Mi lesz veled Project Gotham Racing?

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Activision bejelentette, hogy felvásárolta a Project Gotham Racing-sorozatot jegyző Bizarre Creations-t - kérdés: mi lesz a széria sorsa?
Az Activision bejelentette, hogy felvásárolta a Project Gotham Racing-sorozatot jegyző Bizarre Creations-t - kérdés: mi lesz a széria sorsa?

Az Activision és a Bizarre is örül az akvizíciónak: előbbi azért, mert végre AAA-kategóriás versenyjátékokat adhat ki végre, utóbbi pedig örül, hogy végre nincsen megkötve a kezük és olyan platformra fejlesztenek, amilyenre akarnak. Ez így mind szép és jó, viszont felmerülhet a kérdés, hogy mi lesz például a PGR-sorozattal, melynek jogait a Microsoft birtokolja?

Kezdjük az elején: annyi biztos, hogy a jelenleg fejlesztésben lévő Geometry Wars: Galaxies a tervek szerint a Sierra, a The Club a Sega, a Project Gotham Racing 4 pedig a Microsoft kiadásában fog megjelenni függetlenül az új szerződéstől. A csapat ezután két új játék fejlesztésébe kezd majd: természetesen az egyik egy versenyjáték, a másik pedig egy "karakteres játék" - ezek megjelenése a 2009-es üzleti évben esedékes.

A Microsoft persze nem sértődött meg, a legjobbakat kívánja a csapatnak - a Project Gotham Racing jogai úgyis náluk maradtak. Hivatalos álláspont szerint az autós sorozat rendkívül fontos a cég számára, természetesen lesz majd folytatás, azonban, hogy milyen lesz és ki fogja elkészíteni, arra nem derült fény. Érdekesség, hogy a Bizarre már ecsetelte ötleteit a Project Gotham Racing 5-tel kapcsolatban: nagyon valószínű, hogy a csapat ezen elképzeléseit most már az Activision által kiadandó játékban fogja megvalósítani.
4.
4.
Kecskebeka
A legtutibb autós játék !

Legalábbis eddig amivel játszottam.
3.
3.
Utys
Fejlesztenek a PGR nyomdokain egy matchboxos gémet, csak más címmel és több platformra....mondjuk.
2.
2.
_=XYZ=_
Hát egy Pc-s vagy Wii-s bejelentésnek örülnék!:)
1.
1.
tombar
ja jó lenne már pc-re:)

vagy ez csak álmodik a nyomor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...