Spider-Man: Friend or Foe demó PC-re és X360-ra

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 14.
  • Letöltés
Link másolása
Letölthetővé vált a legújabb Pókember-játék PC-s és X360-as demója, melyben kedvenc Spider-Manünk mellett Venom és Green Goblin is játszható karakter!
Letölthetővé vált a legújabb Pókember-játék PC-s és X360-as demója, melyben kedvenc Spider-Manünk mellett Venom és Green Goblin is játszható karakter!

 

Ugrás a galériához

A képregények és a filmek alapján készül alkotásban a játékos Pókembert és egy általa választott szövetségest irányíthat, kedve szerint váltogatva a két karakter között. A cím már sejteti: válaszhatunk majd jó vagy gonosz társat is - a demóban Venom és Green Goblin áll rendelkezésünkre. A PC-s demót az alábbi linkről, az X360-asat pedig a szokott módon az Xbox Live Marketplace-ről érhetitek el - a demó mellé érkezett pár új kép is, nézzétek meg őket is!

11.
11.
xigax
Hogyan lehet letölteni?Elmondanátok a menetét?
10.
10.
Trishtan
Hát ott valami komélyproblémák vannak. Nálam egy 7600 GT 32 fokon szuperál...

Ha tényleg a videókártyád melegszik, akkor vegyél rá komolyabb hűtőrendszert (aztán hallgathatod a porszívós hangot), vagy vízhűtést (az meg minimum 20 ropi).

Amúgy ez tényleg nem tartozik ide, meg mi a francnak kezdesz minden szót nagybezűvel?
9.
9.
Direct x 10
Helosztok Olyan Kérdésem Lenne Tudom Hogy Nem Ide Tartozik De Fontos Lenne Vettem Ez Bazi Nagy Géphézat Egy 120mm Hütőt És Egy 450w Tápot Mert A Video Kártyám Miatt Újra Indult A Gépem A Video Kártya Neve Asus EN 8800GTS 320MB De Még Mindig 80Fok Felett Volt A Gépem valamikor 90Fok És Már Nem Tudom Mit Vegyek Bele Levettem A Gépház Oldalét És Nyomtam Neki Az Én Ventilátorommal És Úgy Is Újra Indul A Játékoknál Segitséget Kérnék Vegyek Egy 570w Tápot Az Megoldás Lenne Plussz Egy 90mm Hütő?
8.
8.
Black Dragon
Ilyen grafikával még engednek megjelenni játékokat??? :S

Nem a graf az elsődleges de azért elvárható hogy kinézzen valahogy, az épületeket mintha a worms4-ből lopták volna...
6.
6.
Trishtan
A demo alapján nem annyira randa a grafika (bár röhögve menne egy ps2-n), a játék maga pedig egy klasszikus alapokon nyugvó beat'm up, mint mondjuk aszintén Pókember témájú Maximum Carmage. Én jól szórakoztam a demóval :-)
5.
5.
-Gabex-
Mi ez a szar? Olyan a grafja mint egy PS1-es játéknak... überlol...
4.
4.
shadow16
3. képnek mega lol a grafikája.
3.
3.
Sido
Hány éveseknek csinálták ezeket??:D
2.
2.
kenny22
hát az biztos, h a képek alapján nem kell attól félni, h nagy lesz a gépigény... amuyg meg erősen kétlem, h ez még a spider-man the movie-nál jobb lenne... pedig az 2003-as jah és nekem eddigi részekből csak az jött be igazán az irányítás miatt
1.
1.
shadow16
leszedtem. és szerintem a Spiderman 3: The game klasszisokkal jobb játék volt mint ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...