Exodus from the Earth, Skate és NFS: PS videók

  • Írta: tjames
  • 2007. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
Három lélegzetelállítóan látványos videóval gazdagodtunk a mai napon. A felhozatal: Exodus from the Earth, Skate és Need for Speed: Pro Street.
Három lélegzetelállítóan látványos videóval gazdagodtunk a mai napon. A felhozatal: Exodus from the Earth, Skate és Need for Speed: Pro Street.


Első videónk az Exodus from the Earth című szépreményű orosz játékot mutatja be. Az ingame trailerből kiderül, hogy űrhajónk meghidásodik, és kényszerleszállás hajtunk végre egy bolygón, ahol aztán természetesen nem látnak szívesen. A hajsza elkezdődik!


A Skate most elkapott videóbonbonja fantasztikus. Sikertelen ugrásokat, és nem kis eséseket mutat be. Kicsit Jackass-es, de éppen ezért olyan jó. Olyan kis bakis videó, ami mellesleg NAGYON jóra sikerült. Must See!


Felhozatalunk utolsó, 3 perces videója mutat legtöbbet a Need for Speed: Pro Street-ből. Szó esik a játékmódokról, a zenékről, a grafikáról, a pályákról... egyszóval egy áttekintőt ad, hogy mit is fogunk kapni a pénzünkért! Érdemes rászánni az időt. Nézzétek meg!
4.
4.
attila65434
szerintetek fog menni egy 6100 xt

amd 2500+ procin

1gb ram

asus barton a7n8x alap lapon

aki tudja az légyszi irjon



3.
3.
Zsohi
Jol lesz ez az NFS foleg a menuje nagyon bejon csak kar hogy ezt kopintotak az SSX On Tourol de mindegy lenyed jo lesz az elejen le sz*rosztam de most tetszik csak nehogy nagy pofara eses legyen belloe mint a carbonal mert az a jatek 0 ebbe amit latam az autoscultrol az nem rossz de remelem nem olyan szar lesz mint a carbonban a carbonban csak egy jo dolog van a matricazas a tobbi szar ebben mar nagyon kiraly lesz a matricazas baro jatek les de ha sz*r lesz soha tobbet nem jatszokNFSt
2.
2.
Waz
NFS: Pro Streeet -re csak azt tudom mondani hogy AZTAAAAAA. Ez volt az elsoo mondat amii megfordult a fejemben es kimondtam.
1.
1.
-Gabex-
Hát az első videóhoz nem tudok semmit fűzni, mivel nem ismerem a játékot, ezért meg se néztem...



A SKATE videója élvezetesebb, mert ebben nem csak a fantasztikus ugrásokar, meg figurákat mutatják be, hanem az eséseket is. Bár azt megjegyezném, hogy az eséseket nem sikerült nagyon profira megalkotni, mivel én úgy érzem, hogy miután elestek és a földre kerünek, akkor eléggé megmerevednek...



A Need For Speed: Pro Street legújabb trailere jól sikerült, konkrétabb véleményem nincs róla...



Összegezve jó...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...