Elkészült a The Legend of Spyro: The Eternal Night

  • Írta: vuliem
  • 2007. szeptember 18.
  • Hír
Link másolása
Bár még Magyarországon nem jelent meg, a The Legend of Spyro: A New Beginning folytatása elkészült, aminek alcíme The Eternal Night (Az Örök Éjszaka) lett.
Bár még Magyarországon nem jelent meg, a The Legend of Spyro: A New Beginning folytatása elkészült, aminek alcíme The Eternal Night (Az Örök Éjszaka) lett.

A második rész azt a cselekményt folytatja, amit megalapozott az első. Spyro, a fiatal lila sárkány felkerekedik, és elindul kideríteni, mi a végzete, és hogy honnan származik. Eközben találkozik négy védelmező sárkánnyal, akik elmodják neki, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a végzete, hogy legyőzze a Sötét mestert. Az első részben egyelőre még nem találkozunk a Sötét mesterrel, hanem csak egyik követőjével, Cynderrel, a fekete sárkánnyal, aki megpróbálja mesterét feltámasztani.

A második részben hasonló a szitu, itt új ellenségünk van, Gaul, aki ugyanígy fel akarja támasztani a Sötét urat, miután Cyndernek nem sikerült.

A játékban várhatóan több cuccot fejleszthetünk, mint az első részben, de nem ez az egyetlen újdonság:

  • Lesz négy új Lehelet támadás (minden elemre jut egy új): Jégbomba, Elektromos gömb, Földi kúszónövény, és Továbbfejlesztett tűz.
  • Négy új elemtális mozdulat, köztük az Üstökösvágta, Sarki robbanás, Földi dobogás, Elektromos forgás.
  • Négy új düh/tombolás támadás (fury attack) (olyan támadás, ami egyszerre sebez minden ellenfelet Spyro körül): Tűz, Jég, Föld, Elektromosság (mindegyikhez egy új)
  • Új és hevesebb csaták főszörnyekkel.

A The Legend of Spyro: The Eternal Night Wii-re, PS2-re, GameBoy Adavance-ra, Nintendo DS-re, és mobiltelefonra fog megjelenni várhatóan.

5.
5.
lienna94
hosszab mint a tirológia első része, és a dawn of the dragon -nál még egy kicsivel hosszabb is meg van az összes spyro
4.
4.
Saskia
Én már játszottam vele, de sajna nekem akadoznak a film részletek még nem játszottam vele, mert kell tanuljak, de annyit elmondhatok, h kir az egész főleg amikor megszökik Spyro :)
3.
3.
vuliem
Ez a rész remélem hosszabb lesz mint az első! :)
1.
1.
Black Dragon
most komolyan: AZÉRT ADTÁK KI XBOXRA AZ ELSŐ RÉSZT, H VÁRJAM A FOLYTATÁST ÉS NE TUDJAK VELE JÁTSZANI?????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...