Az EA ismét bevásárolt

Az EA ismét bevásárolt fejlesztő studiók terén. A két "áldozat" most a híres Bioware és a méltán ugyanilyen népszerű Panademic Studio volt. Reméljük javunkra.

Kommentek

#23
Szerintem az EA azért vette meg a Biowaret, mert akkor B-sek folythathatjákLOTR White Council munkálatait
#22
Mit vásárolgat az EA??? Ne legyen telhetetlen...:)
#21
darealModerátor
egy baj van, az ea tömegcikk gyártó, reméljük ide tényleg csak pénzt adnak, az ötletparádét meg megtartják saját berkeiken belül.
egy előnye van, az ea mindig mindent kiad az összes platformra.

GT: az egy dolog, hogy arra jelenik meg, elég buta dolog lenne nem kiadni a többi platformra (kérdés, hogy az ms mennyit perkált hogy exkluzív legyen, ill mennyi ideig :))

sőt, most megnéztem az idevágó bioware fórumot, ott azt írták, hogy x360-ra jelenik meg először, ez nem annyit jelent, hogy más platformra nem lesz.
#20
véleményem hasonló.... |

az ea hagyja békén a fejlesztőket , bízza rájuk a munkát hisz aza dolguk, és tömje meg őket ZSvel, és nem lesz semmifél gond... de nem mernék rá fogadni h z így lesz
#19
Szerintem az EA nem olyan rossz. Lehet a FIFA meg a sportjátékok nem sokat fejlődnek, de így is eléggé jó velük játszani. Meg az emebrek nagyobb %-nak van rossz, régi gépe, és ők nem a Crysis-t vagy ezeket a nagyon komoly grafikával rendelkező játékokat veszik meg, hanem azokat amik elmennek a gépükön, és mivel az EA nem nagyn fejleszti a sportjátékait ezért abból dől a lé mert fogy. Viszont én is azon emberek közé tartozok akiknek nem tetszenek nagyon az új EA sport (ismétlem sport, mert vannak nagyon jó játékaik amik nem sportjátékok) játékok, mert úgyanaz mint az előző évben lévő csak apró újításokkal (FIFA 08, az valami hiperszar). Lehet kövezni aki nem ért egyet
#18
Asszem a BioWare nagy EA cég lesz a jövőben jó játékokkal. Csak éppen az összes BioWare fejes ki fog lépni és új céget alapít és még jobbakat készít majd.
#17
Nem az, mert csak X360-ra jelenik meg, így elég nehezen lenne az...
#16
Tényleg jó lenne kijavítani Neverwinter Nights-nak :D
#15
battlefront 3? egy netes storeban sem talaltam... hírt se, semmit... honna szedted ezt? dobj egy linket pls
#14
wow ez nekem uj :D
#13
miért GK inside kép van a hír mellett? mért nem íéj?
#12
PSP-re mult héten jelent meg a Star wars battlefront 3-at. PSP exluziv játék.
#11
10# te felfogtad? nincsenek jogaik battlefront 3hoz, hogy lenne már szar ha nem is lesz? és ha igen, ugyanaza csapat csinálná, nem lenne attól szarabb hogy mástól kaptak ZSt, sztem kcsiit nagy hüjeséget mondtál...
#10
10# semmi új??? akor szted mi lesz a Spore,Crisys??
#9
tehát a star wars battlefront 3. nagy szar lesz elvileg... kurva ea minke nekik anyni cégha egyszer ugyis semmi ujat nem adnak ki csak egy játéknak ujabb verzióját
#8
Egyebkent husszutavon az ea ezzel csak a sajat munkaero letszamat noveli. Mindig lesznek uj cegek. Hanyszor hallani, hogy egy-egy nagyobb nevu jatekprogramozo megunja amit eddig csinalt, es a barataival alapit egy uj gardat. Kiadnak nehany jo jatekot, felvesznek uj programozokat, aztan felvasarolja oket egy nagy ceg. A felvett programozok innentol beolvadnak a nagy cegbe, a baratunk is dolgozik ott egy ideig, aztan alapit megint egy uj fejlesztoceget.
#7
akármit is mondtok az ea-re ők csinálják a legjobban
azért van 1-2 jójátékuk is
de nekik nem az a lényeg
hanem az hogy minnél több bevételük legyen
szerintem ha telennnél az EA-nél vmi fejes te is inkább a pénz mellet döntenél
#6
Én ugy gondlom hogy ez az EA-től aljasság mindig felvásárolják a cégeket hogy nekik nagyobb legyen a bevételük!De attól hogy felvásárloja őket attól még lesznek játékkiadók és adják a játékok-at(pl:Ubisoft,Eidos,stb..)és sokkal jobb játékokat adnak ki mint az EA az ea csak a régi játékokat újítja fel midig és minig teszenk bele egy apró kis változtatást és attól várják a sikert!
#4
Nekem mint játékosnak tök 8 ,hogy ki kivel csatlakozik, a végeredmény a fontos, Faxa játékok tömkelegét a népnek olcsón !
#4
Hatigen... Akkor már csak aza lehetőség maradt hogy megvárjuk míg felvásárolják a Lucasartst is xD sajna :(