Age of Empires III: The Asian Dynasties demó

Link másolása
Megérkezett az Age of Empires III új kiegészitőjének demója, amely 600 megán terpeszkedik. A legújabb Age of Empires minden stratégának kötelező darab!
Megérkezett az Age of Empires III új kiegészitőjének demója, amely 600 megán terpeszkedik. A legújabb Age of Empires minden stratégának kötelező darab!

Ugrás a galériához

Már az addon neve is sejteti, hogy most keletre, egészen pontosan Ázsiába repít minket a játék, ennélfogva pedig három új néppel is megismerkedhetünk: a kínaiakat, a japánokat és az indiaiakat vonhatjuk majd irányitásunk alá. Új taktikák, kereskedelmi formák és elefántok - kell ennél több?

7.
7.
herlius
Egyelőre tetszik az új kiegészítő (bár nekem az előző is tetszett). Ami picit negatívum, az a japán csatahajók irreális mozgása (hirtelen irányváltásokra képesek, ami enyhén szólva is vicces:))). Viszont ötletesnek tartom, hogy vannak tengeri kincsek is, hiszen feldobja a "vizes" pályák hangulatát. Ötletesnek tartom az épületek létrehozását fejlődés céljából, bár egyelőre úgy vettem észre, hogy teljesen mindegy, hogy hány emberrel építkezek, a fejlődés sebessége ugyanaz (ez mindenképpen furcsa, hiszen normál épületeknél számít az építő munkások száma). Jópofa ötlet az állatok begyűjtése a házak környékén, de én mindenképpen hiányolom a vadászatot (vagy a japcsik ennyire vegetáriánusok lennének?:))). Összességében jó benyomást keltett, remélem a teljes verzió is jó lesz.
6.
6.
kornel14bmx
ez szuper lett!kicsit megváltoztak a trading postok,berakhats tpot a jezsuitákhoz stb.,építhetsz cseresznyeültetvényt,no meg rizsültetvényt!a consulate meg bazi jó lett:válaszhatsz egy európai népet az adott pályának megfelelően és tőlük vehetsz rizsér katonákat stb.szal non ottvan!török home city 4ever
5.
5.
Game Fan
Csak mán a 4 nek kék jönni vagy megvárom a magyarosítást rá! (Nem mintha nem tudnék angolul de így mégiscsak könnyebbb)
4.
4.
Optimus Prime
Pech, hogy Vista-d van. :D

Amúgy nekem kb. 10-15 pecig telepítette. De ez a 3D-s motor nagyon nyúzza a gépet, és amúgyis megszoktam a régi designt.
3.
3.
Racsika
Biztonság kevéért nekem pont a microsofttól nem volt jó, aztán megpróbáltam filefrontról is, az se jó :D Hát akkor most ilyenkor mi? :D
2.
2.
Optimus Prime
Én most töltöm. A biztonság kedvéért a Microsoft-tól :)

http://www.ageofempires3.com/asiandynasties/
1.
1.
Racsika
Csak nekem dob ki 1618as installshield hibát? Ez ellen mit lehet tenni? Vista az oprendszer, amit neten találtam, azok a megoldások csak XPre jók ahogy elnéztem, mert más a registryfa...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...