Medal of Honor: Airborne - egy kis kedvcsináló

Link másolása
Friss videó röppent fel ma az internetre a Medal of Honor: Airborne-ról. A játék pár napja már kapható, de aki még bizonytalan, azonnal lesse meg a trailert!
Friss videó röppent fel ma az internetre a Medal of Honor: Airborne-ról. A játék pár napja már kapható, de aki még bizonytalan, azonnal lesse meg a trailert!


Amint látni véltétek, nem a megszokott második világháborús fegyverek szereplnek a videóban, hanem azok upgradelt változatai. A Medal of Honor: Airborne-ban ugyanis át lehet alakítani a stukkereket, így egy sima puskából házilag akár gránátvetőt is gyárthatunk.
20.
20.
naval
18.
18.
Hycker
Ezt irja, jo ez a demohoz van szal nem értem miaz hogy nem indul el ATI kártyán...

Video: DirectX 9.0c, NVIDIA GeForce 6600 GT, ATI Radeon X1300 Pro, or better with Shader 3.0 support for Windows XP or Vista (Note: NVIDIA 6800XT, 6800LE, 7100GS, 7200GS, 7200LE, 7300GS, 7300GT cards not supported). NOTE: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are not supported in Medal of Honor Airborne Demo.
17.
17.
Gabxux
Komoly, hogy ATI kártyával el sem indul. Most ezért kellene vennem egy másik videókártyát is. Kicsit sok lesz.
16.
16.
Sido
Szar ez a zene a II.világháborús témához!:S Jaja!
15.
15.
t.roli
Unrad: a Moh első részét, a Call of Duty eredeti csapata készítette. Ez úgy volt, h volt a MOH, pár részt csináltak, csak az EA nem engedett a terveiből, a készítőknek elege lett, h megkötik a kezüket, és elkészítették saját terméküket a Call of Dutyt. Az új Moh okat már nem az eredeti csapat csinálja, szal mondhatjuk, a MOH "lopott" (szebb szóval: szerzett) ötleteket a játékukba. Igen, ez a videó inkább COD os...
14.
14.
watto
Kipróbáltam a játékot, nagyon király, csak van benne 1-2 hiba. :S tetszik ez a fegyverhasználati szint, már az mp40-emhez van késem is :) Meghogy miért villonak az emberek gombjai azt sem értem ^^
13.
13.
Unrad
12.
12.
mcwolf
#11: Sajnos emiatt tart ott a PC-s játékipar,ahol most tart.Akkor Én mit mondjak a PS3-as játékokra,amik 15k körül vannak?!? Egy PC-s játékot itthon már megkapsz 10k-ért,Én meg vadászhatok az eBay-en,hogy 10-12 k-ért meg tudjak venni egy új játékot(a PC-s játék ott még olcsóbb).Én is sokallom az itthoni játékárakat,és az is elég gáz,hogy külföldről postaköltséggel együtt jobban megéri megvenni a játékokat.SŐT,bevallom PC-re Nekem is voltak virágbolti játékaim,de amik tényleg tetszettek,azokat megvettem(BF2,HL2,Sims2,Doom3,Splinter cell:CT,Heroes5,stb).És nem milliomos-csemete vagyok,Én is fizetésből élek,és nem vagyok túlfizetve (mint sokan mások).Persze ez már egyéni szocprobléma,csak arra akartam rámutatni,hogy ha nem veszel Origi játékot,akkor a fejlesztők ingyé nem fognak PC-re újabb játékokat csinálni.Ez persze hosszú folyamat, de már ma is felismerhető. Csak nézd meg,hogy mennyi játék jelenik meg konzolra,és mennyi PC-re.
11.
11.
mcwolf
Hát így első ránézésre inkább megvárom a CoD4-et. Az a videók alapján jobban bejön.
10.
10.
Micro Face
Olyan gyorsan tőlti a fegyvert, hogy már egy kicsit rosz nézni.
9.
9.
gabort
Ezúton is gratula az EA magyarországi képviselőjének, aki októberre tolta az itthoni megjelenést. Szerencsére más csatornák nem ennyire bénák... De használ ez az eladásoknak? (költői)
8.
8.
Unrad
A moh a saját medrében folyik, azt volt aki lopott tőle ötlete, volt aki nem, ennyi!
7.
7.
Unrad
6.
6.
JcGross
Ez nem is moh-ra hasonlít hanem CoD koppintásnak nézem.
5.
5.
Csacso
Anyám!!!!! Azzsem ezt be kell szereznem!!!!!!

4.
4.
Sogi
barcsak ijen grafon igy menne:D
3.
3.
Fejes91
Nem tudom hogy ki találta ki ezt a zenét egy második világháborús játékhoz de nem igazán illik hozzá. (ha nem moha videó alatt lenne akkor tetszene de így :/ )
2.
2.
Daks
a video vagy a jatek? :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...