Letölthető Top Gear epizódok a Gran Turismo-val

  • Írta: Daks
  • 2007. október 24.
  • Hír
Link másolása
A Polyphony Digital és a BBC Worldwide együttműködésében a Gran Turismo sorozat a GT TV hálózatán letöltésre kínálja Top Gear műsorait.
A Polyphony Digital és a BBC Worldwide együttműködésében a Gran Turismo sorozat a GT TV hálózatán letöltésre kínálja Top Gear műsorait.

Az autóversenyzés világának legfrissebb híreire és tartalmaira specializálódott internetes csatorna, a GT TV 2008-ban indul el a Playstation Network keretében. A BBC Worldwide a BBC autóversenyzésről szóló díjnyertes televíziós sorozata, a Top Gear 40 epizódját kínálja letöltésre.

Ezen kívül a Top Gear tesztpálya – a versenypálya, ahol a show házigazdája, Jeremy Clarkson és a Top Gear csapata hétről hétre teszteli a legújabb autókat – pontos mása is felkerül a PS3 Gran Turismo 5 verziójára.
3.
3.
Xabinho87
Ezt eléggé elírtam. És tényleg csak elírásról van szó.:) Természetesen a Fifth Gear-re gondoltam. Ezt már úgyse tudom kimagyarázni, pedig csak egyszerű elírás volt. Úgy emlékszem, hogy a cikkben írták a Top Gear az Ötödik Sebesség ezért írtam az előző üzenetet. Ezt csak kitaláltam vagy tényleg így volt?:)
2.
2.
Noel Ryyka
fifty gear? tesó, beszélsz angolul? mert a fifty az ötven amúgy amire te gondolsz az Fifth Gear. De van Top Gear is csak az a BBC műsora, a Fifth gar pedig a five-é
1.
1.
Xabinho87
Az Ötödik sebesség című angol műsor eredeti címe Fifty Gear és nem Top Gear!:)

on: Kár hogy nem jön Xbox 360-ra a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...