Tölthető a Pro Evolution Soccer 2008 demója!

Link másolása
Nemrégiben elérhetővé vált a Pro Evolution Soccer 1,18 Gb-os demója az Xbox Live Marketplace-en. A demó megegyezik a Games Convention-ön használttal.
Nemrégiben elérhetővé vált a Pro Evolution Soccer 1,18 Gb-os demója az Xbox Live Marketplace-en. A demó megegyezik a Games Convention-ön használttal.


Kipróbálható válogatottak: Brazília, Portugália, Argentína, Spanyolország, Franciaország és Törökország. A teljes játék október 19.-én érkezik Playstation 3-ra, Xbox 360-ra, Playstation Portable-re, Playstation 2-re és természetesen PC-re. Nintendo Wii-re néhány hét késéssel érkezik.
46.
46.
kutex
kinek van meg a PES 06 os barmt megadik erte

45.
45.
kutex
Szerintem is a PES a legjobb

44.
44.
kutex
Aki akar egy jot fifazni az irjan nekem erre az ID-ra lorantkuti

43.
43.
kisata
ÉN A FIFÁBAN 18-0 RA VERTEM VALAMI HOLLAND CSAPATOT.
42.
42.
kisata
ÉN EDDIG CSAK A FIFÁVAL JÁTSZOTTAM,MOST KEZDTEM EL A PES-T.

EGYÉRTELMÜEN JOBB A PES,CSAK KÁR HOGY NEM MAGYAR
41.
41.
Kriccs
lac15: Próbálj meg a FIFA 08 ban 8 gólt rúgni csak amatőrön.
40.
40.
Juve20
Valóban könnyebb , kár hogy a pesben szinte max szinte úgy végigrohansz a pályán ahogy nem akarsz , a védők meg inkább egymásra mennek mint rád. Fifa demoban kb. az 4. meccsen lőttem gólt és nem vagyok béna mert 2004-ben magyar válogatott is voltam , pesben már az első meccsen (kb. ugyan olyan szinten) rúgtam 3-at. Nah akkor melyik is a könnyebb?
39.
39.
lac15
kriccs meg még soakn mások hol rugsdz 1 foci emcsen 10 gólt?

mert a fifában lazán rugsz anyit ha nem többet

jah és 1szerüa szemléletek a fifa 07 sokkal könyebb játék és ezt élvezitek benne anyira h mégha 1 pancser vagy akkor is tudsz rugni min 8 gólt
38.
38.
Kriccs
Juve20, te vagy a barátom ! :D A Pes az egy rakás szart sem ér. Lehet, hogyvan benne minden ferdeszeműnek érdekes fjúcsör meg élvezhetőbb( nem realisztikusabb) mozgás. A FIFA sokkal többet visszaad a fociból. Mondjatok egy olyan magyar gamer oldalt, ahol jobb a PES, mint a FIFA. PES specialista nem éredekel.
37.
37.
lac15
monitorfejü?

mert vki szeret jáccani még felnőtt korában is azt mér kell szidni?

én csomó embert ismerek még 35év körülieket is akik még mindig szoktak gamelni

pedig már családjuk van meg minden

és ettöl mér kell vkit fikázni?

megnézzzük temivel foglalod majd elmagad 30 évesen
36.
36.
Juve20
Hát ha te már akkor elkezdted mikor én még meg sem születtem , és tavaly peshungaryt nyertél akkor eléggé unatkozhatsz hogy ennyi idős korodban monitor fejű vagy. Nah de sok sikert:D L
35.
35.
shadow16
Én a wining eleven 2-vel kezdtem a Pes elődjével. és a fifa-val is kb ugyanekkor kezdtem és minden évben arra jutottam hogy a PES sokkal jobb.
34.
34.
Auron
Juve 20 te valami csúcsszuper gyerek lehetsz. Úgy beszélsz itt mintha mi nem értenénk hozzá. Megsúgom neked te még megsem születtél én már játszottam. Másik megnyertem a Peshungary bajnokságot 1 éve. Már nintendón játszottam a Superstar Soccer nevezetü gammával ami a Pesnek a gyökereire vezet vissza. A Fifával meg már Sega Megadrivon elkezdtem. Azt tudom neked mondani hogy a megtudom állapítani hogy a két játék közül melyik hangulatosabb és melyiknek van több köze a focihoz. Hát a PES-nek. Ennyi :-D
33.
33.
Juve20
Nem fifa fan vagyok , hanem egy ember aki imádja a focit és már 13 éve nézi a focit és ismeri minden kis csínját bínját és megtudom állapítani hogy a két játék közül melyik hangulatosabb és melyiknek van több köze a focihoz. Hát a fifának. Ennyi.
32.
32.
lac15
juve20 te csak 1 fifa fan vagy

hol szebb a fifa a pes-nél

seholse

sokkal látványosabb a mozgások meg sokakl több cucc van benne

az ea általában minen játékot úgyanugy csinál meg

semmi extra nincs benne

a fifa 1 arcade focis játék

a pes pedig sokkal realisztikusabb

ez olyan kb mint a tony hawk és skate hasonlat

a tony hawk arcade

a skate realisztikus
31.
31.
huszti
PS3-on késik asszem....demo is és a game is. Amúgy, a PES azért jó, mert nem ARCADE, tehát nem mindig jön össze a csel. Baze, hülyeség h csak ronaldinho tudja meg a ronaldinho cselt a fifába...meg stb...PES-be meg azok tudják meg, akik PRO-k, nem névreszólóan kell cselt csinálni. C. Ronaldo is megtudja ha a akarja, sőt, haverom is. Na mind1
30.
30.
huszti
Nem tom srácok, de azért a NEXT-GEN fifába nincs annyi fícsör, mint a (már mindenhol) next-gen pes08-ba. Pl itt ez a mezhúzás, sokkal élevezetesebbé teszi sztem majd a játékot. Mint egy igazi meccsen.
29.
29.
shadow16
Juve20 ha te a szar FIKA 08-al akarsz játszani akkor játsz azzal.
28.
28.
Juve20
Nah mind1 én nem vitatkozom ilyenekről , aki a szarral akar játszani , játszon azzal. Ez kb. olyan mint a pc vs. x360 vita , mikor mindenki tudja melyikben élvezetesebb a játék , de hát...vannak ellenlábasok is mint mindig.
27.
27.
Juve20
Magasabb szinten is van az MI a fifában mint a szaros pesben. Pesben a játékosok tengnek lengnek mint gólyafos a levegőben , a fifában legalább megpróbálnak valami ésszerű taktika után mozogni , a lövések meg hát ... pff ég és föld a kettő. Pesben még egy rendesen csavarni sem lehet , távoli lövésekben meg abszolút katasztrófa. A grafika is szar , a játék is , szal mindenben kaki , és igen igazad van a zenékben IS jobb a fifa.
26.
26.
Crisis
a fifában kicsit az MI magasabb szintet képvisel mint a pesben. Hát persze ezt láthatjuk a védők mozgásánál a fifában iszonyú buták a pes2008 meg pont erre hegyezte ki a játékot.

1-2 dolog van ami élethűbb mint a fifában de ezek apróságok , ici - pici apróságok. Csak a mozgásuk a fifában egy kicsit darabos, de sebaj ott van nekünk a menü meg a sok jó zene na ebben verhetetlen a fifa a zenékben, de nem ezért veszek focis játékot hanem mert játszani akarok amit a fifában lehetetlen áááááá ez apróság na ,meg a lövések jó hogy nem szájbarúgja saját magát a játékos
25.
25.
shadow16
FIFA csak másolni tud. még csak srágát se osztamak abba. annyira felrugtam az ellenfelet csoda hogy nem hallt meg töle és semmti se csinált a bíró. nem osztanak lapot se. FIFA évekkel le van maradva a pestől. A Be a pro modot is a pestől lopták. 3 éve benne van hogy 1 játésot is lehet irányitnai az eégsz meccsen. a PES 2007-ben meg már karrier mod szinten is meg volt csinálva. FIFA egy szutyok.
24.
24.
mohoyo01
jóvan haggyátok má abba

vmibe a fifa vmibe a pes van a toppon!!!! :)

23.
23.
Juve20
És még arra reagálnék hogy könnyebb lenne a fifa mint a pes. Hát ugyan azon a szinten nyomtam a pes demot mint amin a fifa demo is van (pro) és a pesben már az első meccsen könnyedén sikerült a góllövés , és utána mégkönnyebben , a fifában kicsit az MI magasabb szintet képvisel mint a pesben.
22.
22.
Juve20
Én kicsit sőt még sokkal többet is értek a focihoz és belátom hogy a pes nem jobb. Nem mind arany ami fénylik? Elvégre játékról beszélünk és a látvány is része a dolognak. Élvezni kell azt amit látsz és nem hányingert érezni mikor a játékos elfut a nézők előtt. A Pes úgy néz ki mint a fifa 97 kicsit szebb élsimítással , de semmi több. Gagyi az egész. 1-2 dolog van ami élethűbb mint a fifában de ezek apróságok , ici - pici apróságok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...