Újabb késések és megerősítések Midway-fronton

  • Írta: fojesz
  • 2007. október 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Késik az Unreal Tournament 3, csúszik a Stranglehold és a BlackSite: Area 51 PS3-as változata, megerősítették a Mortal Kombat 8 készültét.
Késik az Unreal Tournament 3, csúszik a Stranglehold és a BlackSite: Area 51 PS3-as változata, megerősítették a Mortal Kombat 8 készültét.



A Midway legújabb helyzetjelentéséből derült ki, hogy a BlackSite: Area 51 és a Stranglehold PlayStation 3-ra írt változata késni fog: előbbi a jövő év elején, utóbbi az idei esztendő végén kerülhet a boltok polcaira. Szerencsés dolog volt az Unreal Tournament 2007 név Unreal Tournament III-ra való cseréje az Epic részéről, ugyanis a sci-fi lövölde sem jelenik már meg idén.


A késések miatt a Midway így a harmadik negyedévre 39 millió dolláros bevétellel számol az eredetileg tervezett 50 milliós helyett, továbbá egész éves bevételük is 170 millió zöldhasú lesz a becslések szerint, s nem 225 millió. A kiadó megígérte, hogy hamarosan tájékoztatnak minket jövőbeli megjelenéseikkel kapcsolatban: szó lesz majd többek között az NBA Ballers és a Blitz új részéről, a TNA iMPACT!-ről, a The Wheelman-ről és végül, de nem utolsó sorban a szintén készülőfélben lévő Mortal Kombat 8-ról.
8.
8.
huszti
Most minden kiadó beszart a nagy nevek miatt, és átrakták jövő év elejére a megjelenést. De már annyit mindent raktak át (GTA4, U3..stbstb), hogy akkor is ugyan olyan erős lesz a mezőny...
7.
7.
alister
egészen hihetetlen h késik.....

az isten kócos f......t
6.
6.
Dentis 360
Nem baj....Annál jobb lesz a 2008-as év!
5.
5.
Sörivó
Miért is nem lepödünk meg !Lassan nem jön ki idén játék,csak mind 2008-ban !
3.
3.
tOMiiiiK@
Xboxra alpból nem jelent volna meg idén
2.
2.
Pukhi-zik
a főbaj ,h emiatt Xboxra is késik Basszátok meg ! :@
1.
1.
tOMiiiiK@
Pedig én ugy tudtam h 2007-ben csak PS3-ra jelent volna meg.

De már erre se fog...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...