Blood Bowl - premier képek

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 8.
  • Képek
Link másolása
Megjöttek az első képek a Loki-t, valamint a Pro Cycling Manager és a Horse Racing Manager sorozatokat jegyző Cyanide új játékából, a Blood Bowl-ból.
Megjöttek az első képek a Loki-t, valamint a Pro Cycling Manager és a Horse Racing Manager sorozatokat jegyző Cyanide új játékából, a Blood Bowl-ból.

Ugrás a galériához

A Blood Bowl-ban a Warhammer vad harcosai játszanak amerikai focit - persze cseppet sem olyan finoman, mint ahogy mi, emberek tesszük azt. A cucc alapötlete amúgy 1987-ből származik, Jervis Johnson és a Games Workshop ekkor találta fel ugyanis az első ilyen táblajátékot. A Warhammer foci mániája azóta töretlenül él, még magyar bajnokságokat is rendeznek - most pedig itt a számítógépes játék is! Fogadjuk hát szeretettel.
9.
9.
Alucard
Hát láttam az introt róla huh nagyon szép meg minden de könyörgöm azon szabályok szerint menjen a játék mint az eredeti..haverommal nagyon várjuk már Októberben elvileg érkezik:D:D de most mi lesza táblát ki fogom dobnia kukába mert akkro többet nem kell venni figurákat és festegetni? hiszen ott lesz minden a gépen...és összegyűjtve mongyuk minden ez van egy párszázezer forint összesítve, de most bemész megveszed a játékot legrosszabb esetben is 14k ért és még egy kis virtuális látvány kiegészítést is kapsz egy blokkoláshoz:D

8.
8.
Alucard
Warhammer mindig elgondolkoztat /vagy elkápráztat/ akár a 40000 akár a fantasy akár a Blood Bowl világába tekintek bele. A "Vérfocit" magam is több mint 7 éve tolom baráti társaságban de ha a game változatban nem lesznek re rollok tolható turn kártyák és kocka dobások számomra értelmét veszti hoyg pc re kiadták /A dawn of war nál még elnéztem mert az alap szabályokat többé kevésbé bebiggyesztették/ De ebben szörös szivűnek kell lennünk hiszen miről másról szól a Citadel és a Games workshop egyik remeke mint a Figura gyűjtésről festésről az ellenfél ellen bekiabált re roll vesztő óvásról birok leüvöltéséről "halálzónában" megjelent Véletlen esemény kártyák varázstárgyak vagy bevethető mocskos trükk kártyákról és persze a tábla melletti sörözésről vagy ki mit szeret.Ugyhogy én félve tekintek bele. A grafika szép meg minden de ha a sörözésen kivül a fennt emlitettek kimaradnak akkor értelmét és izgalmát veszti ez a remek játék.....

üdv
7.
7.
Scoo
A Chaos League lopta az ötletet a Vérfociról ugyanis a Blood Bowl már nagyon régóta létezik társasjáték formájában (szerintem az egyik legkirályabb stratégiai táblásgame)

Több info: http://www.bloodbowl.hu/
6.
6.
ThurGrek
Hm vajon erről lopták a Chaos League játék ötletét?
4.
4.
Sido
Meglehetősen érdekes próbálkozás!:D
2.
2.
nimat16
Hát esetleg a warhammer hangulat miatt próbálnám ki,egyébként a Madden 08 mellet nincs esélye!
1.
1.
I
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...