A heti játékmegjelenések

Izgalmas hét vár ránk ezúttal is! Érkezik többek között a várva-várt Half-Life: The Orange Box, a Sega Rally, a Neverwinter Nights 2 kiegészítése és a Folklore.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#18
Orange box a nyerő :)
daneelolivaw, hogy fizetsz/-tél a preloadért? PayPal?
#17
okt 19. köszi Hycker, most már látom sok minden szülinapi gém lesz :D pösze mindet én veszem xDDDDDDD :( :D
#16
a fifa 08 egy szánalmas sz@r. A 07-től annyit fejlődött, hogy átírták a 7-est 8asra. A menüjét kicserélték (még szarabb lett, mint volt) és még a grafikáján is butítottak (nem mintha nem lett volna elég szar eddig is). PES 2008 lesz a nyerő idén, milliószor jobb játék minden tekintetben. HL2:EP2, és Team Fortress 2 qrvajó játékok, Star Wars Battlefront: Renegade Squadron is nagyon jó.
#14
nem lehet tudni, hogy lesz-e olyan HL pack, amiben mondjuk csak a HL2:EP2; TF2 és a Portal lesz? Vagy simán HL2:EP2?
#13
Nagyon várom már hogy egyszer a PC-s részhez az lesz irva: Dead Rising !!!! :)
#12
Tam
FIFA 08 nem csak warezen volt eddig! Vagy media markt-ba adtak egy igen jó kópiát? Nem hiszem:D Sztem a zene jobb mint a 07ben! Mert az tényleg rettenet sz*r volt! Mondjuk amúgy se valami világverő a FIFA zenében:) De ahogy Sogi mondta: focizni kell nem zenét hallgatni!
#11
öm... külön van a HL2 és a portal... és momentán Orange box címszóra számítottam s ez most összezavart. Most külön jelent meg a kettő vagy ezekkel együtt kint van a Box is ?
#10
már elkezdtem pre-loadolni az episode two-t a steamen, de 44%-nál megállt, hogy a szerver túlterhelt, mindenkinek az? nehogy már később szerezzem meg az eredeti változatot, mint a tesóm a warezt :D
#9
Na ezen a héten megjelenik egy két játék...
#8
fifanal a zene nagyon nem szamit nalam:P kit erdekel? focizz benne. amugy meg lazan megy a felprofin a golloves;)
#7
hát punisher azért kell játszani hogy megtanulj benne több góllal is nyerni :D !nekem már sikerült
#6
Próbáltam, és mitmondjak nem jött be a Fifa 08. A zene egyszerűen pocsék. a 07 ben a zene tökéletes volt, de ez... ez nem zene szinte... Amúgy komyolyan, nem érdemes megvenni pc re sztem. Konzolra annál inkább mert más motort használ és annyival jobb is
#5
persze warezen igen !amugy ha jól tom akkor nem :D
#4
3# a FIFA 08 már megjelent nem?:P
#3
Két kiváló kaland is lesz a héten, plusz a franciák már örülhetnek a Sinking Islandnak is (a Syberia atyjának új alkotása)
#2
FIFA 08...yeee
#1
Orange box! Portal and TF2! Yummmmmmyyyyy