kocka lehetsz! Bár mit vártam itt egy játékportálon! mibe egy 17 éves kamazs gyerek egész nap a gép elött űl és istennek hiszi magát!
86.
86.
Sebestyen
Mivel elmondtam hogy szólás szabadság van így úgy nyilvánitom ki ahogy akarom!és próbálj csak meg beperelni te TOLVAJ! Meglátjuk milessz! Mert az vagy te és az a kenny gyerek is!
85.
85.
t.roli
mind1 amúgy. hagyjuk. nézőpont és felfogás kérdése. De visszamenőleg. Ha valami nem tetszik, moderáld magad, és úgy nyilvánísd ki a véleményed...
84.
84.
t.roli
az asva elég szigorú, de sok mindent csak szigorítana.

Nem lopás ha letöltök. kármi van vagy nincs.



Nem mindenért berelhetek. de ha úgy érzem, h amit mondtál sérti a jogaimat perelhetlek. Ha azzal vádolsz h lopok, és mindenki elött mondod ezt, azzal sérted a jogaim, mert lehet egyesek nem fognak emiatt szbállni egy "rablóval"...
83.
83.
Sebestyen
És ha neked azt mondják a neten hogy a köz szemérem sértéss nem is bűn, kimész az utcára pucéran? Mondom én utána fogok ennek járni de nagyon! Például az asva nál!
82.
82.
Sebestyen
De valamiben tévedsz! A biztonsági másolat engedélyezett! ha te letöltessz valamit és megvan az eredeti akkor az elméletileg biztonsági másolatnak számít! De ha ugytöltöd le hogy nincs nálad az eredeti példány az már lopás!
81.
81.
Sebestyen
80! az a film nagyon tud engemet is idegelni!
80.
80.
Sebestyen
Én erről a beperelősdiről beszélek! Ugyanis! Amit te mondasz ha igaz lenne akkor mindenki mindenért beperelhetne bárkit! Azt mondom kurva anyád! Beperel az anyád mert lekurváztam és rágalmaztam a kurva anyádat hogy ő egy kurva? (csak egy példa nem anyukádat szídtam)
79.
79.
t.roli
"A szerzői jogi jogosultak, a kiadók és az iparágban érintett szereplők persze nem feltétlenül így gondolkodnak, az ő olvasatukban minden egyes letöltés üldözendő, ördögtől való dolog, és arra próbálják kondicionálni az embereket - például az általuk kitalált és időnként elég abszurd módon az eredeti dvd-filmek elején átugorhatatlanul terjesztett, igen idegesítő és primitív "ne lopj!" filmecskékkel -, hogy verjenek ki a fejükből minden ilyesmit. Ez az ő üzenetük, ami persze az ő érdekeiket szolgálja, szívük joga, de nem feltétlenül, és nem teljes mértékben igaz. "

Mit keressek még?????????????????
78.
78.
t.roli
Sebestyén. Nem tom milyen baromságokra gondolsz. Nézz utánna. Google jóbarát
77.
77.
t.roli
Elég szépen leírja egy warezos ember a jogokat, mi erkölcsös és mi nem. Hozzáteszem: Igaza van elég sok mindenben: http://web.buzz.hu/tags/warez/
76.
76.
Sebestyen
72! Te aztán tudsz baromságokat írni tudod e?!
75.
75.
t.roli
A letöltés a magyar jog szerint - amennyiben jövedelemszerző/fokozó jellege nincs és csak a családi-baráti kör műélvezetét szolgálja - magáncélú másolásnak minősül, amely a törvény értelmében szabad felhasználás (azaz nem engedélyköteles, nem kell utána díjat fizetni). Az ilyen magáncélú letöltőket tehát nem lehet büntetni, velük szemben polgári peres úton sem lehet eredményesen igényt érvényesíteni



Ez elég indok h a "warez" az nem bűn. A bűn ha terjeszted! Az is akkor a legrosszabb ha pénzért, és nem az eredetit....

Fogd fel, EZ NEM BŰN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak erkölcstelen a kiadóval szemben, de a jog e formályában ezt nem ismeri tehát nem tud perelni. Egyszerűen csak sajnálni tudja a zenész meg a kiadó, h ingyen készített neked játékot, zenét filmet. Ez ellen nem tehet, nem tud tenni. De te nem követtél el semmi rosszat. MERT NEM VAGY ROSSZ ATTÓL H LETÖLTESZ!!!!!!!! NEM BŰN. nem tom hányszor kell még leírni....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...