Bemutatkozik a Naruto: Ultimate Ninja 3

  • Írta: fojesz
  • 2007. november 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Namco Bandai bizony addig üsi a vasat, amíg az meleg: a sokadik rókabőrlehúzás után még mindig vannak ötleteik, hogy miként dolgozzák fel a Narutót.
A Namco Bandai bizony addig üsi a vasat, amíg az meleg: a sokadik rókabőrlehúzás után még mindig vannak ötleteik, hogy miként dolgozzák fel a Narutót.

Ugrás a galériához

A PlayStation 2-exkluzív Naruto: Ultimate Ninja harmadik részének 55 missziója a megszokott módon a szabadon felfedezhető Hidden Leaf Village-ben várja a rajongókat, akik Narutót irányítva közel negyven másik az animéből közismert szereplővel futhatnak majd össze a játék során. Néhány új játékmód, egy-két apróbb játékmenetbeli változtatás és feloldható extrák is szerepelnek a márciusban érkező püfölde fícsörlistáján - a bejelentés mellé 21 kép is érkezett.
11.
11.
bazsixy
Úristeeeeen!!!!!Mi az hogy a Rise of a ninja nyomába sem érhet?Nekem már megvan egy ideje a játék és 999999999x jobb mint az...mert az is megvan meg ez is...Nektek meg nincsen meg ez a game és úgy elitélitek hogy még nem is játszottatok vele...
10.
10.
n.akos24
magyarországra mikor jön már meg a naruto ultimate ninja 3???
9.
9.
sasukeucciha12
szerintem naruto shipuudden naruultimate accel 2 az ultimate ninja sorozat de Rise of a Ninja is jó de amit ps3 csinálnak sz is királly lesz
8.
8.
Md.House
Csak röhögni tudok azokon akik azt irják az X-Box-s változat jobb meg minden!De le lehet szarni hiszen bármeikötöket leverném egy ilyen mecsben mert lefogadom hogy keménynek érzitek magatokat hogy a "GÉP ELLEN HARD FOKOZATBAN TUDTAM NYERNI NEM EGYSZER UGY HOGY HOZZÁM SE TUDTAK ÉRNI" vagy "HAVEROM JÖTT ÉS LEZUZTAM IGAZ SOHA NEM JÁCCOT VELE DE SIKERÜLT MEGVERNEM ŐKET" áá nagyon gyérek vagytok ha csak a graffika alpján itéltek mert a Narutimate Accel 2 legjobb narutos játékokbol eddig és utána következik az ultimate ninja sorozat mert azok is jok!
7.
7.
Darius5085
A Shippuden Narutimate Accel a legjobb igaz japán de az nem baj!
6.
6.
Kasshyyyk
Szerintem az amit PS3-ra csinálnak az 10000-szer jobb lesz mint ez !!!!!!!!!!!!!!
5.
5.
Batri
a Rise of the Ninja van,vagy lesz ps2-re?
4.
4.
gab94
Mért nem jön már egy ilyen hasonló vagy a Rise of the Ninja PC-re?



Mért nem csinálnak ilyen játékokat PC-re????????
3.
3.
norby007
hááááát ennél a Rise of the Ninja százezerszer jobb!!!!!!
2.
2.
StoryTeller
Rise of the Ninja nyomába sem érhet...
1.
1.
Mast3rmind
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...