Az EA ismét bevásárolt

Link másolása
Az EA ismét bevásárolt fejlesztő studiók terén. A két "áldozat" most a híres Bioware és a méltán ugyanilyen népszerű Panademic Studio volt. Reméljük javunkra.
Oktober 12-én két új csapat csatlakozott a nagysikerű EA-családhoz. A Pandemic Studio Los Angelesben és az ausztráliai Brisbaneben, valamint a Bioware Edmontonban és Austinban. A Bioware Corp. a világ egyik legjobb RPG-fejlesztő cégének mondhatja magát, aki olyan nevekkel szerzett magának hírnevet, mint a Knights of the Old Republic, Neverwinter Nights, Baldur's Gate és a Jade Empire. A Bioware-játékok értékelése átlagosan 8.8/10. A Panademic Studios leginkább kalandjátékairól és akciójátékairól ismert. A Lucasarts-cal közösen több játékot is fejlesztettek, mint például a díjnyertes Star Wars: Battlefront első és második részét, valamint Clone Warst.
23.
23.
Kasshyyyk
Szerintem az EA azért vette meg a Biowaret, mert akkor B-sek folythathatjákLOTR White Council munkálatait

22.
22.
-Gabex-
Mit vásárolgat az EA??? Ne legyen telhetetlen...:)
21.
21.
dareal
egy baj van, az ea tömegcikk gyártó, reméljük ide tényleg csak pénzt adnak, az ötletparádét meg megtartják saját berkeiken belül.

egy előnye van, az ea mindig mindent kiad az összes platformra.



GT: az egy dolog, hogy arra jelenik meg, elég buta dolog lenne nem kiadni a többi platformra (kérdés, hogy az ms mennyit perkált hogy exkluzív legyen, ill mennyi ideig :))



sőt, most megnéztem az idevágó bioware fórumot, ott azt írták, hogy x360-ra jelenik meg először, ez nem annyit jelent, hogy más platformra nem lesz.
20.
20.
Dari
véleményem hasonló.... |



az ea hagyja békén a fejlesztőket , bízza rájuk a munkát hisz aza dolguk, és tömje meg őket ZSvel, és nem lesz semmifél gond... de nem mernék rá fogadni h z így lesz
19.
19.
gringos
Szerintem az EA nem olyan rossz. Lehet a FIFA meg a sportjátékok nem sokat fejlődnek, de így is eléggé jó velük játszani. Meg az emebrek nagyobb %-nak van rossz, régi gépe, és ők nem a Crysis-t vagy ezeket a nagyon komoly grafikával rendelkező játékokat veszik meg, hanem azokat amik elmennek a gépükön, és mivel az EA nem nagyn fejleszti a sportjátékait ezért abból dől a lé mert fogy. Viszont én is azon emberek közé tartozok akiknek nem tetszenek nagyon az új EA sport (ismétlem sport, mert vannak nagyon jó játékaik amik nem sportjátékok) játékok, mert úgyanaz mint az előző évben lévő csak apró újításokkal (FIFA 08, az valami hiperszar). Lehet kövezni aki nem ért egyet
18.
18.
Bloodrose
Asszem a BioWare nagy EA cég lesz a jövőben jó játékokkal. Csak éppen az összes BioWare fejes ki fog lépni és új céget alapít és még jobbakat készít majd.
17.
17.
General Thomas
Nem az, mert csak X360-ra jelenik meg, így elég nehezen lenne az...
16.
16.
sssbgf
Tényleg jó lenne kijavítani Neverwinter Nights-nak :D
15.
15.
Dari
battlefront 3? egy netes storeban sem talaltam... hírt se, semmit... honna szedted ezt? dobj egy linket pls
14.
14.
Dari
13.
13.
ldavid
miért GK inside kép van a hír mellett? mért nem íéj?
12.
12.
shadow16
PSP-re mult héten jelent meg a Star wars battlefront 3-at. PSP exluziv játék.
11.
11.
Dari
10# te felfogtad? nincsenek jogaik battlefront 3hoz, hogy lenne már szar ha nem is lesz? és ha igen, ugyanaza csapat csinálná, nem lenne attól szarabb hogy mástól kaptak ZSt, sztem kcsiit nagy hüjeséget mondtál...
10.
10.
Pekferi
10# semmi új??? akor szted mi lesz a Spore,Crisys??
9.
9.
kornel14bmx
tehát a star wars battlefront 3. nagy szar lesz elvileg... kurva ea minke nekik anyni cégha egyszer ugyis semmi ujat nem adnak ki csak egy játéknak ujabb verzióját
8.
8.
MikeReem
Egyebkent husszutavon az ea ezzel csak a sajat munkaero letszamat noveli. Mindig lesznek uj cegek. Hanyszor hallani, hogy egy-egy nagyobb nevu jatekprogramozo megunja amit eddig csinalt, es a barataival alapit egy uj gardat. Kiadnak nehany jo jatekot, felvesznek uj programozokat, aztan felvasarolja oket egy nagy ceg. A felvett programozok innentol beolvadnak a nagy cegbe, a baratunk is dolgozik ott egy ideig, aztan alapit megint egy uj fejlesztoceget.
7.
7.
lac15
akármit is mondtok az ea-re ők csinálják a legjobban

azért van 1-2 jójátékuk is

de nekik nem az a lényeg

hanem az hogy minnél több bevételük legyen

szerintem ha telennnél az EA-nél vmi fejes te is inkább a pénz mellet döntenél
6.
6.
renatodelakancso
Én ugy gondlom hogy ez az EA-től aljasság mindig felvásárolják a cégeket hogy nekik nagyobb legyen a bevételük!De attól hogy felvásárloja őket attól még lesznek játékkiadók és adják a játékok-at(pl:Ubisoft,Eidos,stb..)és sokkal jobb játékokat adnak ki mint az EA az ea csak a régi játékokat újítja fel midig és minig teszenk bele egy apró kis változtatást és attól várják a sikert!
4.
4.
Sörivó
Nekem mint játékosnak tök 8 ,hogy ki kivel csatlakozik, a végeredmény a fontos, Faxa játékok tömkelegét a népnek olcsón !
4.
4.
Dari
Hatigen... Akkor már csak aza lehetőség maradt hogy megvárjuk míg felvásárolják a Lucasartst is xD sajna :(
3.
3.
MikeReem
A Neverwinter (k)Nights gondolom eliras. Star Wars jatekokat szerintem ezutan nem lenne nekik egyszeru kesziteni, mert a jogdijak a Lucasartsnal vannak.
2.
2.
Dari
Remélem csak pénzt adnak nekik és utasítást nem, hagyják őket így ahogy vannak, csak több pénzzel, és nem lesz baj....
1.
1.
t.roli
ÁÁ! a legjobb Star Wars játékok készítőit lopja most el az EA!!! Mi a célja? Remélem azért még "megengedi" az EA h ezek a készítők még csináljanak nekünk star warst...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...