X360 mintára alakul a Games for Windows LIVE

  • Írta: Daks
  • 2007. október 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy a Games for Windows LIVE legújabb, 1.2-es verziója több, az Xbox 360-nál már megismert ficsőrt is bevezet a PC-sek körébe.
A Microsoft bejelentette, hogy a Games for Windows LIVE legújabb, 1.2-es verziója több, az Xbox 360-nál már megismert ficsőrt is bevezet a PC-sek körébe.

A Games for Windows LIVE 1.2 segítségével offline üzemmódban is gyűjthetjük majd az Achievement-eket és a Gamerscore pontokat, ezek a legközelebbi internetre csatlakozáskor automatikusan fel fognak töltődni webes adatlapunkra. Újdonság még, hogy a gép ki fogja írni, barátaink éppen mivel játszanak, és lehet-e hozzájuk csatlakozni egy jó kis multiplayer mókára. A Games for Windows LIVE szolgáltatás új verziója novemberben érkezik, a rendszert kihasználó idei nagy játékok pedig a következőek lesznek: The Club, Kane & Lynch: Dead Men, Universe at War: Earth Assault, Gears of War, és Viva Piñata.
9.
9.
demon68
annyi jó benne hogy lehet x360-asokkal pc-ről átszani és összehasonlítani az eredményeket velük.
8.
8.
huszti
ott az xfire...gyors, egyszerű...de SAJNOS ingyenes...miért is ne csinálhatná meg egy cég pénzért, hm?!:D
7.
7.
user1
Ez persze konzolokon lehet hogy jó, de pc -n a világon semmi értelme.
6.
6.
demon68
szokott olyat csinálni a microsoft hogy valami nem fizetős? jól kitalálták ezt a live-ot egyébként
5.
5.
user1
Nekem nem kell ez a vacak. Csak arra lesz jó hogy pénzt kérjenek olyasmiért ami ezer éve ingyenes. A többi szolgáltatás pedig ezekkel a pontokkal meg teljesen felesleges. Kit érdekel hogy mit játszik az ismerősöm? Ha én akarok vele játszani akkor megkérdezem hogy van -e kedve. Ha meg más játékkal van elfoglalva, vagy netán nem is játszik akkor meg úgysem ér rá. Nem értem mire jó ez az egész.
3.
3.
tjames
Hát vagy legyen fizetős mindkét platformon (nem ezt kívánom) vagy mindkettőn ingyenes (IGENIGENIGEN)
1.
1.
Mr.BEAN
de ugye ez nem lesz fizetős? XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...