Medal of Honor: Airborne - egy kis kedvcsináló

Friss videó röppent fel ma az internetre a Medal of Honor: Airborne-ról. A játék pár napja már kapható, de aki még bizonytalan, azonnal lesse meg a trailert!

Kommentek

#20
360-on kell tolni!
#18
Ezt irja, jo ez a demohoz van szal nem értem miaz hogy nem indul el ATI kártyán...
Video: DirectX 9.0c, NVIDIA GeForce 6600 GT, ATI Radeon X1300 Pro, or better with Shader 3.0 support for Windows XP or Vista (Note: NVIDIA 6800XT, 6800LE, 7100GS, 7200GS, 7200LE, 7300GS, 7300GT cards not supported). NOTE: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are not supported in Medal of Honor Airborne Demo.
#17
Komoly, hogy ATI kártyával el sem indul. Most ezért kellene vennem egy másik videókártyát is. Kicsit sok lesz.
#16
Szar ez a zene a II.világháborús témához!:S Jaja!
#15
Unrad: a Moh első részét, a Call of Duty eredeti csapata készítette. Ez úgy volt, h volt a MOH, pár részt csináltak, csak az EA nem engedett a terveiből, a készítőknek elege lett, h megkötik a kezüket, és elkészítették saját terméküket a Call of Dutyt. Az új Moh okat már nem az eredeti csapat csinálja, szal mondhatjuk, a MOH "lopott" (szebb szóval: szerzett) ötleteket a játékukba. Igen, ez a videó inkább COD os...
#14
Kipróbáltam a játékot, nagyon király, csak van benne 1-2 hiba. :S tetszik ez a fegyverhasználati szint, már az mp40-emhez van késem is :) Meghogy miért villonak az emberek gombjai azt sem értem ^^
#13
#13: nagy igazság!
#12
#11: Sajnos emiatt tart ott a PC-s játékipar,ahol most tart.Akkor Én mit mondjak a PS3-as játékokra,amik 15k körül vannak?!? Egy PC-s játékot itthon már megkapsz 10k-ért,Én meg vadászhatok az eBay-en,hogy 10-12 k-ért meg tudjak venni egy új játékot(a PC-s játék ott még olcsóbb).Én is sokallom az itthoni játékárakat,és az is elég gáz,hogy külföldről postaköltséggel együtt jobban megéri megvenni a játékokat.SŐT,bevallom PC-re Nekem is voltak virágbolti játékaim,de amik tényleg tetszettek,azokat megvettem(BF2,HL2,Sims2,Doom3,Splinter cell:CT,Heroes5,stb).És nem milliomos-csemete vagyok,Én is fizetésből élek,és nem vagyok túlfizetve (mint sokan mások).Persze ez már egyéni szocprobléma,csak arra akartam rámutatni,hogy ha nem veszel Origi játékot,akkor a fejlesztők ingyé nem fognak PC-re újabb játékokat csinálni.Ez persze hosszú folyamat, de már ma is felismerhető. Csak nézd meg,hogy mennyi játék jelenik meg konzolra,és mennyi PC-re.
#11
Hát így első ránézésre inkább megvárom a CoD4-et. Az a videók alapján jobban bejön.
#10
Olyan gyorsan tőlti a fegyvert, hogy már egy kicsit rosz nézni.
#9
Ezúton is gratula az EA magyarországi képviselőjének, aki októberre tolta az itthoni megjelenést. Szerencsére más csatornák nem ennyire bénák... De használ ez az eladásoknak? (költői)
#8
A moh a saját medrében folyik, azt volt aki lopott tőle ötlete, volt aki nem, ennyi!
#7
De a Moh volt elöbb!
#6
Ez nem is moh-ra hasonlít hanem CoD koppintásnak nézem.
#5
Anyám!!!!! Azzsem ezt be kell szereznem!!!!!!
#4
barcsak ijen grafon igy menne:D
#3
Nem tudom hogy ki találta ki ezt a zenét egy második világháborús játékhoz de nem igazán illik hozzá. (ha nem moha videó alatt lenne akkor tetszene de így :/ )
#2
DaksModerátor
a video vagy a jatek? :P