Tölthető a Tony Hawk's Proving Ground demója

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 12.
  • Letöltés
Link másolása
Elérhetővé vált a Tony Hawk nevével fémjelzett gördeszkás játéksorozat legújabb részének kipróbálható változata - a demó egyelőre csak az X360-tulajoké.
Elérhetővé vált a Tony Hawk nevével fémjelzett gördeszkás játéksorozat legújabb részének kipróbálható változata - a demó egyelőre csak az X360-tulajoké.

Ugrás a galériához

A Proving Ground sztorimódjában egy ifjú, feltörekvő deszkás arcot alakítunk majd, aki megismerve a játékban szereplő tizenhat nagymenőt, bekerül a sport legprofibbjai közé. A Tony Hawk's Proving Ground szinte az összes létező konzolra megjelenik, a boltokba kerülésig az Xbox 360-tulajok már ki is próbálhatják az egyjátékos demót.

11.
11.
codprime13
hol kell letölteni plz help :D
10.
10.
m_aller14
hol lehet itt letölteni a demót?ki van írva a típus mellé hogy letöltés de nem tok rákattintani,vagy nem ott kell?(bocs új vok itt:))
9.
9.
Atek
én azt mondom hogy a TH sorozatok azoknak valók akik szeretik a nagy kombókat meg az ilyen vicces meseszerű sztorit, a SKATE meg azoknak akik kicsit komolyabban veszik az egészet:)...mondjuk számomra nagyot segített ez a demó, soha többet nem veszek TH-t, ha csak nem lesz benne valami forradalmi újítás:)
8.
8.
mohoyo01
ez über szar lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.
7.
-Gabex-
Ezzel úgy vagyok, mint a focival... Nem teszek nagy különbséget két egyfajta játék között, tehát nekem mindegy a SKATE vagy a THPG, mindegyik jó, bár az esések kicsit furcsára sikerültek a legutóbbi videóban, hiszen miután elesett és a földet érte, akkor hirtelen megmerevedett, mint egy szobor...
6.
6.
Xabinho87
Szerintem nagyon gyengére sikerült! Egyedül az emberek egyensúlya a jó! Egy trükknél egyik írányból a másikba dölnek stb...
5.
5.
Atek
az a baj tesa hogy Te nem deszkázol a valóságban...a TH irreális, nevetséges rpg-vel, rossz mozgással...na meg sokkal jobb nevek vannak a skate-be, emberek meg ugyanúgy vannak az utcán, ugyanúgy egy nagyvárosba kószálhatsz minden fele. TH-k a tony hawk 4ig voltak jók, amíg kaptad a plusz pályákat:) mondjuk project 8al is el voltam...de így a skate után több TH-t nem veszek:)
4.
4.
shadow16
Skate egy gagyi lett. unalmas, nincs hangulata. LESZEDTEM ET MARHA KIRÁLY OTT VAN A TOPON. Th meg lett áldva nem klevés rpg cuccal. Saját pályát tudsz épiteni benne. Skate elbujhat mögötte.
3.
3.
FNorberto
én sztem a skate-nek még hangulata sincsen.majd összehasonlítom a 2-őt.
2.
2.
Atek
nevetségesen gyenge...
1.
1.
Atek
szedem...de szerintem a skatet semmi se verheti oda:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...